Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

mantar corbası vardı,tavuk baget,pilav islim kebabı,börek,kereviz salatası,yaprak sarma,normal salata,ee daha ne olsun dımıkaydirigubbakcemile3

oo müthişsin yıne kız islim kebabamı nedirkı.bend eyarına misafir alcak gibiyim ne yapsamkışidide onun derdındeyım yaa

valla ole benımde sabahlayın oku oku bıtmedı bır suru ark gelmıs aramıza bılgem kırmızıları gormus ona zuldum olee:sinifsinif:

hakkında hayırlısı olsun inaşşalh önümüzdeki aya gelir bebişi serin79 ne yaptı acaba düşük tehlikesi geçmiştir inşallahyeni rakadaşlarda var hoşgelmişşşlerrr

selam arkadaşlar..uzun süredir takip ediyorum bloğunuzu ve bende sizler gibi bebek isteyen bir anne adayıyım..ve hemen bi soru sormak istiyorum size :)
benim 4 gün geçti adetim 1 gün geçmişken evde yaptım ama çıkmadı..ne yapım doktoramı gitsem kafam karıştı..
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar bebişler nasip etsin inş..

hoşbulduk canım....
inş. ugurlu geliriz de bu ay bebek haberi alırız:)

bazen 1 günde idrarda belli olmayabiliyor. benim ark yapmıştı çıkmadı.
2 gün sonra yaptı silik çizgi çıktı 2 gün sonra tekrar yaptı gayet net çıkmış.
ama yine de en garantisi kan testi canım.

sağol canım ya bugün kan testi yaptırayım olmazsa rabbim inş hamileyimdir.sağlıklı sıhhatli bir şekilde isteyen herkesin bebişi olur..

inşallah inşallah...
iyi haberlerini bekliyoruz.
herhangi belirti var mı?
ya da önceden aksar mıydı regli dönemin

sağol canım ya bugün kan testi yaptırayım olmazsa rabbim inş hamileyimdir.sağlıklı sıhhatli bir şekilde isteyen herkesin bebişi olur..

daha 4gunmu gectı canım sakın ol bence rahat ol doktora gıtmeye egrkj yok dıye dusunuyorum benım 7 8 gun gectı hala beklıyorum kan tetsı yaptırmayı doktora gıtmeyıde dusunmuyorum.
gercısneın geciyormuydu böle
benım 2yıldır dusugumdne berı ilkkez gecen ay ayda bı regl oldum hep geciyor gunum

benimde genelde düzenli olurdu bebek düşündügüm ilk ay tam 13 gün gecikti.
evde bir kaç kez idrar testi yaptım ama bebiş çıkmamıştı.
bir sorun mu var acaba diye korkup doktora gittim.korunmayı yeni bıraktıgım için dengesi şaşmış dedi.

herkese günaydın tabi ben yeni kalktımda ondan
inşallah güzel haberlerle dolu bir hafta olur herkese için
bumuyani benide listeye eklediğin için teşekkürler

kızlar göğüsler şişti,kasıklar çok ağrıyo ama ben yinede listeye girmek istiyorum 12 eylül olarak,hamilelik belirtisi yok ama bu ay klomen kullandım bi umut işte..

kızlar adetıme 4 gun var belım cok agrıyo 3-4 gundur ve sarımsı akıntım var bıkac gundur.bunlar belırtı olabılırmı ama bence adet belırtısı gıbı hıc o gunun gelecegını dusunemedıgım ıcın konduramıyorum kendıme bı yandanda ya olursa deyıp tesellı verıyorum.cok karmasık duygular ıcındeyım.bıde bu ay gercekten cok ınanıyorum.ıyıce ınanıpta uzulmek te ıstemıyorum..offf ya

bu arada listedeymişim zaten biraz önce bakmıştım ama görememişim çok özür dilerim...ya bide bu hamileliğin kan testi dışında erken öğrenmek için yapacak bişeyi yokmu,benim daha 5 günüm var silikte olsa çıkmazmı?ateşimide hergün ölçüyom ama anlayamıyom hep 36.5

relax ve mehtapumut inş. belirtileriniz hamilelik belirtisidir.
zaten adet öncesi ve hamilelik belirtileri çok benzerlik gösterirmiş.
benim 22 eylül ama arar ara kasık agrısı oluyor ve akıntı var sanırım yumurtam çatladı???:uhm::uhm:

burdan bir arkadaşın adetine 2 gün varken idrar da çıkmış.
ama benim bi arkadaşın da 1 gün geçtikten sonra yaptı çıkmadı 3. gün çıktı.
bazen geç döllenme oluyor hemen gözükemeyebiliyor.
ama eczanelerde hassas testler var sanırım
adetin gelmeden yapabiliyorsun

canım ınsallah ya hepımız ıcın dua edıyorum.bılıyorum benden daha cok bekleyenler var ama dayanaıyorum bazen.lutfen olsun artık dıyorum 18 ay oldu beklıyorum.allahım hepımıze yardım etsın sen ne zamandır ıstoyosun ne kadarlık evlısın.ben 3 yıllık evlıyım 27 yasındayım

bende 2,5 yıllık evliyim ve 27 yaşındayım ama ben haziran başından beri istiyorum.
güya aklımca hesap yapmıştım haz- temm. gibi hamile kalırsam şubat tatilinde bebegimi büyütürüm diye düşünmüştüm.
cahillik etmişim ha deyince olucak sanmıştım.
annem zırt diye hamile kalmış...

evet canım ya bende oyle ne planlar yapmısıtm.ayarlamayla olmuyormus ıste bende gec anladım.hemen olcak sanıyodum.benımde annem de ablamda hemen hamıle kalanlardan anlamıyo ınsan basına gelmeyınce.senın daha yenıymıs ya olur.dr a falan gıttınızmı.gercı daha cok erken senın ıcın.benım esımde problem var ya.tedavı goruyoruz

hıjyenım cnm bnm sadece gogus acısı var hala adet olmadımm ayy kızlar bı heyecanlandım sormayınn yawww
bu arada eltım cok ii kızlar ya ıns hep böle olurrr gercı henuz tam olarak eltımolmadı ama :)
bnmde yarın mısafırım gelıcek bende dusunuyorum ne yapsam dıyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…