Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayy kadrişim biz bulamıyoruz eltimde kilo alacağım diye yemiyor sütüde olmuyor dayıyor bebeğe biberonu bebek dahada emmiyor memeyi
kaynanamda kızım emzirmiyorsun hep sütün gitti çocuğu emzir dedi
eltimde tamam işte emzikli bebek demezsin sana bırakırım mama verirsin bende gezerim :1shok:
ayy biz bulamıyoruz millette başımdan atsamda gezsem diye düşünüyor ya

mafoldumben senağlama senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
nerdesiniz fıstıklar yaaaaa

güzelim boş ver dert etme bak benim bu ay 10 gün geçti inat ettim yapmadım bak şimdi hastayım ne para verecek hiç aklına getirme strese girme boş ver derslerini çalış lmaz:

güzelim boş ver dert etme bak benim bu ay 10 gün geçti inat ettim yapmadım bak şimdi hastayım ne para verecek hiç aklına getirme strese girme boş ver derslerini çalış lmaz:

tamam canım
benim adetim normalde hiç şaşmaz ama dediğini yapıcam
belirtimde yok zaten beklicem mecburen

kıslar ben çıkıyorum
hadi iyi geceler size
öptüm hepinizi byyyy
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bizim evde de bi sessizlık hakim :) eşime test al yapalım diyorum yok diyor.
bende yapmak istemiyorum aslında amann ne bilimn bi test yapsam dıyorum bide acaba diyorum negafif çıkarsa yine aynı şeyler aynı yıkıntılar...
amnn rabbım sen herşeyin en iyisini bilirsin...

canım bizim burada bir mağaza var ismini vermem belki yanlış olur oradan aldım pendikten

arkadaşım ellerine sağlık. masan harika görünüyor.ben hem peçeteliklerine hemdeeee kuruyemiş koyduğun o çok katlı zımbırtıyı çokkkk beğendim nerden aldın canımcım?????? eğer biligi verirsen çok sevinirim.....

ya sabahtan muakbeleye gidiyoruz annemelrle ole olunca eczaneye gidipte test alamıyorum sonrdan da çıkamıyorum canım çıkmk istemiyor bukezde :=)
ama artık içten içe meraklanmaya başladım

evet hakseverim ne yaptın
bak bence yarın tekrar test yaptır ilaç veya başka sebeblerdense düşük çıkar hamileysen yükselir
bak bu durumda test yapılır işte a.s

Ya ben hamıle olsam bı belırtı olması gerkemıyormu
bende sadeceafedersınz gaz sıkıntısı var abdest alıyorum sankı agzım varmıŞgıbı gelıyoroda belırtı deĞıl zaten eŞım belırtı arıyor habıre yokmu belırtı deyıp duuryor
gercı yÜzÜmde sıvılclerde Çıktı oyuzden umıtlenemıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…