- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.801
papatyammm Şeniz çok özledim sizi sohbetinizi..ya eskisi kadar sık giremiyorum artık, ama aklım hep burda..daha sık göreceksiniz beni burda artıkın...
merhaba arkadaçlar nasılsınız ben yeni geldim benide eklermisiniz 7 eylüll
beni umut listesinden de silin umudum da kalmadıııı................ bittim ben artık pazartesi doktora gidicam ne için hiç koca bi hiç bu hfta görümcem doğurur bayram haram bayramdan sonra mevlüt mevlüt haram artık bana hayat haram olur ben bittim kimse beni anlamıo eşimde................. ben kıskanç değilim tımarenelik mi olayım değilim değilim değilim.......................... kimse merak etmemiş ama yazım dedim işte.............
merhaba canlar...
canan hoşgeldin cnm nasılsın ? a.s
beni umut listesinden de silin umudum da kalmadıııı................ bittim ben artık pazartesi doktora gidicam ne için hiç koca bi hiç bu hfta görümcem doğurur bayram haram bayramdan sonra mevlüt mevlüt haram artık bana hayat haram olur ben bittim kimse beni anlamıo eşimde................. ben kıskanç değilim tımarenelik mi olayım değilim değilim değilim.......................... kimse merak etmemiş ama yazım dedim işte.............
bu İkİncİydİ İlk prengly İkİncİ ovİlİte mİ ne baŞka kaldı mı denencek yapıcak vurulacak bİttİ.................. EŞİm asla tÜp bebek falan yapmaz devletten yararlanmam İÇİn yaŞım da tutmuo ben daha fazla dayanamıcam bakalım doktor ne dİcek ama bırakıcam ben bu İŞİ ben İsyan etmİyorum nİye olmuyo demİyorum herŞey allahtan sadece baŞıma gelenlerİ gelceklerİ yazdım bu elİmde deĞİl aĞlamazsam delİrcam sÖylemezsem Çıldırcam baŞka ÇÖzÜmÜ yok bu ay ben hamİleyİm gb oldum en Çok bu ay yaklaŞtım sandım olmadı hayırlısı deİlmİŞ ama umudum da gİttİ nabıyım benİm elİmde deİl İÇİmde hİÇbİŞİ kalmadı uyumak İstİyorum sadece bu dÜnyadan herkezden uzak durmak yorganın altından hİÇ Çıkmamak belkİ geÇer ama bu ay benden Çok Şey aldı ÖmrÜmden ÖmÜr gİttİ ben İm İÇİm yoruldu bunaldı sıkıldı bİttİ ben sadece sİzden destek bekledİm saolun ben bİraz gİrmeyeyİm de baŞınızı arıtmayayım geÇİnce gİrerİm geÇerse........................................... ......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?