Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

SuDENAZZZZZ CANIM HADİ İNŞALLAH 2 YUMURTAN BİRDEN DÖLLENİRDE İKİZ LER GELİR İNŞALLAH HAMİŞ KALICAN BU AY HERKEZİ HAMİŞ LİSTESİNE YAZIYON ŞİMDİ SIRA SENDE:teytey::teytey:

ınsallah sudenazcıım ıyı sonucalar alırsın ve gebe kalırsın cok sevındım senın adına gercekten farklı bır yontem uyguluyo doktorun

SAĞOLUN CANLARIM...

VALLA HİÇ FARKETMEZ HERŞEYE RAZIYIM..İKİZDE OLSA HANİ HİÇ FENA OLMAZ sırnaşık şey

BENİM DR.A DAHA AKIL SIR ERDİRMİŞ DEĞİLİM...ÖNCELİKLE ZATEN KLOMENİ TEK BAŞINA VERMEDİ..PROGESTAN VE ESTROFEMİ DESTEK AMAÇLI VERDİ..YANİ ÇOK GÜVENİYORUMDA..

amin arkadaşım temmuz ayına benide yazarmısınız bide nasıl bakıyorum adımın yazdığı yere biraz yardımcı olabilirmisiniz

HOŞGELDİN ARAMIZA..ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...İNŞALLAH YİNE EN KISA ZAMANDA HAMİŞ KALIRSIN..SENİDE LİSTEYE EKLEYELİM..FAKAT TEMMUZDA REGL OLMAN GEREKEN TARİHİ VERMESİN yerimseniben

Daha yaptırmadım idrarda pozitif görmedim inanamıyorumki.O yüzden 1 hafta daha bekleyim kırmızıları gelmezse kanda baktırıcam

SUDENAZ CANIM COK İYİ GİDİYORSUN COK SEVINDIM ADINA inşallah bizi fazla bekletmezsın ve temmuzda müjdeni alırız.ben hala beklemedeyim.gelen giden yoooooook.

Sudenaz222 Cim Benide Listene Yazmayi Unutma Sakim
22 Temmuz
Birde Bu Listeni Nerden Göreceğiz

EKLEDİM CANIM SENİ LİSTEYE..BU LİSTEYİ BEN HERGÜN TEKRARDAN GÜNCELLENMİŞ HALİYLE KOYUYORUM BURAYA..YANİ SABİT BELLİ BİYERDE DURMUYOR..GERİ SAYFALARA GİDERSEN SENİ EKLEDİĞİM LİSTEYİ GÖRÜRSÜN yerimseniben

hadi hayırlısı arkadaşım inş bu ay umuduna ulaşırsın darısıda bizlerin başına:1hug:

kızlar ben bu ay ovulasyon kidiyle denemek istiyorum bakalım yada aşılamayla aşılama ücretleri hakkında yada cinsiyet belirlenebiliyormu bilginiz varmı beni aydınlatırsanız sevinirim

kızlar Ben Bu Ay Ovulasyon Kidiyle Denemek Istiyorum Bakalım Yada Aşılamayla Aşılama ücretleri Hakkında Yada Cinsiyet Belirlenebiliyormu Bilginiz Varmı Beni Aydınlatırsanız Sevinirim

canim Bende 3 Aydir Ovulasyon Testleri Kullaniyorum..çok Işe Yariyolar...ama Tutturamadik O Ayri Mesele...sen Tedavi Olmuyomusun? Kendi Isteğinlemi Aşilama Istiyosun...cinsiyet Belirlendiğini Duymadim Aşilamada...ücretleri Konusundada Malesef Bi Bilgim Yok Ama 1000 Ytl Altindadir Herhalde Diye Düşünüyorum...

tedavi olmuyorm çünkü dr bir sorun yok dedi aşılamayı kendim istiyorum çünkü benim eşim kaptan ve çanakkalede çalışıyor yumurtlama zamanına pek denk gelmiyor ondan .2 senedir doğal yol dedim ama olmadı şimdi bu ay ovulasyon kidiyle deneyeyim diyorum bu ayda olmazsa kesin aşılama

armağancım ben yanlış anlamışım ben yumurtalık yok zannetim ama bildiğim kadarıyla sağdan yumurtlayınca sağ tüpten soldan yumurtlayınca sol tüpten geçecek diye bir şey yok sağdan yumurtlayıp sol tüptende geçebilir

HIIIIIIII ŞİMDİ ANLADIM CANIM...DENİZKOKUSU DA AYNI SENİN GİBİ ONUN EŞİDE GEMİCİ Bİ GİDİYO BİDAHA YA KISMET..ZOR SİZİN İŞİNİZ VALLA....ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM NEDİYİM..İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİŞ KALIRSIN..yerimseniben

dasy cim sana bişeyler anlatıcam ama şimdi çıkmam lazım...doktorunun dediğinden çıkma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…