- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.581
SuDENAZZZZZ CANIM HADİ İNŞALLAH 2 YUMURTAN BİRDEN DÖLLENİRDE İKİZ LER GELİR İNŞALLAH HAMİŞ KALICAN BU AY HERKEZİ HAMİŞ LİSTESİNE YAZIYON ŞİMDİ SIRA SENDE:teytey::teytey:
ınsallah sudenazcıım ıyı sonucalar alırsın ve gebe kalırsın cok sevındım senın adına gercekten farklı bır yontem uyguluyo doktorun
hoşgeldin esma o tarihi yazıp bakma olayını bende anlamıyorum
dasy cim doktorumu özeline yazdım canım
amin arkadaşım temmuz ayına benide yazarmısınız bide nasıl bakıyorum adımın yazdığı yere biraz yardımcı olabilirmisiniz
kızlar banada söyleyin doktorlarınızı bende araştırıyorum kafam karmakarışık oldu doktor hastane yüzünden dasy banada mj at canım ya bide muayne ücretlerinide söylermisin
ben Hala Adet Olmadım Bugünde Bitti Sayılır:teytey:
Sudenaz222 Cim Benide Listene Yazmayi Unutma Sakim
22 Temmuz
Birde Bu Listeni Nerden Göreceğiz
KıZLARRRRRRRRRRRRRRRR BEN GELDİMMMMMMMMMM :dance:
NURTOPU GİBİ İKİ TANE YUMURTACIĞIM OLUŞMUŞ 16MM LİK..BİRİ SAĞDA BİRİ SOLDA....
DR.ÇOK GÜZEL GELİŞMİŞ DEDİ..HEMDE 11.GÜNÜMDE :dance: :dance:
AKŞAM 8 DE İĞNEMİ VURDURTCAKMIŞIM..AMA KOLDAN DEDİ..ARAŞTIRMALARIMA GÖRE KALÇADAN VURUYODU HERKES...
YAVV BENİM DR.UM GARİP ADAM VALLA HERŞEYİN TERSİNİ YAPTIRTIYO..BİDE PROGESTAN İLACI YAZDIRMIŞTI..ONUDA HERKES AĞIZ YOLUYLA ALIYOMUŞ ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BANA SABAH ÖĞLE AKŞAM 2'ŞER TANE ALTTAN FİTİL GİBİ ATICAKMIŞIM :roflol: ESTROFEM İLACINIDA GÜNDE 3 KERE ALLAHTAN AĞIZ YOLUYLAN KULLANCAKMIŞIM..
İLİŞKİ İÇİNDE SAAT VERMEDİ YARIN YAPCAKMIŞIZ VE 1 ER GÜN ARAYLA 3 SEFER YAPCAKMIŞIZ...AMA SANKİ HAMİŞ KALMIŞIM GİBİ ÇOK MUTLUYUM..NE HİKMETSE :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
kızlar Ben Bu Ay Ovulasyon Kidiyle Denemek Istiyorum Bakalım Yada Aşılamayla Aşılama ücretleri Hakkında Yada Cinsiyet Belirlenebiliyormu Bilginiz Varmı Beni Aydınlatırsanız Sevinirim
canim Bende 3 Aydir Ovulasyon Testleri Kullaniyorum..çok Işe Yariyolar...ama Tutturamadik O Ayri Mesele...sen Tedavi Olmuyomusun? Kendi Isteğinlemi Aşilama Istiyosun...cinsiyet Belirlendiğini Duymadim Aşilamada...ücretleri Konusundada Malesef Bi Bilgim Yok Ama 1000 Ytl Altindadir Herhalde Diye Düşünüyorum...
tedavi olmuyorm çünkü dr bir sorun yok dedi aşılamayı kendim istiyorum çünkü benim eşim kaptan ve çanakkalede çalışıyor yumurtlama zamanına pek denk gelmiyor ondan .2 senedir doğal yol dedim ama olmadı şimdi bu ay ovulasyon kidiyle deneyeyim diyorum bu ayda olmazsa kesin aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?