Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

keseyi gördük ama kalp atıslarını duymadık 7.haftada gelirsiniz demişti

canıminş sağlıkla bebeğinide görüceksin pıt pıt kalbide atıcak anneciğineee sakın üzülme sen rahat ol elinden geldğince düşünme diycem ama fayda etmeyecek bılıyorum o yzden rahat ol elınden geldıgıncee:teselli:

Selam arkadaşlar....

sizlere bişi sormak istiyorum inşallah cevap verirsiniz....bugün regli günüm çok şükür henüz olmadım.27.08.2009 kan testi 13,9 , 30.08.2009 kan testi 51,73 . tekrar baktırmadım.hamile arkadaşlara özellikle sorum ben regli olduktan sonra karın ağzırı çekerim fakat bugün olmadan karnım ağrıyor...acaba böle bişi yaşayan varmı???lütfennnnnn cevap verirseniz çok sevinicemmmm.....a.s.

kuşum sorma bende ne yaptım müşteriye kamera yazıyorum arayada çamaşır suyu yazıp adama gondermısın msnden bu ne dıyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
,

ayy koçişe sinir oldum yaaa
tel açtım marketteymiş bende zaten orucum iş yerindeki odamız kalabalık
sessiz konuşuyorum şunu şunu al dedim sessizce zaten halsizim bi sürü iş var tamam alırım ii uykular sana diyo sinir oldummm sanki oyun oynuyorum iş yerinde her dakka iyimi olmam gerekiyokötükedihüsoneden bu adamlar bizi bazen algılamıyorlar sesim uykulu geliyomuş 12 de yat gece 3 de kalk 5 de yat 6,30 da kalk işe gel ne yapcam kafamçokkarıştıalla alla fiş takayım bari de şarjım dolsun sinirrrrrrrrrrrklava:

canım hamilesin kan değerlerin 2 güne katlanarak gidiyorsa hamilelik var demektir ki zaten ilk değerin 13

cnm sanırım hamilesin cunku deger yukselıyo.test sonucunun altında degerler vardır ona bak haftasına gore degerler var.belli olur.hadi hayırlı olsun.:CüvCüv::Saruboceq:

canım hamilesin kan değerlerin 2 güne katlanarak gidiyorsa hamilelik var demektir ki zaten ilk değerin 13

Tatlım teşekkür ederim ama kimyasala çevirmesinden korkuyorum karnımda çok ağrıyor ama dediğim gibi regli olduktan sonra sancı çekerim....idrar testlerinin değer göstereninden yapsalarya yaaaa saatlerce sonuç bekleyip çıldırmaktan kurtuluruz dimi kıssslarrrr.umarım gebeliğim devam eder.....allahım hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar....opuyorumnanaktan

cnm sanırım hamilesin cunku deger yukselıyo.test sonucunun altında degerler vardır ona bak haftasına gore degerler var.belli olur.hadi hayırlı olsun.:CüvCüv::Saruboceq:

Sağol cevap verdiğin için canım evet gebeliğimin farkındayım fakat dediğim gibi kimyasala çevirmesinden korkuyorum.birde bugün regli olmam lazım bu karın ağrısı beni delirtecek ne oluyor diye.....opuyorumnanaktan

canım senın dollenme olmussa bıle rahme dusmmestırkı daha anladıgım kadarıyla degılmı kızlar yanılıyormuyum bunun olabılmesııcın renglıne bır ıkı gun kalması gerekıyor
cnm biliyorum bende can sıkıntısından yaptım depresyondayımda biraz.akannehir:icecream:

bence devam eder gibi geliyor değer ii gibi sanırım
adet gününü de geçmişsin en kısa sürede dr a git canım
hayırlı olsunopuyorumnanaktan

bence devam eder gibi geliyor değer ii gibi sanırım
adet gününü de geçmişsin en kısa sürede dr a git canım
hayırlı olsunopuyorumnanaktan
canım az once kocısınde yazmıında ay benımkısıde ole yaaa hıc bıtmıyor dıyor eksıklerın sankımm herseyı ben yıyommmm yaaaklava:

kızlarr ya resmen uyuyorum ben
gözlerim kapanıyo ekrana bakarken eve gidip uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

ya daha önceden gebelik yaşamış arkadaşlara soruyorum hepinizde yerleşme kanaması oldumu?
olmasada oluyormu? benim adetime 1 hafta var ya karnımın altı hafif şiş, kasıklarım ağrımaya başladı ama biliyorsunuz göğüs ağrılarım 3 hafta öncesinden başladı g. uçlarına bakıyorum renginde bi değişiklik yok hep koyuydu zaten yine aynı halsizlik ve uykum çok var birde arada sağ kasığımda pıt ptıı bi kasıkda bişey oyuluyo sanki ???
ayyy abartıyomuyum acaba ???? oruç başımamı vurdu acep
bu ay bebeğimin olmasını çok istiyuorum sanki hamileymişim gibi geliyo bana yaaa
dua edin nolurrr

canım benım sen ehrseyın en iyisiniyaparsın canım benım rsim bekliyoruz bak :)
bıda kayınvalidem ve kyınperderın ilk kezmı geliyolar evıne ?şaşırdım kız buna ben

canım alnımın akıyla çıktım bu iştende ama kaynatam gene gelmedi
ben 6.5yıllık evliyim 4.5 sene onların yan dairesinde kaldım ordada evime pek girip çıkmazlardı buraya taşınalı 2 sene oluyor ilk taşındığım zamanda 1 kere geldiler dahada gelmemişlerdi bende iftara davet ettim tamam dediler ama kaynatam inşaat ustası o gün işe gitmeyecekmiş ama işi yaptıran adam ısrar edince gitmiş ve gelmedi
masamın fotosunu akşama ekleirm inşallah

öyle planlı çalışmadık ama sanki bu rahatlıktan oldu bu sefer gibi hissediyorum ben
ama yanılıyomıuyum ki yaaa çok üzülücem bu ay kırmızı kart yersem ben..

yaaa kızım ne ölmesi ya sen 7 ayda ölümmü gelir diyorsan ben 7 sene olacak o zaman ben ölmüşüm-tatlicadiarzu-
birdaha böyle düşünme bakim :mymeka:

canım ya başın sağolsun çok geçmiş olsun rabbim sabrını versin bizim yaşadıklarımız neki hz hacer annemiz ibrahim aleyhisselam neler yaşamışlar nelerle imtihan olmuşlar ve BU MÜBAREKLERİN YAŞADIKLARI SIKINTILARIN BİZLER KAYMAĞINI YİYİYORUZ bu mübarekler sayesinde kurban bayramımız var ve garibanlar et yiyebiliyor ne olur isyan etme tatlım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…