Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sutan lokumu sarma taze fasülye bitana bişi var o neeeeeeeeeeee

o da barbunya salatası(meksika)kaydirigubbakcemile3
dahada süzme mercimek çorba,fırında patatesli körili tavuk,etli lazanya vardı canım onlar fırında pişerken ben fotoyu çektim
konsolun üstünüde servis etmek için boşalttım ve havlu serdim kaydirigubbakcemile2

iyi geceler kıslar ne yapıyosunuz yaaa aklıma bişii takıldı yardım edermisinizzz
yumurtlama dönemindeyim önceden söylemesi ayıp akıntım çok olurdu şimdi yok mafoldumben nie gelmyo ki bilen varmı yaaakafamçokkarıştı

benimde hiç akıntım olmuyordu tatlım
yumurtlama döneminde ele gelen katı gibi bişey gelirdi
ondan anlardım yumurtlama döneminde olduğumu
merak etme canım

merhaba arkadaşlar bende 2 senelik evliyim 1.5 senedir istiyoruz ama bir sonuç alamadık henüz eşimde varikosel rahatsızlığı var ama doktor sperm sayısının normal olduğunu hamile kalabileceğimi söyledi bizde deniyoruz işte bakalım hayırlısı 1 haftadır mide bulantılarım var ama üstüne görme gibi bir durumum yoksa çok erken belirtiler sanırım dua edin benim için

canım bilmiyorum ama olmayabilir diyorlar ben öyle duymuştum a.s

canım hoş geldin sen sitedede yenisin galiba

evet ya benım bozuldugum şeyde bu zaten baştan sölemedi sonradan söledi.
Bend ededım hayırlıs olsun eşin senın sölemiş olcagını duşünmüştü galıba oyuzdne smledi deıdm
ya o arkdaşın hamileolmaısna gercekten çoksevındım iyi biarkadaş ve bunu hakediyor zaten
onlarbenım ilk hamielğimde supriz yapmışlardı bıze bıakşam dunku arkadşlarla oturuyoduk onalr bebgıme hayırlı olsuna gelmişlerdi
tam oturduk zil caldı kımkı dedik bunlarda pot kırmıyolar birimi gelcktiki dediler biz bırını beklemiyoruzkı dedik akpıyı bı actık hamile olan arkadaş ve eşi ellerinde pasta mum ve bı not hoşgeldin bebek :)

AMANN BOŞVERSALLA GITSIN EŞİNLE BİRLİKTEOLMANIN KEYFINI ÇIKART:smiley-cool:

hadi kızlar benim işim var ben kaçtım yanlış anlaşılmasın kociş yok kişisel iş işte bayyyyyyyyyyyyyyy

kadriyecim nasılsın ben ilk 10 gün oruç tuttum 3 gün tutmadım tutuğum zaman daha rahattım daha çok şey yiyodum yani gerekli besinleri daha fazla alabiliyodum ama şimdi yiyeceklerden tiksiniyorum sanki ben tutmaya devam edicem doktor zaten bişey yiyemezsen kendini zorlama o zaten besinini alır senden demişti tutmak benim için en güzeli olacak, hem çevremde tutanlarda hiçbir olumsuz etkisini görmemiş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…