- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.261
kese görünmedi kızlar ben oyuzden üzülüyorm kese gözükseydi değer iyi ama doktor tam sınırda dedi off bilmiyorum artık mecbur beklicez iki gün.
benim adetime daha 1 hafta var ben dayanamayıp gidip gebelik testi aldım sonuçmu sonuç negatif aslında burda yapan arkadaşlarımızınki çıkmış...
demekki bu ayda bana nasip dğilmiş oysa bu 2. aşılamamdı moralim çok bozuktu yıkılmıştım sabah arkadaşlar sakinleştirdi...
şimdi hiç içimde ümit yok
benım yerleşmekanaması olmamıştı canımya daha önceden gebelik yaşamış arkadaşlara soruyorum hepinizde yerleşme kanaması oldumu?
olmasada oluyormu? benim adetime 1 hafta var ya karnımın altı hafif şiş, kasıklarım ağrımaya başladı ama biliyorsunuz göğüs ağrılarım 3 hafta öncesinden başladı g. uçlarına bakıyorum renginde bi değişiklik yok hep koyuydu zaten yine aynı halsizlik ve uykum çok var birde arada sağ kasığımda pıt ptıı bi kasıkda bişey oyuluyo sanki ???
ayyy abartıyomuyum acaba ???? oruç başımamı vurdu acep
bu ay bebeğimin olmasını çok istiyuorum sanki hamileymişim gibi geliyo bana yaaa
dua edin nolurrr
herkez gitti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((
canım dr sana ilaç bişey vermedimi progestan ve parlodel :uhm:yatıyorum zaten öğrendim öğreneli yatıyorum ama sanırım kacılnılmaz son yaklasıyor ki zaten doktor düşükle sonuclanan gebeliklere üzülmeyin bebekte anomali varsa oluyor dedi biraz içimi rahatlattı
anne babada kromozon uyusmazlıgı var yazmıs o kafama takıldı sonraki hamileliğimde ne olur sonuc yine böylemi
ayyyy bayıldımm :roflol::roflol:gamyoncuiremsugamyoncuiremsukuşum sorma bende ne yaptım müşteriye kamera yazıyorum arayada çamaşır suyu yazıp adama gondermısın msnden bu ne dıyor
canım hamilesin işde sevine bilirsinşakkıdıSelam arkadaşlar....
sizlere bişi sormak istiyorum inşallah cevap verirsiniz....bugün regli günüm çok şükür henüz olmadım.27.08.2009 kan testi 13,9 , 30.08.2009 kan testi 51,73 . tekrar baktırmadım.hamile arkadaşlara özellikle sorum ben regli olduktan sonra karın ağzırı çekerim fakat bugün olmadan karnım ağrıyor...acaba böle bişi yaşayan varmı???lütfennnnnn cevap verirseniz çok sevinicemmmm.....a.s.
hiç sorma bende dün yorganı silkelerken düşürdüm kocişe alıpta getiriver dedim tamam dedi kapıyıda açık bırakmış bekle bekle gelmiyor yorgan aşağıda duruyor:roflol:meğerse yorganı aramış bulamamış yanlış yerde aramış hatta oradakilere bile sormuş yorgan gördünüzmü diye yok demişler:roflol: banada haber vermeden gtimiş sonra beni tel açıp haber ediyorkötükedihüsokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
,
ayy koçişe sinir oldum yaaa
tel açtım marketteymiş bende zaten orucum iş yerindeki odamız kalabalık
sessiz konuşuyorum şunu şunu al dedim sessizce zaten halsizim bi sürü iş var tamam alırım ii uykular sana diyo sinir oldummm sanki oyun oynuyorum iş yerinde her dakka iyimi olmam gerekiyokötükedihüsoneden bu adamlar bizi bazen algılamıyorlar sesim uykulu geliyomuş 12 de yat gece 3 de kalk 5 de yat 6,30 da kalk işe gel ne yapcam kafamçokkarıştıalla alla fiş takayım bari de şarjım dolsun sinirrrrrrrrrrrklava:
kızlar neler oldu neler öncelikle mrb i akşamlar..
ben hani midem için doktora gitmiştim ya doktora çocuk için tedavi oluyorum dedim oda kanda gebelik testi verdi tasti yaptırdığım gün çatlatma iğnemi olalı 8.gündü test sonucu 10.14 çıktı doktor hamile olabilirsin dedi ben hemen doktoruma gittim gıcık karı da erken günün geçince gel dedi kendi doktoruma gittiğimde 13.gündü gıcık test yapmadı bakmadı bile şimdi bekliorum ayın 5i günün cumartesiye gelio pazartesi doktordayım ama akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyo hasta olmaktan çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba arkadaşlar sizi merakta bıraktım biliyorum ama sabahtan beri psikolojim kaçıncıya değişiyor bilmiyorum sabah evde idrar testinde 3 gün öncesine göre daha belirgin bir test çıktı. çok heycan verici sonuç beklemek bu arada arkadaşa gösterdim emin olmak için o da kesin hamilesin dedi.Sonda öğleden sonra çalışma arkadaşımla kadın doğuma doktora gittik doktor anlatttım işte usg ile baktı ama keseyi göremedi kan tahlili istedi sonuç az önce çıktı 1739 imiş 35, günüm bugün buarada. çok moralim bozuk ya cuma günü tekrar cağırdı bu sonuç iki katı olması gerekiyormuş çok canımm sıkıldı. inş.dış gebelik olmazda cuma günü herşey yolunda gider ne diyeyim işte benim durum böyle kızlar ...
ya bende o kadar yemek yaptım eşim aradı meğerse karşıya gtimiş gelemeyeceklermil sinir oldum kötükedihüso
bende yarın ısıtıp önlerine koyarım yemeği :dilcikar:
ya bende o kadar yemek yaptım eşim aradı meğerse karşıya gtimiş gelemeyeceklermil sinir oldum kötükedihüso
bende yarın ısıtıp önlerine koyarım yemeği :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?