Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Canım bende senin gibi oldum önce lekelenme oldu reglime 5 gün vardı
ama maalesef geldi kırmızılarım cumartesi sinirim çok bozuk :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım
benim hiç bir bilgim yok açıkcası :çok üzgünüm:

Zor bir durum, hepimiz aynı şekildeyiz canım çocuk konusunda ama bazen iş yerinde bunun dengesini kurmak zorundayız aslında evde otursam daha çok kafaya takarım ben ii ki çalışıyorum diyorum evet bazen stres felan işe yansıyo ama iş yoğunluğunda unutabiliyorsun inşallah en kısa zamanda kendini toparlar ve işe girersin.

arkadaşlar günaydın hepinize nasıl geçti hafta sonunuz bakalım yeni bir hafta yine bir hafta mantığıyla başladık işe morali yüksek tutmak lazım kızlar kadır geçesi geliyor o geçe bol bol dua edelim hayırlı evlatlar isteyelim allah o geçeden nasibini alanlardan etsin.
ukla moralini bozma sakın bayram sonrası nasip olur belkide . Bumuyani bence kanda bir yaptır bakalım nolcak.hayırlısı ramazan da olsun inş,

saol canım

ayyyy ne kadar kaynatmışsınız kızlarr ya oku oku bıtmedı aramıza bır suru ark gelmıs hoşgelmışş bilgemm haytaımm sıkma sen canını hıcc moralalerımızı yuksek tutumakl lazım degılmı ama sevalım menuyu bende merak etım beklıyorumm.. ve kadriyeciğimm sende kırmızı görenekadar bekle bebişini umutla hayatımmm...

papatyanil
canım klomeni dr kaontrolündemi kullandın
yurtan çatlayalı kaç gün oluyor
eğer çatlayalı 12 gün olmuşsa
normal kanamaysa adettir
ama az ve erkense inşallah hamilesindir

klomeni dr söyledi 6-8 günler arası 6 adet iç dedi.sonra aşılama işlemi olucaktı.fakat eşim şehir dışında olucağı için iptal ettik.ve dün gece 20.gün adet oldum.hada doğrusu emin de değilim.adet gibi,ilk günler kahverengi lekeler gelir 2.-3.gün kanamam olurdu .yine öğle.yarın dr arıycam bakalım ne yapıcaz.senağlama

slm kıslar nasılsınızzzz...

benim 8 günüm kaldı adetime gğüslerim şiş karnım ağrıyo gibi amannnn herhalde bu ay da kırmızılar gelecek gibi de hayırlısı bakalım bi de bazen ateşleneck gibi oluyorum :çok üzgünüm:

arkadaşlar biz rabbimize sığınıyoruz ondan gelecek herşeye razıyız dimi ama en büyükgüçüm u düşünce...rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize...

gunaydın kızlar oku oku bıtmıyo ya ammada kaynatmısınz bu arada yenı gelen arkdslar hosgeldnız
nıluferımm cnm unutmusum vallla balım yoksa yazmazmıydım hıc gel barıslaım ama ksume bana:gitme:
murvetım yazıyorum tamam menuyu

mantar corbası vardı,tavuk baget,pilav islim kebabı,börek,kereviz salatası,yaprak sarma,normal salata,ee daha ne olsun dımıkaydirigubbakcemile3

selam kızlar hayırlı ve bol hamiş haberli hafta dilerimmm mürvet naber canımm nasılsınn anam ne çok kaynıyo burası cuma çıkarken son sayfa nosunu yazmıştımm 29 sayfa geçmişş okimm bakimmm

selam kızlar hayırlı ve bol hamiş haberli hafta dilerimmm mürvet naber canımm nasılsınn anam ne çok kaynıyo burası cuma çıkarken son sayfa nosunu yazmıştımm 29 sayfa geçmişş okimm bakimmm

valla ole benımde sabahlayın oku oku bıtmedı bır suru ark gelmıs aramıza bılgem kırmızıları gormus ona zuldum olee:sinifsinif:

canım benım ilğpin için tesekkurler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…