- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #3.721
sude kız yemek hazır gel zeytin yağlı fasülye pilav cacıklülülülülülü
sorma canım tembel bunlar birinin kocası şef birinin ki yemek yapmayı seviyo :teytey:
Ya Muzurcum napıcaz bu heriflerin maç izlemeleri ile bilmiyorum. Benimki iki televizyonu aynı anda açıp herbirinde farklı maç izliyor. Şimdi o yok, zorla taşıdım tv nin birini diğer odaya. Yaz boyu da çıkartmicam gına geldi Walla ... Bul bi muzurluk çek dikkatini hehehehe :)
valla canım bilmiyorumm hiçbirinizin eşi benimki kadar fanatik mayak psikopat olamaz... bukadar maça düşkünlük gerçekten midemi bulandıryorrrrrr....bizimki akşam maçı izler pazar sabahı tekrarını izler yorumlarını izler internetten takip eder euro 2008 in bütün ama bütün maçlarını izler... maç bulamazsa televizyonda bilgisayarda fifa (futbol maçı oyunu)oynar ondan sıkılınca halı saha maçına gider... zaten kavgamızın nedenide bu.... sinirlerim çok bozukk.. başka konuda kavga etsek gelir barışır şimdi maç için küstümya inadıma izliyo inadımaaaaaaaaa
artık o maç spikerlerinin sesini duymak bile istemiyorum lig tv var malesef bizim evde iptal ettirecektim 16 ay omadığı için birsürü para istediler valla mutlaka bişe bulmam lazım bukadar fanatik olduğunu bilseydimmm baştan tedbirimi alırdımm
senağlama BUGÜN TEST YAPTIM HAMİLE DEĞİLİM OFF OFF ŞİMDİ NE YAPCAM BEN ??? senağlama HASTALANMIYORUMDA OFFFFF senağlama
sudenazcım nbr canım nasıl gidiyor çalışmalar.. hadi hayılrııs ı inş bu ay gelicek bebişin.. gelmeseede durmak yok yola devamm:))
Ayshince canım ikinci çizgi silik bile olsa hamişsin demektir. Hemen bir kan testi yaptır bence. Hayırlı olsun :)
benim ümüdim kaçtı canım yaaaa....cumartesi çalışma günüydü ..iğneden sonraki ilk çalışma günü..neyse yaptık...pazar günü ben bi temizlik yapmışım evde aman tanrım resmen bitmiş durumdayım heryanımda ağrılar..özellikle kasıklarım feci ağrıdı..içimden dedim...artık olacağı vardıysada bu koşturmadan sonra olmaz... eşimde kızdı..ama napıyım bu akşam misafirlerim var...ayrıca bu akşam gene çalışma günümüz...olmıycak diye düşünüyorum..çok yıprattım dün kendimi yaaaaaa....çok akılsızım bennnnnnklava: klava:
merhaba canım eğer ikinci çizgi silikse büyük ihtimalle hamilesindir. Hayırlısı olur inş cnmmerhaba bende tarihimi 22 olarak yazdırmıştım...aslında hesaplamaya göre 20 si olması gerekiyordu..ben hadi ne olur olmaz diye 22 yazdırdım ama hala ses seda yok kırmızılardan geçen ay 24 de olmuştum 24'ne kadar bekliyim diyom 21 de test yaptım ikinci çizgi çok soluktu şimdi günlerim tamamen geçmeden test yapmak istemiyorum...pek bi belirti de yok hep adet belirtileri ama dün kasığım be belim ağrıdı ara ara sancı girdi...hayırlısı diyorum inşallah sende de görünmez kırmzıılar...
NAzan test yaptın mı tekrar? Sudenazcım bence de sorun etme temizlik olayını. Bugün de çalışmaya bak akşam :) Hadi inşAllah karnındadır bebişin... Orada öyle bi koruma altında ki. Bişeycik olmaz .[/QUOTE
yapmadim cnm ya bugunde bekleyimde gelmezse yarin yapayim hep yapiyorum ertesi gun geliyor inadima ama hic icimde oyle bir his yok ya hamile oldugumu hissedemiyorum inslh vardir ama yoksada doktora gidicem artik neden boyle oluyor
isi olcme isinden anliyorsaniz bir gun isim 36.7 diger gun 36.5 di dun 36.7 bu sabah 36.5 delircem yahu
benim ümüdim kaçtı canım yaaaa....cumartesi çalışma günüydü ..iğneden sonraki ilk çalışma günü..neyse yaptık...pazar günü ben bi temizlik yapmışım evde aman tanrım resmen bitmiş durumdayım heryanımda ağrılar..özellikle kasıklarım feci ağrıdı..içimden dedim...artık olacağı vardıysada bu koşturmadan sonra olmaz... eşimde kızdı..ama napıyım bu akşam misafirlerim var...ayrıca bu akşam gene çalışma günümüz...olmıycak diye düşünüyorum..çok yıprattım dün kendimi yaaaaaa....çok akılsızım bennnnnnklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?