- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.621
bu Arada Kizlar Kafam Karişiyor..dün Akşam 8 De çatlatma Iğnemi Vuruldum...dr..o Gün Ilişki Vermedi...yarin Dedi Yani Bugün Yapacakmişiz...sonrasinda 1 Gün Ara Ile Devam Etcekmişiz..şimdi 36.saat Diye Geçiyorya Heryerde Benim 36.saatim Ara Verdiğim Zamana Denk Geliyor...endişeliyim Ya..dr.un Dediğine Uymak Istiyorum Ama Aklim Diğer Günlerede Kayiyor....
Bu Arada Bugün Isin Düştü 36.5 Ten 36.3 Oldu..iğne Etkisini Göstertti....
konuyu değiştirelim bu günlük izniniz olursa ne yemek yapıyosun bugün sudenaz
senağlama kızlar be bu işten gerçekten bir şey anlayamadım.17 aydır bebiş istiyorum.eskiden tedavi gördüğüm zaman stresten hayal kırıklığından yumurtlamıyordum.yada tedavi olmama rağmen yumurtalarım büyümüyordu.nezaman oluruna bıraktım ve pes ettimde adetlerim düzene girdı.rahatlayınca da yumurtlamaya başlamıştım.tabii hala gebelık yok.bu kez fisfisfis cabalayım derken ovulasyon testi aklıma geldı ve onu kullanmaya başladım eeee ne mı oldu? :1no2: yine her gün tek çizgiyi görünce panıye kapılmaya başladım stres yaptımkafamçokkarıştı ondan da hiç çift cizgi görmedim:1no2: yani kizlar ne oluyor bana ya bir kendımle uğraşmaya başlayinca hamilelik için innadına herşey ters gitmeye başlıyor.şimdide reglimi bekliyorum.bir de şu ısı takibine başlamak istiyorum ama yıne de bıktııııııııııım artık.kafamçokkarıştı yaaa kızlar yıkıldım yaaa. herkez tedavi göruyor sabredıyor. benim gibisi varmı acaba?eminın kendimi rahat bıraksam yıne herşey duzene girer ama oyle ellim kolum bağlı de beklemek istemıyorum.Çok üzgünüm çoook Allahım nede zor bu işler Rabbim.Sen Bize yardım et Allahım.
sudenaz cım bende senin gibiyim .
eşim resturant şefi değil ama ; yemek yapmayı çok seviyor.
evde olduğumuz zaman eşim yapıyor; diğer günlerde anneler sağolsun .
desene tam adamını bulduk soracak arkadaşlar rda kocası şef olmayıp yemek yapan yokmu ayol:roflol:
menu belli diil bizim dolapta pek boşalmış sadece kış için hazırladıklarım var onlarıda kullanmak istemiyorum benim kociş bu gün 2 de paydos gelince alışverişe çıkıcaz bakalım gel canım akşam ben yemek yapmaya bayılırım 50 kilo yük taşıt bana sonra koybeni mutfağa hayatta yorgunum demem benim annem aşçı babam süper yemek yapardı rahmetli kız kardeşim çok sever mutfağı bende onlara çekmişim işte
sudecıım doktorlar 24 ıle 36 saat dıyo onun ıcın senın doktorun dogru soyluyo.zaten oncede yapsan onlar beklıyeceklerı ıcın yıne kavusurlar bırbırlerıne.bu arada doktorlar sana hıc 25 gunde bır oluyosun dıye bısey soyledıler mıcok kısa falan gıbu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?