Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım benım iyi olmana sevındım tatlım nasılsın gıttınmıdoktora bbek nasıl

ilk öğrendiğimizde gitmiştik haftaya tekrar gidicez iyidir umarım bebek, belirgin bi şikayetim yok şimdilik sadece şiddetli bi kabızlık var ondan çok rahatsız oluyorum, sen nasılsın nasıl gidiyo hayat

kızlar bende yatıyorum gecegÖruusruz artık gercı bı yatayım uykum gelmese kacargelıırm :)kocıŞ hadı dıyıp duruyor.

ilk öğrendiğimizde gitmiştik haftaya tekrar gidicez iyidir umarım bebek, belirgin bi şikayetim yok şimdilik sadece şiddetli bi kabızlık var ondan çok rahatsız oluyorum, sen nasılsın nasıl gidiyo hayat

ben iyiym canım yıne gectı adetım öle işte umıtlenmıyorum umıtlenmk istemıyorum ama işteolmuyor
habide senın bi sozoun vardı hamile olunca nickini değiştircektın unutmöadım haaaaa yönetıme bıldır yeni isim iste anneler sözlerinde dururlar :)

ayyyy senin bu lafın beni bitiriyor valla :roflol::roflol:
Hele şu gözlük olayın ayyy bayılazammm:roflol::roflol:

gülme bee ama öle be gulum yaa yA bız pek rahatız artık arada aklımzıa geliyorda guluyoRUz eşimle bugun işimz vardı malum :))
ben daLmısım yAtıyom eşime deidm belki hAmile kalırım yAtemmı azdaha dedım oda guluyor amanbe kalk dıyor :)
ya gulum daha 2 3 ay olmuş korunmayı bırakıyalAr kardeşim korUnurken ay kaçtımı aY değdimi deYı duusnuyoz zate azcık şöle rahat rahat ohh tadını çIKARta çıkarda iş yapın dimi nulufer ramazan ramazAn konuşturma şimdi benı açık sacık bak rütükten ceza alcez yoksam :)

Son düzenleyen: Moderatör:

zevklu hatun :jeyyar:
keyfine düşkün hatunum:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:

papatyanil msj için teşekkür ederim canım topiğine arada uğruyorum fakat beklediğim bir regli döngüsü olmadığı için birşey yazamadan çıkıyorum işte...........

umarım sizlerin güzel haberlerini en kısa sürede alırız...eşimin varikosel olduğunu söyledi doktor bizde ayın 16 sında ameliyat olmasını düşünüyoruz...erkek infertilesinde dolaşıyorum genellikle yani....

üff ya nasıl dr lar var banada aynılarını söylediler ya yok kramozon bozukluğu felan filan böyle birşey yok benimki pko dan düştü halbuki zamanında verselerdi doğru ilacı olmayacaktı ama yiyeceği ekmeğide rabbim veriyor ne desek boş buda vesile oluyor ama sana gende bir umut ilaç verselermişya
ama bana hiç değilse progestan vermişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…