Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ay biliyorun ya
kociş olmayınca insanın canı sıkılıyor
rabbib onları bize bağışlasın
ben kocişimi çok seviyorum ya onu öpücüklere boğuyorum
bebek sever gibi seviyorum onu
o da bana derki nerden buldum aldım seni iyikide bulmuş almışım
inanki huzur mutluluk gibisi yok a.s

başkalrının da çocuğu var ama mutlu olmasını bilemez
bizde de mutluluk var çocuk yok
herkesin bir imtihanı var işte
imtihanı inşallah kazanıp mükafatlarımıza birgün kavuşacağız a.s
ben biliyrum
rabbim kullarının elini geri boş çevirmez a.s
sadece zamanı var a.s

evet papatyam sana aynen katılıyorum.. bende kocişimle çok ilgileniyorum.. herşeyiyle hemde.. onu şımartmak hoşuma gidiyo..
napalım bizimde kocişimizden başka kimimiz var şımartacak

evet canlarım hep dua ederim allah başımızdan eksik etmesin diye birde biz hiç ayrı kalmayız işimiz bile aynı her dakika beraberiz memlekete annemlere giderken bile hem seviniyorum hemde ayrı kalıcam diye üzülüyorum nilüfercim aynı bende senin gibi seviyorum koca bebek derim ben hep ona çok seviyorum

gülerim sende benim gibi fazla girmiyosun galiba eskiden burdan çıkmazdık valla ne oldu bilmiyorum bende fazla giremiyorum ramazandan olsa gerek

kudretim bolbol sarıl öp şimdi kocişi.. azccuk stok olsun..

hem eğitim onun kariyeri içinde yararlı olacak.. biliyorum ayrılık çok zor bende bu güne dek hiç ayrılmadım kocişten sadece 3 ay önce 2gün kociş eğitime gitti yatakta yanlız kaldım.. o gittikten sonra bşi güzel uyuyan ben.. o yokken hiç uyuyamadım(Allah yardımcın olsun)

benim bu ay fazla ümidim yok ramazandan dolayı bayramdan sonra yeniden tedaviye başlıcam ama kararsızım halen aşılama yapmak istemiyorum direk tüp bebek yapmak istiyorum

nebilim kudretim ramazandanmıdır nedir.. ben gerçi bu ara biraz karışığım KKdan uzak durmaya çalışıyom ama olmuyo.. sizleri merak ediyorum..
şimdi sizlerlede yakın görüştüğümden sizlerin yeri bende ayrı oluyo.. ay diyorum acaba KKdaki bizim kankiler naptı acaba diye hep sizleri düşünüyom valla

bende yılbaşında gideceğim tüp bebeğe
ama presüdür ne onu bilmediğim için bayramdan sonra görüşme
yılaşında da tüp bebek yaptırmaya
inşallah gitmeden olur bebeğimizde gerek kalmaz

gülerim işin kötüsü ben biraz korkak birisiyim evde ışık açmadan bi yere gidemem yalnızda yatamam kayınvalidemle kalıcam akşam valizini hazırladık beraber yarın erkenden uçakla gidicek benimde açıköğretim bütünleme sınavım var yalnız gidicem beni kapıda beklerdi hep şimdi çıkınca kimse olmayacak allahım hayırlı gidip gelmesini nasip etsin inşallahhh

benimde buay hiç ümidim yok yaaa:çok üzgünüm: hiç çalışamadık buay sadece 2defa gerçi 12.14. günlere denk geldi.. bilmiyorum artık.. kısmet diyorum artık.. sık sık çalıştıkta nldu..kaydirigubbakcemile2 bişiy olmadıkaydirigubbakcemile3
belkim bizde bu sefer 2 atışta iş tamaaaam :CüvCüv:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…