E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.141
mantar corbası vardı,tavuk baget,pilav islim kebabı,börek,kereviz salatası,yaprak sarma,normal salata,ee daha ne olsun dımıkaydirigubbakcemile3
valla ole benımde sabahlayın oku oku bıtmedı bır suru ark gelmıs aramıza bılgem kırmızıları gormus ona zuldum olee:sinifsinif:
ayyyy ne kadar kaynatmışsınız kızlarr ya oku oku bıtmedı aramıza bır suru ark gelmıs hoşgelmışş bilgemm haytaımm sıkma sen canını hıcc moralalerımızı yuksek tutumakl lazım degılmı ama sevalım menuyu bende merak etım beklıyorumm.. ve kadriyeciğimm sende kırmızı görenekadar bekle bebişini umutla hayatımmm...
selam arkadaşlar..uzun süredir takip ediyorum bloğunuzu ve bende sizler gibi bebek isteyen bir anne adayıyım..ve hemen bi soru sormak istiyorum size :)
benim 4 gün geçti adetim 1 gün geçmişken evde yaptım ama çıkmadı..ne yapım doktoramı gitsem kafam karıştı..
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar bebişler nasip etsin inş..
sağol canım ya bugün kan testi yaptırayım olmazsa rabbim inş hamileyimdir.sağlıklı sıhhatli bir şekilde isteyen herkesin bebişi olur..
bu arada listedeymişim zaten biraz önce bakmıştım ama görememişim çok özür dilerim...ya bide bu hamileliğin kan testi dışında erken öğrenmek için yapacak bişeyi yokmu,benim daha 5 günüm var silikte olsa çıkmazmı?ateşimide hergün ölçüyom ama anlayamıyom hep 36.5
relax ve mehtapumut inş. belirtileriniz hamilelik belirtisidir.
zaten adet öncesi ve hamilelik belirtileri çok benzerlik gösterirmiş.
benim 22 eylül ama arar ara kasık agrısı oluyor ve akıntı var sanırım yumurtam çatladı???:uhm::uhm:
canım ınsallah ya hepımız ıcın dua edıyorum.bılıyorum benden daha cok bekleyenler var ama dayanaıyorum bazen.lutfen olsun artık dıyorum 18 ay oldu beklıyorum.allahım hepımıze yardım etsın sen ne zamandır ıstoyosun ne kadarlık evlısın.ben 3 yıllık evlıyım 27 yasındayım
durksuum gıtme bende geldımm alırımmm selamını naersın nasılsınnn
bende 2,5 yıllık evliyim ve 27 yaşındayım ama ben haziran başından beri istiyorum.
güya aklımca hesap yapmıştım haz- temm. gibi hamile kalırsam şubat tatilinde bebegimi büyütürüm diye düşünmüştüm.
cahillik etmişim ha deyince olucak sanmıştım.
annem zırt diye hamile kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?