Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

tesekkür ederim canım vede geçmiş olsun ayy kötü bişeymiş önce ümitlen sonra kaybolsunn Allah kimseye yaşatmasınn inşallah

canım valal bend burda okudum yanı kkda erken gebelık belırtılerınde kımıne gore dogru kımıne gorede yanlısdı ama hamıslerın kı kopurduu

aşkın bahar tomurcuğu hamilemisin ne oldu lütfen cevap yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

merhaba arkadaşlar sizi merakta bıraktım biliyorum ama sabahtan beri psikolojim kaçıncıya değişiyor bilmiyorum sabah evde idrar testinde 3 gün öncesine göre daha belirgin bir test çıktı. çok heycan verici sonuç beklemek bu arada arkadaşa gösterdim emin olmak için o da kesin hamilesin dedi.Sonda öğleden sonra çalışma arkadaşımla kadın doğuma doktora gittik doktor anlatttım işte usg ile baktı ama keseyi göremedi kan tahlili istedi sonuç az önce çıktı 1739 imiş 35, günüm bugün buarada. çok moralim bozuk ya cuma günü tekrar cağırdı bu sonuç iki katı olması gerekiyormuş çok canımm sıkıldı. inş.dış gebelik olmazda cuma günü herşey yolunda gider ne diyeyim işte benim durum böyle kızlar ...

canım moralini bozma daha yeni bence dr lar panik yaptırıyor cuma günkü testte inşallah değerin yüksek çıkıcak canım aklından olumsuz düşünceleri çıkar tatlım
ikinizde ii olacaksınız inşallah

canım son adetinden sonra kaçıncı haftadasın şimdi

canım bencede herkezın kan testı aynı olmuyorkı sen yuregını ferah tut bence1739 cok ıyı br deger tatlımm allahım saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns

ayy valla yarım saat kaldı çıkmaya gün bitti işyerinde bir başım ağrıyorki şimdi
hiç iyiyi dalalet değil adete yakın başım ağrıyınca kesin adet oluyorumakannehir
galiba kaçınılmaz son benide bulacakmafoldumben

canım işallah hamilesindir keşke bugün tekrar kan verseydin daha net olurdu rabbim kucağına almayı nasip eylesinhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ne bileyim bugün geçsin istedim hayal kırıklığı olmasın diye.sabaha kadar kırmızı kart yemezsem sabahtan gidicem doktora...her şey allah dan.umarım hayırlısıdır umarım bebeişim benimle kalır kimyasala çevirmez....opuyorumnanaktan

hihoyyytakannehiralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hamilemizsin işte kızlar hadi halaya offfffffffffffffffff çal davulcu :teytey:hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance:süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

ya daha önceden gebelik yaşamış arkadaşlara soruyorum hepinizde yerleşme kanaması oldumu?
yok canım bende olmamıştı hiç. ama çok beyaz akıntım vardı :bbo:

aşkın bahar tomurcuğu değerin gayet güzel doktor neden öyle söyledi ki allah allah. o haftaya gelip de 300-400 değer olanlar var. hiç canını sıkma olumlu düşün olumlu olsun. bu arada başka bir doktora danışma imkanın varsa tahlilini alıp gitmeni öneririm şiddetle..

anın keyfini sür üzülme sevin bence :1rolleyes:

kızlar ben çıkıyorum yavaştan yarın görüşürüz deli gibi acıktım yaaa
yarın inşallah tüm bekliyenler hamile olduklarının haberini verirlerrr
bye

çamaşır suyu testine de bayıldım kızlar :roflol: 3 günüm var, bi ara gidip yapsam mı dedim ama günüm geçmeden test yapmicam dediğim için vazgeçtim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…