- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.241
ya canım msj altında no varya oraya tıkla
birkaç tanesini tıkla
son msj sol tıkla seçenek çıkıyorya yeni sekmede aç de yeni sekmede açıyor hepsi sıra sıra dizilmiş sonra cvp yazıyorsun yolluyorsun hadi bi daha dene
küstükten sonra barışmasıda çok datlu oliyyy :kedi:
kıslar çok fenayım eşime küstümmm :sinifsinif:
bede yeni öğrendim kaydirigubbakcemile3
hani msj altında (no) yazan yere tıklıyorsun en son msj tıkladığında sol tıka basıp yeni sekmede aç yapıyorsun msj açılıyor a.s
hülyacım seninkisi çok uzun değilmi :uhm:
Var tatlım..Forularda bulursun..Şöyle anlatayım ya da..Şimdi atıyorum isimleri..4 kişinin mesajına aynı anda cevap vermek istiyorsun..Esra,Ayşe,Fatma ben..
Esranın yorumunun altında no hibi HQ var,ona tıklıyorsun,Ayşeye de Fatmaya da..Bana geliyorsun alıntı ile yanıtla diyorsun..Bu kadar..4 kişinin mesajına bir seferde cevap veriyorsun..dene bakalım bir..
var tatlım..forularda bulursun..şöyle anlatayım ya da..şimdi atıyorum isimleri..4 kişinin mesajına aynı anda cevap vermek istiyorsun..esra,ayşe,fatma ben..
Esranın yorumunun altında no hibi hq var,ona tıklıyorsun,ayşeye de fatmaya da..bana geliyorsun alıntı ile yanıtla diyorsun..bu kadar..4 kişinin mesajına bir seferde cevap veriyorsun..dene bakalım bir..
aferin bak becermişsin kız kaydirigubbakcemile5
ayy varya ben asla eşimle ailesi yüzünden küsmemde tartışmamda
eşimde aynı şekilde
ooo kafaya taktımmı çok sorunlar çıkıyor anlıyorum
BÜkÜkler herzaman haklıdır send ebu kelımeyı kullan canım en sıkıldıgın anda bunu sÖyle gerİsİnİ boŞver kızlar İŞİnİze karıŞmk İstmeme ama muhabbet İÇİn geyık topıkımzı kullansanıza burda sayfaalr Çokİlerlİyor sonra arkadaŞlr okumkta zorluk cekıyor
valla keşke haklı olsalar eşimiçin herşeye hazırım ama huzurumuzu bozuyorlar..neyse teş.ederim hakılısın burası yeri değil özür dilerimmm...
canım ya aman boşver salla gitsin :mymeka:
erkekler hep öyle malesef onun için onlar yüzünden eşinle küsmeye değmez
gerçekten öyle git eşine sarıl öp barışın bakimmmm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
relax ve mehtapumut inş. belirtileriniz hamilelik belirtisidir.
zaten adet öncesi ve hamilelik belirtileri çok benzerlik gösterirmiş.
benim 22 eylül ama arar ara kasık agrısı oluyor ve akıntı var sanırım yumurtam çatladı???:uhm::uhm:
estagfurullah canım yerı yada değil diye sölemedim böyle bi muhabbet oldu bızamanda oyuyzden söyledım sadece.sen kusura bakmavalla keşke haklı olsalar eşimiçin herşeye hazırım ama huzurumuzu bozuyorlar..neyse teş.ederim hakılısın burası yeri değil özür dilerimmm...
kadrişim misafirlerin geliyormu yarın a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?