- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.461
kızlar bugün moralim çok bozuldu yaa hiçbişey yoluna girmiyo yeni ev yaptırmıştık 25000 borcumuz vardı bi akrabaya oda ev almaya karar vermiş hemen istiyo parayı kredi çeksek taksidi çok ödeyemices mecburen arabayı satcas arabada eşimin herşeyi bebek olsa bile bunun üzüntüsünden bebeği bile görmez gerçi daha 4 gün var adetime bende varmış gibi konuştum:çok üzgünüm:
kızlarrr napıosunuzz bakıyımmmm
karanlıklarınızı aydınlatır inş. şirin bebecikalkisalkisalkis:ecrin_bebek:
kızlar bugün moralim çok bozuldu yaa hiçbişey yoluna girmiyo yeni ev yaptırmıştık 25000 borcumuz vardı bi akrabaya oda ev almaya karar vermiş hemen istiyo parayı kredi çeksek taksidi çok ödeyemices mecburen arabayı satcas arabada eşimin herşeyi bebek olsa bile bunun üzüntüsünden bebeği bile görmez gerçi daha 4 gün var adetime bende varmış gibi konuştum:çok üzgünüm:
canımbenimde sat 30 ağustos ama ben daha yumurtlamıyorum...tabi seninkaç günde oluyor adetin???benim 31 gün...
adetin ilk gününü yazarsan yardımcı olabilirim...
canım akıntın var mı??o da yumurtlamaya işarettir...
berreakcım neden sıklılmakla mesgulsun bıtanemm
düne kadar hiç yoktu ama bugün biraz başladı kasığım şiş ve ağrıyor
bugün değilsede yarın yumurtlarım herhalde peki yumurtlamakmı önemli yumurtanın çatladığı günmü?ona göre çalışmak lazım:)
evet ya aynen bende onu merak ediyorum
bi de ne kadar sürer acaba yani hamilelik için en iyi zaman hangisi acaba?
benimde kasıklarım agrıdı ve akıntım oldu 2 gün önce ve bende çalıştım boşdurmadım))
benim ilk adet tarihim de 24 agustostu...seninde 30 uymuş canım demek yaklaşık aynı zamanlarda yumurtladık.
hadi hayırlısı
vajinaya parmak sokularak rahim ağzından bir parça mukus alınır ve iki parmak arasında yoğunluğu ve uzama miktarı kontrol edilir.siklusunun başında mukus kalın,mat,esnekliği azdır.yumurtlamadan 1-2 gün önce berrak,kaygan ve elastik bir mukus oluşur.kadın mukuslu parmak arasına aldığında kayganlığı hisseder.işaret ve baş parmak arasında mukus varken parmaklarını açtığında mukus 5-10 cm kadar uzayacaktır.yumurtlamadan sonra mukus kaba ve hamur gibi yapışkan hal alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?