- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.121
iyi geceler.
benim adet günüm 15 eylüldü fakat 2 saat önce adet mi yoksa yerleşme kanamasımıdır anlamadığım kahverengi kanamam oldu.bilgisi olan varmı.6 adet klomen kullanmıştım.acaba onun yüzünden erken adet olmuş olabilirmiyim.hiç 20 günde adet olmamıştım ,çok şaşkınım.yerleşme kanaması nezan geliyor.adetime daha 8-9 gün vardı.
kızlar bana yzaın.. karaciğer yağlanması var ben de..enzimlerim yüksek. doktor gebelik riskli diyor.. bana bir çare... bu şekilde rahatsızlığı olan böyle bir durumla karşılaşan var mı..bebek istiyorum yaa...
merhaba arkadaşlar benide eklermsiniz listeye? 18 eylül de belli olacak herşey. ben 1 yıldır uğraşıyorum bebiş için ama tedavideki ilk ayım.:sm_confused: bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. endometriosis kistim var bir yumurtalığımda. diğeri temizmiş. geçen yıl ameliyat olmuştum ancak tekrar etti kist.
İnanırmısınız o kadar çok şey kaybettim ki bu 1 yılda. ameliyat olduktan sonra bu çocuk konusunda bunalıma girdim ve sonunda işimden oldum. şu an çalışamıyorum çünkü dr kontrolleri yüzünden yeniden işe girmek istemiyorum ama maddi olarak da gereksinimiz var.bu 1 yıl her ay ha oldu ha olacak diye geçti . ama sonuç sıfır ve kist tekrar etti. bir de işimden oldum. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum... sadece bekliyoruz.. Umarım hepimizin çabası sonuçlanır..
sevgiler
arkadaşlar günaydın hepinize nasıl geçti hafta sonunuz bakalım yeni bir hafta yine bir hafta mantığıyla başladık işe morali yüksek tutmak lazım kızlar kadır geçesi geliyor o geçe bol bol dua edelim hayırlı evlatlar isteyelim allah o geçeden nasibini alanlardan etsin.
ukla moralini bozma sakın bayram sonrası nasip olur belkide . Bumuyani bence kanda bir yaptır bakalım nolcak.hayırlısı ramazan da olsun inş,
mantar corbası vardı,tavuk baget,pilav islim kebabı,börek,kereviz salatası,yaprak sarma,normal salata,ee daha ne olsun dımıkaydirigubbakcemile3
bende gidiyorum kimse slmımı bile almıyor mafoldumben
selam kızlar hayırlı ve bol hamiş haberli hafta dilerimmm mürvet naber canımm nasılsınn anam ne çok kaynıyo burası cuma çıkarken son sayfa nosunu yazmıştımm 29 sayfa geçmişş okimm bakimmm
A. Seslı .arkadaslar ben usa da yasıyorum ovılatıon testını bende kullanıyorum ıhtıyacı olanlar lıste yapın . Buradan sıze gondereyım. Bende aranıza yenı katıldım ama 3 yıldır yogun mucadele edıyorum bu durumla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?