Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

mrb benimde normal yolla cocugum olmuyor ve tup bebk yaptircam ekimde insallah,ramazan bitiminde,umarim bende sizinle mutlulugumu paylasma firsati bulurum-tatlicadiarzu-

emo$larim simdi cuk ü$üyooosenağlama

selamlar aranıza yeni katıldım bir kızım var 5 yaşında 2. bebeği cok istiyorum inşallah bu aydan baya umutluyum gerci adetime daha 10 gün var ama bu ay yumurtlama günüme falan dikkat ederek çalıştık inşallah allah şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder

kızlar neler oldu neler öncelikle mrb i akşamlar..
ben hani midem için doktora gitmiştim ya doktora çocuk için tedavi oluyorum dedim oda kanda gebelik testi verdi tasti yaptırdığım gün çatlatma iğnemi olalı 8.gündü test sonucu 10.14 çıktı doktor hamile olabilirsin dedi ben hemen doktoruma gittim gıcık karı da erken günün geçince gel dedi kendi doktoruma gittiğimde 13.gündü gıcık test yapmadı bakmadı bile şimdi bekliorum ayın 5i günün cumartesiye gelio pazartesi doktordayım ama akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyo hasta olmaktan çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

KIZLAR ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar inşallahh yarın bize hamiş haberlerinizi verirsiniz bekleyen arkadaşlar inşallah hepimiz hamiş haberimizi yazarız burdann Aminnnn

aşkın bahar tomurcuğu tebrikler senin değerini görünce benim korkum dahada arttı ama benimki 8günlük seninki 5haftalık değer inşallah ikimizinkide sevimli bebişlerimizdir benimki ilacın etkisiyle yülselmemiştir inşallah bazı kadınlarda 10a kadar vücutta bu değer yüksek olabiliomuş ama benim hep0.05 çıkıodu belki olmuştur offfffffffffffff beklemek çok zooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkez gitti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((

benim adetime daha 1 hafta var ben dayanamayıp gidip gebelik testi aldım sonuçmu sonuç negatif aslında burda yapan arkadaşlarımızınki çıkmış...

demekki bu ayda bana nasip dğilmiş oysa bu 2. aşılamamdı moralim çok bozuktu yıkılmıştım sabah arkadaşlar sakinleştirdi...

şimdi hiç içimde ümit yok

herkesinki bir olmaz daha erken test için bence moralini bozma inşallah hamilesindir...

benım yerleşmekanaması olmamıştı canım

canım dr sana ilaç bişey vermedimi progestan ve parlodel :uhm:
kuşum sorma bende ne yaptım müşteriye kamera yazıyorum arayada çamaşır suyu yazıp adama gondermısın msnden bu ne dıyor
ayyyy bayıldımm :roflol::roflol:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
canım hamilesin işde sevine bilirsinşakkıdı
hiç sorma bende dün yorganı silkelerken düşürdüm kocişe alıpta getiriver dedim tamam dedi kapıyıda açık bırakmış bekle bekle gelmiyor yorgan aşağıda duruyor:roflol:meğerse yorganı aramış bulamamış yanlış yerde aramış hatta oradakilere bile sormuş yorgan gördünüzmü diye yok demişler:roflol: banada haber vermeden gtimiş sonra beni tel açıp haber ediyorkötükedihüso

canım ya korkma bence inşallah hamilesin yarın bir test daha yaptır bekleme o kadar eğer yükselme varsa gebelikdir gününde de dr gider yeniden test yaparsın stres olma ya olursan kötü olur a.s.

canım bu ne stres ya :mymeka: bak hamilesinde vurdum sana :1hug:
nedir ya inşallah hamilesin kese hemen gözükmezki canım sen mutluluğunu yaşa kese hemen gözükmüyor yeğenimiz daha çok küçük:ecrin_bebek:
canım tebirik ederim çok :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ya bende o kadar yemek yaptım eşim aradı meğerse karşıya gtimiş gelemeyeceklermil sinir oldum kötükedihüso
bende yarın ısıtıp önlerine koyarım yemeği :dilcikar:

ya bende o kadar yemek yaptım eşim aradı meğerse karşıya gtimiş gelemeyeceklermil sinir oldum kötükedihüso
bende yarın ısıtıp önlerine koyarım yemeği :dilcikar:

üzülme kuşum ben gelirim yemeğezemuszemus
eşim aradı iftaradan önce geç geleecekmiş.. yanlız yiyeceğime sana geleyim bari.. aç kapıyı camıııı

selam kızlar ben bugün kırmızı kartı gördüm...mafoldumben bir sonraki adetim 30 eylül listeye yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…