Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

beni umut listesinden de silin umudum da kalmadıııı................ bittim ben artık pazartesi doktora gidicam ne için hiç koca bi hiç bu hfta görümcem doğurur bayram haram bayramdan sonra mevlüt mevlüt haram artık bana hayat haram olur ben bittim kimse beni anlamıo eşimde................. ben kıskanç değilim tımarenelik mi olayım değilim değilim değilim.......................... kimse merak etmemiş ama yazım dedim işte.............

canım benim Allah yardımcın olsun dua etmekten başka bişey gelmez elimden
Allah tez zamanda sana hayırlı bir evlat nasip etsin...

merhaba canlar...

canan hoşgeldin cnm nasılsın ?
a.s

güzel annem sende hoşgeldin..nasılsın nasıl gidiyor yeğenimle birlikteliğin..özledim hepinizi :kedi:

güzelim yapma böyle..kendini yıpratmaktan ve gebeliğini geciktirmekten başka bi işe yaramaz bu düşünceler..toparlanmalısın fıstığım yaa..dünyanın sonu değil , sabretcez canım benim, bu kadar ümitsizliğe yer yok...seni çok iyi anlayabiliyorum..bende 26 aydır bebiş için uğraşıyorum..ama yok yok yani..herşeyde bir hayır vardır diyorum..gelecek inşallah yumuk elli meleklerimiz.. kendine gel biraz lütfen, sıkma canını...

canım ya niye böyle düşünüyrsun hiç birşey haram değil a.s
bak üzülüyorum sen böyle yapınca:çok üzgünüm:
düşünmez olurmuyuz ben daha yeni geldim oturdum bilgsayarın başına :teselli:
dünyanın sonu değil ya kendine gel bakayım
bu ay olur inşallah gamyoncuiremsu

haksever canım biraz üzülür ağlarsın rahatlarsın a.s
amaa bana herşey haram gibi laflar duymuyacağım artık lmaz:
ALLAH MUHAFAZA isyana düşersin
dünyanın sonu değilya sağlıklı insanlarız gene deriz :teselli:

bu ıkıncıydı ılk prengly ıkıncı ovılıte mı ne baŞka kaldı mı denencek yapıcak vurulacak bıttı.................. EŞım asla tÜp bebek falan yapmaz devletten yararlanmam ıÇın yaŞım da tutmuo ben daha fazla dayanamıcam bakalım doktor ne dıcek ama bırakıcam ben bu ıŞı ben ısyan etmıyorum nıye olmuyo demıyorum herŞey allahtan sadece baŞıma gelenlerı gelceklerı yazdım bu elımde deĞıl aĞlamazsam delırcam sÖylemezsem Çıldırcam baŞka ÇÖzÜmÜ yok bu ay ben hamıleyım gb oldum en Çok bu ay yaklaŞtım sandım olmadı hayırlısı deılmıŞ ama umudum da gıttı nabıyım benım elımde deıl ıÇımde hıÇbıŞı kalmadı uyumak ıstıyorum sadece bu dÜnyadan herkezden uzak durmak yorganın altından hıÇ Çıkmamak belkı geÇer ama bu ay benden Çok Şey aldı ÖmrÜmden ÖmÜr gıttı ben ım ıÇım yoruldu bunaldı sıkıldı bıttı ben sadece sızden destek bekledım saolun ben bıraz gırmeyeyım de baŞınızı arıtmayayım geÇınce gırerım geÇerse........................................... ......................

Bende geldımm..... Sebze yemegım fırında şimdide börkelrı koycam en sonda patlıcanlı köfteleri

ne demek baş ağrıtmak güzelim, burda hepimiz birbirimizin derdine ortak olalım diye varız, yeri gelir biz çaresiz kalırız dert yanarız, o zamanda sen dinlersin teselli edersin bizi..sakın öle düşünmelmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…