E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.381
kadriyecim nasılsın ben ilk 10 gün oruç tuttum 3 gün tutmadım tutuğum zaman daha rahattım daha çok şey yiyodum yani gerekli besinleri daha fazla alabiliyodum ama şimdi yiyeceklerden tiksiniyorum sanki ben tutmaya devam edicem doktor zaten bişey yiyemezsen kendini zorlama o zaten besinini alır senden demişti tutmak benim için en güzeli olacak, hem çevremde tutanlarda hiçbir olumsuz etkisini görmemiş,
AMANN BOŞVERSALLA GITSIN EŞİNLE BİRLİKTEOLMANIN KEYFINI ÇIKART:smiley-cool:
ilk öğrendiğimizde gitmiştik haftaya tekrar gidicez iyidir umarım bebek, belirgin bi şikayetim yok şimdilik sadece şiddetli bi kabızlık var ondan çok rahatsız oluyorum, sen nasılsın nasıl gidiyo hayat
ayyyy senin bu lafın beni bitiriyor valla :roflol::roflol:
Hele şu gözlük olayın ayyy bayılazammm:roflol::roflol:
gülme bee ama öle be gulum yaa aybız pek rahatız artık arada aklımzıa geliyorda guluyroz eşimle bugun işimz vardı malum :))
ben dlamısım aytıyom eşime deidm belki ahmile kalırım aytemmı azdaha dedım oda guluyor amanbe kalk dıyor :)
ya gulum daha 2 3 ay olmuş korunmayı bırakıyaolr kardeşim kornurken ay kaçtımı aç değdimi derıdne duusnuyoz zate azcık şöle rahat rahat ohh tadını çarta çıkarda iş yapın dimi nulufer ramazan ramazn konuşturma şimdi benı açık sacık bak rütükten ceza alcez yoksam :)
burdamısın bacım? nerelere kayboluyorsun sen bakimklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?