- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.161
hıjyenım cnm bnm sadece gogus acısı var hala adet olmadımm ayy kızlar bı heyecanlandım sormayınn yawww
bu arada eltım cok ii kızlar ya ıns hep böle olurrr gercı henuz tam olarak eltımolmadı ama :)
bnmde yarın mısafırım gelıcek bende dusunuyorum ne yapsam dıyeee
cnm gorumcem ve onun arkadasıı en az gorumcem kadar sevıgım bı ablamm
evet canım ya bende oyle ne planlar yapmısıtm.ayarlamayla olmuyormus ıste bende gec anladım.hemen olcak sanıyodum.benımde annem de ablamda hemen hamıle kalanlardan anlamıyo ınsan basına gelmeyınce.senın daha yenıymıs ya olur.dr a falan gıttınızmı.gercı daha cok erken senın ıcın.benım esımde problem var ya.tedavı goruyoruz
sevalcim (hemende ögrendimsositososito) benimde dün misafirim geldi iftara hasanpaşa köfte yaptım hem kolay oluyor hemde çok bereketli
eşimin 4 bekar arkadaşı geldi yanlarına bile verdim götürdüler:)
yanına taze fasulye, pilav, çorba,salata ve közde patlıcan salatası
tatlı da tiramisu yaptım parmaklarını yediler:)))
hımm nasıl oluyoır canım tarıf verirmisn
kızlar yaa bi şey soracağımmmm
hımm ellerine sağlık canım..veriyim canım.
Normal köfteni yapıyorsun ben 1 kilo kıymaya 2 sogan rendeliyorum 1 yumurta, göz kararı galeta unu (bayat ekmek kullanmıyorum) köfte baharatı (genelde tavukçularda satılıyo) kimyon, tuz, karabiber çok az köri ve azıcık sıvıyag gezdirip yoguruyorum.köftelerimin ortasını çukur yapıp fırın tepsisine veya borcama diziyorum ama püf noktası köfteler omuz omuza sıkışık olması gerekiyo yoksa pişerken kendilerini salabilirler. Ve fırına veriyorum tam pişmeden rengi dönünce fırından alıyorum ortalarına patates püresi koyuyorum.sonra salçalı su hazırlıyorum ve üzerlerinden gezdirip tekrar fırına veriyorum. Enfes oluyo valla.
Patates püresini kendinde yapabilirsin hazırlarıda satılıyo ve çok lezzetli ben hazırından aldım.
Afiyet olsunyerimseniben
hımm ellerine sağlık canım..
Ben salcasız yapıyorum ve üstüne kasar rendesıde koyuyorum canım.benım yemek tarıfleirme de bak istersen orda
közlenmişpatlıcan kebabı var.ilğini cekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?