Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Ya Muzurcum napıcaz bu heriflerin maç izlemeleri ile bilmiyorum. Benimki iki televizyonu aynı anda açıp herbirinde farklı maç izliyor. Şimdi o yok, zorla taşıdım tv nin birini diğer odaya. Yaz boyu da çıkartmicam gına geldi Walla ... Bul bi muzurluk çek dikkatini hehehehe :)

valla canım bilmiyorumm hiçbirinizin eşi benimki kadar fanatik mayak psikopat olamaz... bukadar maça düşkünlük gerçekten midemi bulandıryorrrrrr....bizimki akşam maçı izler pazar sabahı tekrarını izler yorumlarını izler internetten takip eder euro 2008 in bütün ama bütün maçlarını izler... maç bulamazsa televizyonda bilgisayarda fifa (futbol maçı oyunu)oynar ondan sıkılınca halı saha maçına gider... zaten kavgamızın nedenide bu.... sinirlerim çok bozukk.. başka konuda kavga etsek gelir barışır şimdi maç için küstümya inadıma izliyo inadımaaaaaaaaa

artık o maç spikerlerinin sesini duymak bile istemiyorum lig tv var malesef bizim evde iptal ettirecektim 16 ay omadığı için birsürü para istediler valla mutlaka bişe bulmam lazım bukadar fanatik olduğunu bilseydimmm baştan tedbirimi alırdımm

kizlar bugun 34. gunum hala lekelenmem devam ediyor hic umidim kalmadi artik bu aydan bugun yarin regl olurum derken bu sabah isimda yukselme oldu acebami dedim bir ama yoktur ya soksun artik su kanamam ya valla cok stres oluyorum

MUZURPERİ CİM...ne olur şunları anlatmama izin ver....eşim fanatik ötesi galatasary lı...evimde ----yemin olsun-----büfe takımım özel kapak bölümleri kıpkırmızı kalanı sarı.koltuklarımın kollar deri kırmızı ortası(sarı bulamadı)krem rengi...halılarım padişah dan...tam sarı kırmızı..hani ibo şov da hep vardı ondan...tüllerim tam tamına yol yol sarı kuırmızı...bitmedi...yatak odamda komidin üstlerinde süs eşyam yok benim...koyacak yerim yok çünkü...5-6 adet sezonların topları dolu..hani turkcelll süper falan filan olur ya...bitmedi..salon ve diğer oda duvar saatleri gs.nin....maç olur hemen bana da kendine de formaları giydirir...zorundayım...uğur getirirmiş...ben artık digitürk lig tv...hepsinin hastasıyım...sanatçı adlarını unttum ben...maç yorumcularını sor söyliyim sana...hııı bu arada cd.ler ya..hani şarkılar...evde bangır bangır dinlediği yetmez gibi...özel onlar için ses sistemi aldı....cep telefonuma da yüklerdiki araba da dinlersin diye...yok arabamız yok...İETT DE minibüste falan...hani milletten üstüne bide dayak yiyeyim diye...çünkü burası kadıköy herkes fener li.....ben esas çıldırmak üzereyim...ben sarı kırmızı dan öğürücemmmm...hak veren var mı bana?yok gs yi severim....yanlış anlaşılmasın da...

bu arada NAZAN ve HAZAN aman ne olur bir gelişme yarsa yazın...takibinizdeyim bende.....

NAZOŞ vallahi çok komiksin...nasıl bünyen kendini aştı...ömürsünüz kızlar...ben mi herşeye kikirdemeye hazırım sizler mi muzursunuz...bu konular sizleri gizli birer cem yılmaz yapmış valla....

vallahi kafayi siyirdik biz burda aylardir listeye gir cik gir cik yalama oldu nicklerimiz:roflol:
biz sapitincada bunyede ne yapsin oda bir yere kadar dayanabiliyo demekki hic olmadik seyler yapmaya basladi vallaha benimki buldu benim gibisini her ay kekliyo atesim dusmesi gerekirken cikiyo kanamam kirmizi olcagina siyahlasiyo bir geliyo bir duruyo ne yaptigi belirsiz sekerim umarim sende siyirmazsin burda:roflol::roflol:

senağlama BUGÜN TEST YAPTIM HAMİLE DEĞİLİM OFF OFF ŞİMDİ NE YAPCAM BEN ??? senağlama HASTALANMIYORUMDA OFFFFF senağlama

NAZAN...sen çok fenasın...vallahi beni güldürdün..allah ta seni güldürsün...çok muzuyşun....

bu arada KÜÇÜKKEDİCİK.... az önce eski başlıklara bakarken gördüm...anne aday adayları hadi dua edelim bölümünde kasım 2007 de sende dua etmişsin...bak şimdi 6 ay sonra hamişsin...gördün mü bak...duan kabul olmuş....hatırlatayım dedim....muck.

Muzurcum eşin benimkine o kadar benziyor ki... Bizim evde 2 tv var. Zaten sürekli seyirde adam gelince napıyo anlatim bak. Bi tv de lig tv açık diğer tv de basket ya da top olan herhangi bir spor kanalı açık ve upuuuzun kablolu bir kulaklıkla dinliyor onu, diğerini izliyor bu arada da kucağında laptop var onda da Futbol Manager oyunu oynuyor. Ben cırlayınca da şaşırıyor sanki bu normalmiş gibi. Gel kız bunların ikisini bir odaya tıkıp biz alışverişe çıkalım :)

NAzancım hamişsindir umarım ya test yaptın mııııııııııııııııııııııı

cnm sali gunu test yapmistim negatifti ama hamile oldugumu sanmiyorum yani en azindan hamile gibi hissetmiyorum kendimi persembeden beri siyaha yakin lekelenmem var birkac aydir boyle oluyor yani 4-5 gun lekelenmem oluyor sonra adet oluyorum bakalim birkac gun daha bekleyeyim , beni tek umitlendiren atesimin yukselmesi:uhm:

arkadaşlar ben sizlere birşey sormak istiyorum benim şimdi yarın adetim sona eriyo salı günü doktora gitmeyi düşünüyom benim merak ettiğim acaba adetliykenmi doktora gitsek daha iyi olur yoksa ben geç kalmışmı oluyorum..........

cnm ben adetliyken gidilmesi gerektigini duymustum ama sen yinede git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…