- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.601
HIIIIIIII ŞİMDİ ANLADIM CANIM...DENİZKOKUSU DA AYNI SENİN GİBİ ONUN EŞİDE GEMİCİ Bİ GİDİYO BİDAHA YA KISMET..ZOR SİZİN İŞİNİZ VALLA....ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM NEDİYİM..İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİŞ KALIRSIN..yerimseniben
inşallah canım önce senin haberini alalım hayırlısıyla ben bu ay faul yaptım hakem kırmızı kartla beni saha dışına gönderdi önümüzdeki ay daha dikkatli olacağım ama temmuzda çin takvimine göre erkek:çok üzgünüm:biliyorsun benim 2. bebeğim ve gönlümden kız geçiyor ya bakalım allah büyük
tüm tedavideki arkadaşlarıma sabır diliyorum ilk önce.sudenazcım 2 yumurta gayet iyi başarılar cnm.bende dün ç.iğnemi vurulucaktım kanda lh bakıldı sonuca göre aradılar bu ay ilk defa ç.iğnemi vurulmadan ilişki oldu.birden çok sevindim normal olması beni mutlu etti.inş herşey yolunda gider bu ayda olmasa bile umutlarım hiç tükenmiyecek...
O TAKVİMLERE GÖRE BENİMDE TEMMUZ AĞUSTOS ERKEK GÖSTERİYOR..AMA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM...a.s.
KIZLARRRRRR DR.UM 8 DE İĞNEYİ VURDURT DEMİŞTİ ..ŞUAN İŞYERİNDEYİM..ALLAH'TAN HEMŞİRE Bİ ARKADAŞIM VARDI..ONU ÇAĞIRDIM..SAĞOLSUN GELDİ..İĞNECİĞİMİ YAPTI....AYYY KIZLAR YAKINDA ÇATLIYACAK BENİM YUMURTACIKLARRRRRR HEYOOOOO HEYOOOOOO :teytey: :teytey: :sm_cool:
kızlar ben bu ay ovulasyon kidiyle denemek istiyorum bakalım yada aşılamayla aşılama ücretleri hakkında yada cinsiyet belirlenebiliyormu bilginiz varmı beni aydınlatırsanız sevinirim
dasy cim sana bişeyler anlatıcam ama şimdi çıkmam lazım...doktorunun dediğinden çıkma bence...
Arkadaşlar Hepinize Günaydın;
önceki yazılanları gözgezdirdim. bu ay sağ tarafta yumurtlamam, yada sol tarafta oluyor diye konuşmalar geçti.,
bu konularda tecrubesiz olduğum için sizlerin yardımına ihtiyacım var.
doktor kontrolündemi öğreniliyor. yumurtlamanın hangi tarafta olduğu ?
birde yumurtlama sol taraftaysa; birlikte olduktan sonra sol tarafın üstündemi yatmak gerekir.
yardımıza ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr ?
armağancım ben yanlış anlamışım ben yumurtalık yok zannetim ama bildiğim kadarıyla sağdan yumurtlayınca sağ tüpten soldan yumurtlayınca sol tüpten geçecek diye bir şey yok sağdan yumurtlayıp sol tüptende geçebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?