- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.201
inşallah olmazsın canımkızlar 4 gun kaldı cok merak edıyorum adet olcakmıyım?
ay ne gıcık insanmış onlaröyle töbe töbee boşver canım sen onları
kızlar 4 gun kaldı cok merak edıyorum adet olcakmıyım?
benimde 7 gün var adet olmama inşallah olmam yaa beklemek çook zoor
şeker aynı kaderi paylaşıyoruz benim de 8 gün varrrr kaydirigubbakcemile5 ...ama nasıl belim ağrıyor kopacak sanki...normalde adet belirtilerim var senin de var mı ağrın sancınn. :uhm: .
benimde adet belirtilerim var ama 2-3 gün önceden başlar belirtileri o yüzden şimdilik bişi yok inşallah da olmaz yaa
senin ilk cocukmu cnm
cnm inşallah hamilesindir benim bi kızım var 2. cocuk için uğraşıyorum bende ben bu sefer yumurtlama gününe falan dikkat ettim benimde umudum var yani inşşah hevesimiz kırılmaz:Saruboceq:evet canım ilk olacak inşallah..senin :uhm: benim adet belirtilerim bi hafta önceden belli ederdi ama bu kadar yoğun bel ağrısı 8 gün önceden hiç olmamıştı canım yaa ümitleniyorum işte bende... opuyorumnanaktan
cnm inşallah hamilesindir benim bi kızım var 2. cocuk için uğraşıyorum bende ben bu sefer yumurtlama gününe falan dikkat ettim benimde umudum var yani inşşah hevesimiz kırılmaz:Saruboceq:
ay inş. rabbim gönlüne göre versin ...soru sorabilirmiyim sormuş oluyorum ama..benim bu ay yumurtlama dönemimde çok akıntı gelmedi normalde geliyordu bu ay çok az dı bu da bi belirti olabilir mi sence tecrübelisin bana göreeee hemde çoook ççaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?