Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet canım ya sahuru bekliyorum gerci yarında pas gececeğim kanamam var çünkü ama eşim için bekliyorum yattım mı kalkamıyorum maalesef
sana iyi sahurlar belki sahurdan sonra gelirim

evet canım ya sahuru bekliyorum gerci yarında pas gececeğim kanamam var çünkü ama eşim için bekliyorum yattım mı kalkamıyorum maalesef
sana iyi sahurlar belki sahurdan sonra gelirim

canım benim ya birdaha aklında bulunsun dr herdediğine de güvenme inşallah birşey olmazbebişine ama olursa birdahaki hamileliğinde ilk 3 ay parlodel içmen gerekiyor prolaktin hastalarında içilmezse daha çok prolaktin salgılanıyor ve bebek düşüyor ben öyle biliyorum bende de oldu çünkü dr bakarsan kramazon bozukluğu ayy hiçde öyle bişey değil uff rabbim yardımcın olsun arkadaşım beli olmaz bu işler inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur

hayırlı sabahlar şekerler...serin arkadaşım üzüldüm okudum da azıcık ama sen üzme kendini rabbim şifa versin bebişin tutunmuş ya seninle ya senin gücünle beraber herşeyin üstesinden gelirsiniz inşallah :teselli: güçlü ol ki bebişin hissetsin :CüvCüv:

günaydın kızlar a.s.
adet oldum ben -tatlicadiarzu- gece sahurda kalktığımda gördüm :1rolleyes:
ilk aydan beklemiyodum zaten ve de 1 gün erken oldum, sekmeyen adet günüm sekmelere başladı yine, korunmayınca böyle oluyo benim kaydirigubbakcemile3 geçen sefer de böyle olmuştu..

neyse yine eski hesapla hesapladım yeni günüm 28 Eylül

pisikolojik galiba bu sabah midem bulanıyo benim
adet olamadım karnımda davul gibi şişti
bide nasıl desem bilmiorum feci gaz problemim var :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…