- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.341
arkadaşım ellerine sağlık. masan harika görünüyor.ben hem peçeteliklerine hemdeeee kuruyemiş koyduğun o çok katlı zımbırtıyı çokkkk beğendim nerden aldın canımcım?????? eğer biligi verirsen çok sevinirim.....
şifren yadakullanıcı adın yanlıştır canım
Ya ben hamİle olsam bİ belİrtİ olması gerkemıyormu
bende sadeceafedersİnz gaz sıkıntısı var abdest alıyorum sankı agzım varmıŞgİbİ gelİyoroda belİrtİ deĞİl zaten eŞİm belİrtİ arıyor habıre yokmu belİrtİ deyıp duuryor
gercı yÜzÜmde sİvİlclerde Çıktı oyuzden umİtlenemıyorum da
canımcım ya senin adetler düzenlidir
hamilelik belirtilerinde gaz sıkıntısıda var
ne bileyim test yapsanmı acaba
istersen yap kafan rahatlasın
zaten alıştık tek çizgi görmeye üzülmesin artık
ben yıllardır test yapıyorum eşim ya birkere ya da iki kere test yapmışımdır bilir
halbuki her ay 2-3 defa yapıyordum kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar bende durumumu sizlerle paylaşmak istedim.. 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. 3.5 yıldan beri bebek istiyoruz ama hala bekliyoruzevliliğimin ilk 2 yılı doğum konrtol hapı kullanmıştım
( en büyük pişmanlıklarımdan biridir) ocak 2009 da gebe kaldım çok ama çok sevinmiştim ki tahmin edersiniz sanırım. ama malesef sonu hüsran oldu dış gebelik miş ve düşük oldu.( ve ozaman kadarda doktora gitmemiştim tedavi falan olmamıştım çünkü utanuyordum ama artık temmuz ayında tedaviye başladık. benim testlerim normal çıktı. eşimin sperm sayımıda normal.. rahim flmi çekildim iki tüpümde açıkmış.. doktorum 2 ay normal deneyin olmazsa aşılama yapıcaz dedi. ilk ay hüsran 2. ayı deniyoruz. diliyorum ki Allah tan aşılamaya gerek kalmadan yüce rabbim evlat nasip eder inş..yumurtlama günlerime göre deniyoruz ama açıkçası tam nasıl anlaşılıyor bilmiyorum.. en son adet tarihim 20 ağustos tu. bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. ne zaman yumurtlama olur ? gün aşırı ilişkiye giriyoruz. umarım tutturabiliriz. güzel Allah ım kimseyi bu şekilde sınamasın inş çok zor bir durum ne çektiğimi başımı koyduğum yastığım bilir bir tek.. ( çok kötü bir durumdayım psikolojim altüst oldu.. üstelik insanlar da çok acımasız bu yüzden evdendışarı çıkmak istemiyorum ( tanıdığım bazı insanlar bana beni gördükleri zaman "ne oturuyon bebek yapsana diyolar" sanki oluyoda ben istemiyorum ( içimdeki yaraya tuz basıyolar resmen ( hergün ağlıyorumtek yaptığım şey ağlamak ve Allah a dua etmek.senağlama
buarada Önceden Çook sıkı gÖrustugumz eŞİmİnokul arkadaŞı vardı gecen yıllarda bı sogukluk gırdı aramıza Şİmdİ gÖrusmuyoruz dunde kankalar bızdeydı onalr hala gÖruusyor onalrla
bİz bayanı evdenaldık geldık arkadaŞta 1de İŞten geldİ
sahuur bırlıkte yaptık
İŞte eŞİmİn arkadŞaı İŞtne geldı bıraz oturdu sermetlerın de bebgı olckmıŞ İŞte dedİ
eŞİnİn sÖledıgını dusundu galıba bızde hayırlıolsun deıdk
sonra sahur hazırlamaya mutfage gectİ bayanla
arkadaŞ dedİ ya kusura bakma ben sÖylemyemedım dedİ
bend eÖenmlİ dĞİl sÖylemen gerkmıyordu deıdm
ya nİspet yaapr gİbİ olck dİye sÖyleyemeıdm dedı.
Ya sÖylememsİ deĞİlde sÖyleyemedım demesİ daha bİ acıttı İÇİmİ
Öylekİ bu hamİle olan arkadaŞ evlİlİkleİrnİn İlk yılı hamİle kaldı ve bbegı İstemİyoruz deyıp bebk aldırlılar ...
arkadaşlar ben bekliorum daaaaaaaaaa
kız gaz verme bana zati zor duruom yaaaaaaa
ümidiyle yaşıyım ya çıkmazsa çok üzülcam 3gün da belki var die yaşıyım bali(
kız yemek masan çok güzel olmuş bende yeme alınca çekim bali resim bende süslemeyi severim:) bu arada o beyaz toplar ne bide yuvarlak ortadaki cam tabaktaki ne anlayamadım taze fasülye ve sarma gördüm digerleri neeeeeeeeeeeee.......................?????
iyi geceler kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?