- 27 Ocak 2009
- 2.127
- 11
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.361
iyidir elifcim sen nasılsın
sutan lokumu sarma taze fasülye bitana bişi var o neeeeeeeeeeee
slm elifim hoşgeldin
iyi geceler kıslar ne yapıyosunuz yaaa aklıma bişii takıldı yardım edermisinizzz
yumurtlama dönemindeyim önceden söylemesi ayıp akıntım çok olurdu şimdi yok mafoldumben nie gelmyo ki bilen varmı yaaakafamçokkarıştı
iyi geceler kıslar ne yapıyosunuz yaaa aklıma bişii takıldı yardım edermisinizzz
yumurtlama dönemindeyim önceden söylemesi ayıp akıntım çok olurdu şimdi yok mafoldumben nie gelmyo ki bilen varmı yaaakafamçokkarıştı
benimde hiç akıntım olmuyordu tatlım
yumurtlama döneminde ele gelen katı gibi bişey gelirdi
ondan anlardım yumurtlama döneminde olduğumu
merak etme canım
merhaba arkadaşlar bende 2 senelik evliyim 1.5 senedir istiyoruz ama bir sonuç alamadık henüz eşimde varikosel rahatsızlığı var ama doktor sperm sayısının normal olduğunu hamile kalabileceğimi söyledi bizde deniyoruz işte bakalım hayırlısı 1 haftadır mide bulantılarım var ama üstüne görme gibi bir durumum yoksa çok erken belirtiler sanırım dua edin benim için
canım bilmiyorum ama olmayabilir diyorlar ben öyle duymuştum a.s
allahım ya bunlar nasıl hesabını verecek o aldırdıkları bebeğin ya yazık
o arkadaşında söylememiş iyi yapmışta sonradan pot kırmış niye demişki söyleyemedim diye :mymeka:
Sanki kocasıda söylemişde çokta önemliydi böyle muhabbetlere ne gerek varya anlamıyorum :umursamaz:
AMANN BOŞVERSALLA GITSIN EŞİNLE BİRLİKTEOLMANIN KEYFINI ÇIKART:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?