Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım katlı kuruyemişliği hisardan almıştım
peçetelikte bizim burada bir mağaza var oradan taksitle kaydirigubbakcemile3

canımcım ya senin adetler düzenlidir
hamilelik belirtilerinde gaz sıkıntısıda var
ne bileyim test yapsanmı acaba
istersen yap kafan rahatlasın
zaten alıştık tek çizgi görmeye üzülmesin artık
ben yıllardır test yapıyorum eşim ya birkere ya da iki kere test yapmışımdır bilir
halbuki her ay 2-3 defa yapıyordum kaydirigubbakcemile3

yokkız ne düzeni bigecen ay 30gund ebi geldı ya 33 34 gundebi adet oluyodum yada 8 10 12gun geciyordu yakın zamanda yanı bakalım buay nasıl olck ne olck

merhaba arkadaşlar bende durumumu sizlerle paylaşmak istedim.. 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. 3.5 yıldan beri bebek istiyoruz ama hala bekliyoruz evliliğimin ilk 2 yılı doğum konrtol hapı kullanmıştım
( en büyük pişmanlıklarımdan biridir) ocak 2009 da gebe kaldım çok ama çok sevinmiştim ki tahmin edersiniz sanırım. ama malesef sonu hüsran oldu dış gebelik miş ve düşük oldu. ( ve ozaman kadarda doktora gitmemiştim tedavi falan olmamıştım çünkü utanuyordum ama artık temmuz ayında tedaviye başladık. benim testlerim normal çıktı. eşimin sperm sayımıda normal.. rahim flmi çekildim iki tüpümde açıkmış.. doktorum 2 ay normal deneyin olmazsa aşılama yapıcaz dedi. ilk ay hüsran 2. ayı deniyoruz. diliyorum ki Allah tan aşılamaya gerek kalmadan yüce rabbim evlat nasip eder inş..yumurtlama günlerime göre deniyoruz ama açıkçası tam nasıl anlaşılıyor bilmiyorum.. en son adet tarihim 20 ağustos tu. bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. ne zaman yumurtlama olur ? gün aşırı ilişkiye giriyoruz. umarım tutturabiliriz. güzel Allah ım kimseyi bu şekilde sınamasın inş çok zor bir durum ne çektiğimi başımı koyduğum yastığım bilir bir tek.. ( çok kötü bir durumdayım psikolojim altüst oldu.. üstelik insanlar da çok acımasız bu yüzden evdendışarı çıkmak istemiyorum ( tanıdığım bazı insanlar bana beni gördükleri zaman "ne oturuyon bebek yapsana diyolar" sanki oluyoda ben istemiyorum( içimdeki yaraya tuz basıyolar resmen ( hergün ağlıyorumtek yaptığım şey ağlamak ve Allah a dua etmek.senağlama

buarada Önceden Çook sıkı gÖrustugumz eŞımınokul arkadaŞı vardı gecen yıllarda bı sogukluk gırdı aramıza Şımdı gÖrusmuyoruz dunde kankalar bızdeydı onalr hala gÖruusyor onalrla
bız bayanı evdenaldık geldık arkadaŞta 1de ıŞten geldı
sahuur bırlıkte yaptık
ıŞte eŞımın arkadŞaı ıŞtne geldı bıraz oturdu sermetlerın de bebgı olckmıŞ ıŞte dedı
eŞının sÖledıgını dusundu galıba bızde hayırlıolsun deıdk
sonra sahur hazırlamaya mutfage gectı bayanla
arkadaŞ dedı ya kusura bakma ben sÖylemyemedım dedı
bend eÖenmlı dĞıl sÖylemen gerkmıyordu deıdm
ya nıspet yaapr gıbı olck dıye sÖyleyemeıdm dedı.
Ya sÖylememsı deĞılde sÖyleyemedım demesı daha bı acıttı ıÇımı
Öylekı bu hamıle olan arkadaŞ evlılıkleırnın ılk yılı hamıle kaldı ve bbegı ıstemıyoruz deyıp bebk aldırlılar ...

canım benim ya bak bende senin gibiyidim bak bize takl stresden uzak olursun:teselli:
hepimiz senin duygularını hissediyoruz:teselli:
halimizden demen gibi bir yastığımız birde burası bilir:teselli:
rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallahgamyoncuiremsu
hoş geldin aramızaa.s.

ALLAHIM ya bunlar nasıl hesabını verecek o aldırdıkları bebeğin ya yazık
o arkadaşında söylememiş iyi yapmışta sonradan pot kırmış niye demişki söyleyemedim diye :mymeka:
sanki kocasıda söylemişde çokta önemliydi böyle muhabbetlere ne gerek varya anlamıyorum :umursamaz:

arkadaşlar ben bekliorum daaaaaaaaaa
kız gaz verme bana zati zor duruom yaaaaaaa
ümidiyle yaşıyım ya çıkmazsa çok üzülcam 3gün da belki var die yaşıyım bali(
kız yemek masan çok güzel olmuş bende yeme alınca çekim bali resim bende süslemeyi severim:) bu arada o beyaz toplar ne bide yuvarlak ortadaki cam tabaktaki ne anlayamadım taze fasülye ve sarma gördüm digerleri neeeeeeeeeeeee.......................?????

canım tatlıyla oruç açıp tadlu konışmak için yaptığım sultan lokumlarıydıkaydirigubbakcemile3

sutan lokumu sarma taze fasülye bitana bişi var o neeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…