- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.701
arkadaşlar ben sizlere birşey sormak istiyorum benim şimdi yarın adetim sona eriyo salı günü doktora gitmeyi düşünüyom benim merak ettiğim acaba adetliykenmi doktora gitsek daha iyi olur yoksa ben geç kalmışmı oluyorum..........
Sudenazcım kızkardeşimin 3. aşılaması da tutmadı... :1no2::a015::a015: 27 Hazirana yazmıştık Aslı adı... Siler misin listeden . Yeni tarih yok tüp bebek düşünüyorlar artık onun da tarihi belli değil. Çok üzüldüm kızlar ya. Kendimden çok istiyorum onların bebeğinin olmasını ... Reglinin çok erken olması garip geldi bana. Belki yerleşme kanamasıdır dedim ama dolu dolu regl olduğunu söyledi. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et ...
MUZURPERİ CİM...ne olur şunları anlatmama izin ver....eşim fanatik ötesi galatasary lı...evimde ----yemin olsun-----büfe takımım özel kapak bölümleri kıpkırmızı kalanı sarı.koltuklarımın kollar deri kırmızı ortası(sarı bulamadı)krem rengi...halılarım padişah dan...tam sarı kırmızı..hani ibo şov da hep vardı ondan...tüllerim tam tamına yol yol sarı kuırmızı...bitmedi...yatak odamda komidin üstlerinde süs eşyam yok benim...koyacak yerim yok çünkü...5-6 adet sezonların topları dolu..hani turkcelll süper falan filan olur ya...bitmedi..salon ve diğer oda duvar saatleri gs.nin....maç olur hemen bana da kendine de formaları giydirir...zorundayım...uğur getirirmiş...ben artık digitürk lig tv...hepsinin hastasıyım...sanatçı adlarını unttum ben...maç yorumcularını sor söyliyim sana...hııı bu arada cd.ler ya..hani şarkılar...evde bangır bangır dinlediği yetmez gibi...özel onlar için ses sistemi aldı....cep telefonuma da yüklerdiki araba da dinlersin diye...yok arabamız yok...İETT DE minibüste falan...hani milletten üstüne bide dayak yiyeyim diye...çünkü burası kadıköy herkes fener li.....ben esas çıldırmak üzereyim...ben sarı kırmızı dan öğürücemmmm...hak veren var mı bana?yok gs yi severim....yanlış anlaşılmasın da...
Muzurcum eşin benimkine o kadar benziyor ki... Bizim evde 2 tv var. Zaten sürekli seyirde adam gelince napıyo anlatim bak. Bi tv de lig tv açık diğer tv de basket ya da top olan herhangi bir spor kanalı açık ve upuuuzun kablolu bir kulaklıkla dinliyor onu, diğerini izliyor bu arada da kucağında laptop var onda da Futbol Manager oyunu oynuyor. Ben cırlayınca da şaşırıyor sanki bu normalmiş gibi. Gel kız bunların ikisini bir odaya tıkıp biz alışverişe çıkalım :)
Herkese günaydın... bol hamişli bir hafta diliyorum hepimize...
Sudenazcım kızkardeşimin 3. aşılaması da tutmadı... :1no2::a015::a015: 27 Hazirana yazmıştık Aslı adı... Siler misin listeden . Yeni tarih yok tüp bebek düşünüyorlar artık onun da tarihi belli değil. Çok üzüldüm kızlar ya. Kendimden çok istiyorum onların bebeğinin olmasını ... Reglinin çok erken olması garip geldi bana. Belki yerleşme kanamasıdır dedim ama dolu dolu regl olduğunu söyledi. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et ...
selam kızlar, ben adet günü 22 haziran olanlardan. nolcak bakalım. bende bişiler var ama yarın test yapsam çıkarmı acep na dersiniz . adet günü 22 si olanlar ve isteyenler. inşallah gelmez kırmızılar.
Hayırlısı ile umarım olur Aslıcım. Benim kızkardeşimin adı da Aslı. İkinize de hayorlı evlatlar diliyorum. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?