Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sanada gelirim bidenem..dur bakim bi hesap yapam..
nilüferime gider bi yemek yerim
sana gelir bi çay içerim
mürvetçimde simit+çay söyler ohhh bak karnım doydu aç kalmam yani oraya geldiğimde.. ne güzelkaydirigubbakcemile3cokacimcoook

kızlar yaa bu ara eşim çok fena şekilde şu tüp bebek olayında ısrar ediyo.. ben daha hazır değiliiim(pisiklojik olarak).. yine olumsuz olmasından çok korkuyorum.. ama bayramdan sonra gidip bi konuşmak istiyorum bakalım..

sevalim bak bayramdan sonra Gayrettepe ye gelicem tüp bebek için görüşmeye.. sen oaralardaysan gelem bi kahveni içem

tmm geliyooom..
asma msnde çok sıkılıyom ben yaa.. fazla takılmam kaçarım hemen bak baştan söyleyim

hayatcım perpanın arka tarafında üç tane birarada blok varya ordayım,ben senin arkanda kalıyorum yani.taksi durağının yanındaki bloklarda benim işim.bil bakalım neresisositososito

slm kızlar nasılsınız
bayadır giremiyodum nete özlemişim sizi geçmişi okuyamadım yaaa 1500 sayfa kaynamış ben yokken
maaşallah alllah muhabbetinizi artırsın

merhaba benide eylül listesine eklermisiniz 16 eylülde adet olmam gerekiyor
saatlerdir yazılanları okuyorum

aşkın bahar tomurcuğu tebrik ederim canım allah analı bablı büyütsün darısı topicteki tüm bekleyenlerin başına

ttalım gayrettepede kıme gelıckesın ksum ben yakınım bak muhakak goruselım canım yaa

hayat34 arkadaşım çok teşekkür derim
sizlerle tanışmayı çok isterim
benim 5 yıldır olmıyor çok üzülüyorum

svlkbr cım.dün gece reglimin normal gelip gelmediğini sormuşsun kaçırmışım canım.valla normal olarak kanamam devam etti ama birden de kesildi.hiç 5.günde bitmezdi ve göğüs ağrım adetle geçerdi.ama ağrı çoğaldı.

neyse gene kimse yok kızlar ben çıkıyorum eltime iftara davetliyim yarın da kayınvalidemleri alacam iftara yine yoğunum kısacası hafta içi de rize den arkadaşım geşlecek bir hafta onu gezdireceğim sizede arada uğrarım inşallah hepinizin hayırlı hamiş habrlerini bekliyor olacağım hayırlı ramazanlar dualar şelale....gör
ürşüriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…