Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ohh tüpçüler çoğaldı kaydirigubbakcemile2
ama inşallah yaptırmaya gerek kalmadan meleklerimize kavuşuruz kaydirigubbakcemile2
canım sorunun cevabını bilemiyecem ama hastaneye gittinmi cevaplar lar a.s
çok teşekkür ederimbugün tekrar gidicem kanda değerim52,39 tekrar kan verecem
arkadaşım sanada bir soru sorduk 5 yıldır bekliyorum deyip gülmüşsün
dediklerin bize umut olacak anladık 5 senedir bakliyrsunda bir sorunun varmıydı ne tür tedaviler geçirdin cevaplarsan memnun olurum
canım ne diyebilirimki hakkında hayırlısı gamyoncuiremsu
mantar corbası vardı,tavuk baget,pilav islim kebabı,börek,kereviz salatası,yaprak sarma,normal salata,ee daha ne olsun dımıkaydirigubbakcemile3
offffff bittim menüye cokacimcoook
bende gidiyorum kimse slmımı bile almıyor mafoldumben
ve aleykümselam buyrunnnnnnnnn
canım gitme bir yere gözümüzden kaçmıştır sengözlerimebaksanab
sağol canım ya bugün kan testi yaptırayım olmazsa rabbim inş hamileyimdir.sağlıklı sıhhatli bir şekilde isteyen herkesin bebişi olur..
amin canım inşallahhhhhh a.s
çalışmalara devam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :dance:
buayda hamİleık yoksa once bu adaet gecıkmesİnİn tedavısnıe bakmak laızm galıba
kurtajdan sonra sadece gecen ay ayda bı regl oldum kurtaj olaı 2yıl olck nerdeyse
üff bilirim bu adet gecikmelerini :mymeka:
canım inşallah meleğin seninledir bence test yapma a.s
bu arada ben ovulasyon testi siparişi verdim kızlar internetten
ayrıca preseed almayı planlıyorum bu ay
ayyy bende yılbaşına kadar ne var ne yok deneyeceğim:sm_cool:
ama yumurta testinden korkuyorum hem benim yumurtlamam sorunlu :çok üzgünüm:
hemde pskolojik olmaz diye korkuyorum :çok üzgünüm:
ayyy nasıl insanlar bunlarya :mymeka:
nasıl sinirlerim bozuldu şimdi kötükedihüso
boşver gülüm sen bu tip insanları baksana kişiliksiz bunlar -tatlicadiarzu-
bunlar için üzülmeye değmez
Kİmsecİkler yok nerdesİnİzzzz hu huuuuuuu

ay sende hep topik boşken geliyon şekerim :gitme:

bede yeni öğrendim kaydirigubbakcemile3
hani msj altında (no) yazan yere tıklıyorsun en son msj tıkladığında sol tıka basıp yeni sekmede aç yapıyorsun msj açılıyor a.s

[sıze="2"]yok anlamadım nasıl yapcagımı nese ya sonra yıne denerım ben yada yardım bölümüne bakım orda açıkmalı göruntulu vardır zaten dimi hülya [/sıze]

ya canım msj altında no varya oraya tıkla
birkaç tanesini tıkla
son msj sol tıkla seçenek çıkıyorya yeni sekmede aç de yeni sekmede açıyor hepsi sıra sıra dizilmiş sonra cvp yazıyorsun yolluyorsun hadi bi daha dene

Ben kaÇıyorum kzılar :) gıdeM yatem uykum gelmEzse kaaÇr gelırım :sıze ıyı muhabbetler

bede yeni öğrendim kaydirigubbakcemile3
hani msj altında (no) yazan yere tıklıyorsun en son msj tıkladığında sol tıka basıp yeni sekmede aç yapıyorsun msj açılıyor a.s

niye küstün şekerim :ecrin_bebek:

kayınvalidemler yüzünden :gitme: yapmacık gülemiyorum yüzlerine yaaa lmaz:
eşimle varya onlar dan sorun çıkmasa çok iyiyiz ama onlar yüzünden böle ayrı kalıyoruzz mafoldumben

[sıze="2"]yok anlamadım nasıl yapcagımı nese ya sonra yıne denerım ben yada yardım bölümüne bakım orda açıkmalı göruntulu vardır zaten dimi hülya [/sıze]

Var tatlım..Forularda bulursun..Şöyle anlatayım ya da..Şimdi atıyorum isimleri..4 kişinin mesajına aynı anda cevap vermek istiyorsun..Esra,Ayşe,Fatma ben..
Esranın yorumunun altında no hibi HQ var,ona tıklıyorsun,Ayşeye de Fatmaya da..Bana geliyorsun alıntı ile yanıtla diyorsun..Bu kadar..4 kişinin mesajına bir seferde cevap veriyorsun..dene bakalım bir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…