Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

oo elıfcım bu neya ben23 yasındayım ve henuz 1.bucuk yıllık evlıyım daha bebişm yok

canım ya inşallah bizimde olacak böyle şeylere takılma ya:teselli:
bende kaynanama çaktırdım tüp bebeğe gidiyoruz yılbaşında diye
bir de onun stresine girmeyim dedim tüpe gittik felan diye
şimdiden bilsinler lülülülülülü

evet cnm söleyelımde barı öle yapsınlar en azından daha az katlanmak zorunda kalır eltısıne :roflol:
cnm ya ölede ınsan kotu oluyo ya valla ben cok ıstıyorum bu bebgııı
yıvrım ıns tup bebege gerek kalmazz..

canım svlkbr canım
stres yapma ya
olur inşallah bir problem yok değilmi bildiğim kadarıyla

inşallah ya gerek kalmaz bu ayda soğan kürü yapacağım sonra incir kürü ovülasyon testi ve preseed kullanıcam a.s

ohh cnm mşallah ya bende ovulusyon testı yapmak sıtıyorum ama nerden alıcm onu ve kullanmayı bılmıyorum ve ne kadar ne cok soru sordum bee

canım fiyatı 25 lira felenmı içinde de 30 tanemi ne varmış tr siperiş veriyorsun hemen geliyormuş
preseed de 30 lira felanmış heralde tüp bebekten ucuzdur :roflol::roflol:
hemde içlerinden 2 tane gebelik testi çıkıyormuş hergün bir tanesini yaparım tek çizgide çıkarsa hepsini yan yana koyar çift çizgiyi öyle yakalar kendimi avuturum :roflol::roflol:

elifcim yılbaşına kadar ne varsa deneyeceğim inşallah birşey olmaz heralde zaten tüp bebek yaptıracağım daha buneki şimdi bugünde adaçayı yağını kullanmaya başlıyorum kaydirigubbakcemile3

canım adaçayı yağıda tüplerde tıkanıklık varsa onları açıyormuş a.s
adetin 5 günü başlıyorsun 1 hafta boyunca kullanıyorsun
pamuğa bir iki damlatıyorsun (afedersin) vajinaya koyuyorsuna,s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…