- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.221
ohh tüpçüler çoğaldı kaydirigubbakcemile2bakıyorum da ben yokken tüp bebek kararları alınmış
bende varımmmm
böle daha çok beklemek öldürüyo
hiç yoktan çaresina baktım olmuyo edrim
hep birlikte başlıyalım tüp bebeğe
hep beraber anne olalaım Allahın izniyle inşallah
ama inşallah yaptırmaya gerek kalmadan meleklerimize kavuşuruz kaydirigubbakcemile2
canım sorunun cevabını bilemiyecem ama hastaneye gittinmi cevaplar lar a.s
arkadaşım sanada bir soru sorduk 5 yıldır bekliyorum deyip gülmüşsünçok teşekkür ederimbugün tekrar gidicem kanda değerim52,39 tekrar kan verecem
dediklerin bize umut olacak anladık 5 senedir bakliyrsunda bir sorunun varmıydı ne tür tedaviler geçirdin cevaplarsan memnun olurum
canım ne diyebilirimki hakkında hayırlısı gamyoncuiremsuklomeni dr söyledi 6-8 günler arası 6 adet iç dedi.sonra aşılama işlemi olucaktı.fakat eşim şehir dışında olucağı için iptal ettik.ve dün gece 20.gün adet oldum.hada doğrusu emin de değilim.adet gibi,ilk günler kahverengi lekeler gelir 2.-3.gün kanamam olurdu .yine öğle.yarın dr arıycam bakalım ne yapıcaz.senağlama
offffff bittim menüye cokacimcoookmantar corbası vardı,tavuk baget,pilav islim kebabı,börek,kereviz salatası,yaprak sarma,normal salata,ee daha ne olsun dımıkaydirigubbakcemile3
ve aleykümselam buyrunnnnnnnnnbende gidiyorum kimse slmımı bile almıyor mafoldumben
canım gitme bir yere gözümüzden kaçmıştır sengözlerimebaksanab
amin canım inşallahhhhhh a.ssağol canım ya bugün kan testi yaptırayım olmazsa rabbim inş hamileyimdir.sağlıklı sıhhatli bir şekilde isteyen herkesin bebişi olur..
çalışmalara devam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :dance:relax ve mehtapumut inş. belirtileriniz hamilelik belirtisidir.
zaten adet öncesi ve hamilelik belirtileri çok benzerlik gösterirmiş.
benim 22 eylül ama arar ara kasık agrısı oluyor ve akıntı var sanırım yumurtam çatladı???:uhm::uhm:
üff bilirim bu adet gecikmelerini :mymeka:buayda hamİleık yoksa once bu adaet gecıkmesİnİn tedavısnıe bakmak laızm galıba
kurtajdan sonra sadece gecen ay ayda bı regl oldum kurtaj olaı 2yıl olck nerdeyse
canım inşallah meleğin seninledir bence test yapma a.s
ayyy bende yılbaşına kadar ne var ne yok deneyeceğim:sm_cool:bu arada ben ovulasyon testi siparişi verdim kızlar internetten
ayrıca preseed almayı planlıyorum bu ay
ama yumurta testinden korkuyorum hem benim yumurtlamam sorunlu :çok üzgünüm:
hemde pskolojik olmaz diye korkuyorum :çok üzgünüm:
ayyy nasıl insanlar bunlarya :mymeka:ayy sinir oluyorum ya odada çocuk muhabbeti yapıyorlar erkekli kadınlı((
muh. şefi var adam diyorki çocuksuz hayat çekilmiyo çocuğu olmayanlara acıyorum diyorr deli olucam laf sokar gibi(((( kavga etmek istemediğim için ağzımı açmadım burada odamda herkesin çocuğu var bir benim yok ((
nasıl sinirlerim bozuldu şimdi kötükedihüso
boşver gülüm sen bu tip insanları baksana kişiliksiz bunlar -tatlicadiarzu-
bunlar için üzülmeye değmez
Kİmsecİkler yok nerdesİnİzzzz hu huuuuuuu
ay sende hep topik boşken geliyon şekerim :gitme: