Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

zeliş kardeş okursan...şimdi konunu başı ne amaçla sordun bilmiyorum ama hiç yaptırmadıysan adetinin 3.ncü günü hormon tahlillerinin olması gereken gündür..adetli iken zaren rahim ultrasonuna almıyor dr....olsun bi dahaki sefer e olursun tahlil...ya da olurmu olur işte yaptırmana gerek bile kalmaz...öptüm canım kolay gelsin...

merhaba kızlar ben 28inde regl oluyorum ama yarın dr.gitmek istiyorum daha önce kadın doğuma gitmedim hani herşey normalmi falan diye gitsemmi acaba bide hamileysem eğer dr.gidince belli olurmu daha 28ine var ama?

Sudenazcım kızkardeşimin 3. aşılaması da tutmadı... :1no2::a015::a015: 27 Hazirana yazmıştık Aslı adı... Siler misin listeden . Yeni tarih yok tüp bebek düşünüyorlar artık onun da tarihi belli değil. Çok üzüldüm kızlar ya. Kendimden çok istiyorum onların bebeğinin olmasını ... Reglinin çok erken olması garip geldi bana. Belki yerleşme kanamasıdır dedim ama dolu dolu regl olduğunu söyledi. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et ...

canım böle erken regl olunca falan rahim bebek istiyo ondan oluyo derler bilmiyorum...Bende erken oldum ama yarın doktora gidicem galiba ilaç tedavisine başlayacağız....HAYIRLISI.........

cnm Allah kardesinede tum yurekten isteyen herkeze hayirlisiyla nasip eder inslh

kızlar sonunda bende adet oldum :roflol: ama ne hikmetse hiç üzülmedim bu defa :roflol: erken dönemde kan testinde negatifi görmek işe yaradı sanırım laelaelaelaelae yada ben aklımı kaçırıyorum yavaş yavaş :dilcikar:

herkese günaydınnnn hayırlı haftalar diliyorum ben bu ayda deneyeceğim, bir soraki ay zaten tatile denk geliyo bu 2 dönemde de olmazsa eğer zaten 8 ay olcak ve bana dr. yolu gözükcek sanırım. ama u ay sanki biraz rahatım yine olmucak diye galiba. ben prolaktin fazlalığım oölduğunu düşünüyorum buda hamileleiğe engel olduğu içinde olmayacak diyorm nasip bakalım

canım benim eşimde fanatik fenerliii... beşiktaşlıydımm flört ettiğimiz dönemlerde benide fenerli yaptııı.. formamı aldıı allahtan evde sarı lacivert renkleri kullanmıyo... napcam ben bilmiyorum ama herşeye rağmen onu çok seviyorumm:asigim:

sırnaşık şeysırnaşık şey aynen yaaaa ben kızınca okadar şaşırıyokii o şaşırdıkça ben dahada sinir oluyorumm....

canım bende adet tarihimden 4 gün önce oldum aşılamının 11. günü oldum yani. sanırım normal bişeymiş bu çünkü bizim gibi arkadaşları var. bende artık tüp bebek düşünüyorum.

kızlar gunaydın.bende adet oldum. sudenaz canım beni listeye eklermısın adet 20 temmuz.bol hamişli bir gun gecirırız inşallah.

selam kızlar, ben adet günü 22 haziran olanlardan. nolcak bakalım. bende bişiler var ama yarın test yapsam çıkarmı acep na dersiniz . adet günü 22 si olanlar ve isteyenler. inşallah gelmez kırmızılar.

merhaba bende tarihimi 22 olarak yazdırmıştım...aslında hesaplamaya göre 20 si olması gerekiyordu..ben hadi ne olur olmaz diye 22 yazdırdım ama hala ses seda yok kırmızılardan geçen ay 24 de olmuştum 24'ne kadar bekliyim diyom 21 de test yaptım ikinci çizgi çok soluktu şimdi günlerim tamamen geçmeden test yapmak istemiyorum...pek bi belirti de yok hep adet belirtileri ama dün kasığım be belim ağrıdı ara ara sancı girdi...hayırlısı diyorum inşallah sende de görünmez kırmzıılar...

Hayırlısı ile umarım olur Aslıcım. Benim kızkardeşimin adı da Aslı. İkinize de hayorlı evlatlar diliyorum. Sevgiler...

canım gününüz aydın olsun...kızkardeşin aşılama olmuştu.1 hafta geçti..1 hafta daha mı bekliyecek...galiba değil mi?aklımda takibindeyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…