Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım kafan karışmasın.. iğneyi olduktan 1 gün sonra veriliyomuş ilişki..çok kişiden öyle duydum. için rahat olsun.. ondan sonra gün aşırı deneyin siz..hayırlısı Allah'tan canım.. sen çalış gerisini Allah'a bırka kı:))

SUDENAZ CANIM İÇİNİ FERAH TUT .bana doktor ç.iğnesinden 36 saat sonra gün aşırı ilişki demişti.inşallah başarırsınız.güzel haberlerini bekliyorum canım.

senağlama kızlar be bu işten gerçekten bir şey anlayamadım.17 aydır bebiş istiyorum.eskiden tedavi gördüğüm zaman stresten hayal kırıklığından yumurtlamıyordum.yada tedavi olmama rağmen yumurtalarım büyümüyordu.nezaman oluruna bıraktım ve pes ettimde adetlerim düzene girdı.rahatlayınca da yumurtlamaya başlamıştım.tabii hala gebelık yok.bu kez fisfisfis cabalayım derken ovulasyon testi aklıma geldı ve onu kullanmaya başladım eeee ne mı oldu? :1no2: yine her gün tek çizgiyi görünce panıye kapılmaya başladım stres yaptımkafamçokkarıştı ondan da hiç çift cizgi görmedim:1no2: yani kizlar ne oluyor bana ya bir kendımle uğraşmaya başlayinca hamilelik için innadına herşey ters gitmeye başlıyor.şimdide reglimi bekliyorum.bir de şu ısı takibine başlamak istiyorum ama yıne de bıktııııııııııım artık.kafamçokkarıştı yaaa kızlar yıkıldım yaaa. herkez tedavi göruyor sabredıyor. benim gibisi varmı acaba?eminın kendimi rahat bıraksam yıne herşey duzene girer ama oyle ellim kolum bağlı de beklemek istemıyorum.Çok üzgünüm çoook Allahım nede zor bu işler Rabbim.Sen Bize yardım et Allahım.

arkadaşlar artık size kızmaya başladım ama rahat olurmusunuz lütfen nerdeyse yumurtanızı elinize alıp spermleri içine sokacaksınız yapmayın artık herkes stres oluyo bunları okudukca sanki çok zor bişeymiş gibi tamam hiç birimiz bu gün sünnet yarın deniz gibi hamile kalmıyoruz ama böylesine kurcalamak dahada yoruyo hepimizi hamile kalmak için yapılacak şey belli yapalım keyfimize bakalım yumurtlama günü hesabı falan okeyde artık kendimizide başkalaınıda heleki kocalarımızı bezdirmeyelim üzeyelim hepinizi püyorum pembiş pembiş

konuyu değiştirelim bu günlük izniniz olursa ne yemek yapıyosun bugün sudenaz

hehehe komik ama ben yemek yapmıyorum :roflol:

şöyle söyliyim ben yemek konusunda biraz şanslıyım..eşim 9 senedir restaurant şefliği yapıyor..kahvaltı yapmaz..öğle zaten işte oluyoruz ikimizde,yemeğimide o getirir...kışın sadece akşamları yapıyodum..oda vaktim olursa haftada 1 falan..şimdi yaz geldi eşim akşam 10 dan aşağı gelmiyor..yemek yapmamıda istemiyor orda yiyor...bende artık neresi denk gelirse annem ablam restaurant biyerlerde yiyorum :roflol:

kısacası bugün yemek yapmıyorum..ben yarın izinliyim..ama eşim çalışıyor..gene yapmıyorum..artık ancak bi misafirim olursa o zaman..:roflol:

sudenaz cım bende senin gibiyim .
eşim resturant şefi değil ama ; yemek yapmayı çok seviyor.
evde olduğumuz zaman eşim yapıyor; diğer günlerde anneler sağolsun .

canım o zaman rahat olman lazım..demekki düşünerek yapmıycaksın...bu arada aslında devamlı dr.gözetiminde tedavine devam etsen..yumurtlaman olur diye düşünüyorum....CADIARZU

sudenaz cım bende senin gibiyim .
eşim resturant şefi değil ama ; yemek yapmayı çok seviyor.
evde olduğumuz zaman eşim yapıyor; diğer günlerde anneler sağolsun .

annemde diyor ne ballısın sen..he benim kocişimde güzel yemek yapar...hatta bendende güzel yapıyo desem yalan olmaz yani :roflol:

şen_ay sen ne yemek yapıyon bugün..? ben sana geliyim..akşam nerde yesem diye düşünüyodum valla iyi olur heeeeee......:sm_cool:

menu belli diil bizim dolapta pek boşalmış sadece kış için hazırladıklarım var onlarıda kullanmak istemiyorum benim kociş bu gün 2 de paydos gelince alışverişe çıkıcaz bakalım gel canım akşam ben yemek yapmaya bayılırım 50 kilo yük taşıt bana sonra koybeni mutfağa hayatta yorgunum demem benim annem aşçı babam süper yemek yapardı rahmetli kız kardeşim çok sever mutfağı bende onlara çekmişim işte

valla buda güzel canım...ne yalan diyim işime geliyor böyle olması..sonuçta çalışıyorum..sabah 8 akşam 7...haftada bi tatil onuda dr.larda geçiriyoz işte bebiş için.temizliğimi bile geceleri yapıyorum...oturup adam akıllı tv karşısına bile geçemiyom...onun için yüküm hafifledi bu sayede sırnaşık şey

sudecıım doktorlar 24 ıle 36 saat dıyo onun ıcın senın doktorun dogru soyluyo.zaten oncede yapsan onlar beklıyeceklerı ıcın yıne kavusurlar bırbırlerıne.bu arada doktorlar sana hıc 25 gunde bır oluyosun dıye bısey soyledıler mıcok kısa falan gıbu

selam kızlarrr
valla ne şanlısınızz kocişleri yemek yapmayı bilenler vede eve geldiğinde yemek istemeyenlerr

benim kociş bu konuda biraz titizdir hemen gelir gelmez sofraya oturmak ister güzel yemek ister .... isterde ister yanii

yoooo demediler canım..ama 25 gün normal sayılıyor..25 altı normal olmayabilir..ama benimde çok düzenlidir yani şaşmaz...

sudenazcım banada dr um ç.iğnesinden sonra o akşam ve ertesi gün iki gün ilişki öneriyor.tabi biz elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz.ama tabiki ilk 3 gün önemli.ondan sonrası eşimle beni strese sokuyor.

benım24-25 arası deısıyor adetım 6 gun suruyo doktor cok sasırdı benımkıne 19 gun mu temız kalıyorsun dıye bır soru sordu ama anormallık var demedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…