Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar bugün moralim çok bozuldu yaa hiçbişey yoluna girmiyo yeni ev yaptırmıştık 25000 borcumuz vardı bi akrabaya oda ev almaya karar vermiş hemen istiyo parayı kredi çeksek taksidi çok ödeyemices mecburen arabayı satcas arabada eşimin herşeyi bebek olsa bile bunun üzüntüsünden bebeği bile görmez gerçi daha 4 gün var adetime bende varmış gibi konuştum:çok üzgünüm:

nur1111 canım söyledigin şeyler hep hamilelik belirtisi gaz problemi mide bulantısı falan acaba geç döllenme falan mı var? öyle olsaydı kan testinde çıkarmıydı ki acaba:uhm::uhm:

karanlıklarınızı aydınlatır inş. şirin bebecikalkisalkisalkis:ecrin_bebek:

bozma morelini herşey yoluna girer inşallah en yakın zamanda..hem hamilelik bekliosun galiba..inşallah hamilesindir...her bebek geldiği eve bereket şans getirir....

kızlar herkese merhaba
kızlar sanırım yumurtluyorum:)
kasığımda ve göğüslerimde inanılmaz bir ağrı var ve şiştiler
sat 30 ağustos sizce olabilirmi yada başka ne şekilde anlayabilirim
ovülasyon günlerimi sektirmeden geçirmek istiyorum

canımbenimde sat 30 ağustos ama ben daha yumurtlamıyorum...tabi seninkaç günde oluyor adetin???benim 31 gün...
adetin ilk gününü yazarsan yardımcı olabilirim...

canımbenimde sat 30 ağustos ama ben daha yumurtlamıyorum...tabi seninkaç günde oluyor adetin???benim 31 gün...
adetin ilk gününü yazarsan yardımcı olabilirim...

adetimin ilk günü 30 ağu
adetlerim düzensiz geçen ay 34 gün bi önceki ay 24 günde oldum
senin düzenlimi ?
ovülasyon testi kullanıyormusun?

canım akıntın var mı??o da yumurtlamaya işarettir...

düne kadar hiç yoktu ama bugün biraz başladı kasığım şiş ve ağrıyor
bugün değilsede yarın yumurtlarım herhalde peki yumurtlamakmı önemli yumurtanın çatladığı günmü?ona göre çalışmak lazım:)

ovulasyon testini bu ay kullanıcam ama daha başlamadım 11 inde başlayayım diyorum...
senin düzensizmiş bu nedenle tam bilemeyiz tarihi...kasık ağrısı ve akıntın başladıysa hemen çalış derim....bu yumurtlamaya işarettir...
düzensizse adetlerin yumurtlama testini uygulamanı tavsiye ederim...

evet ya aynen bende onu merak ediyorum
bi de ne kadar sürer acaba yani hamilelik için en iyi zaman hangisi acaba?
benimde kasıklarım agrıdı ve akıntım oldu 2 gün önce ve bende çalıştım boşdurmadım))
benim ilk adet tarihim de 24 agustostu...seninde 30 uymuş canım demek yaklaşık aynı zamanlarda yumurtladık.
hadi hayırlısı

vajinaya parmak sokularak rahim ağzından bir parça mukus alınır ve iki parmak arasında yoğunluğu ve uzama miktarı kontrol edilir.siklusunun başında mukus kalın,mat,esnekliği azdır.yumurtlamadan 1-2 gün önce berrak,kaygan ve elastik bir mukus oluşur.kadın mukuslu parmak arasına aldığında kayganlığı hisseder.işaret ve baş parmak arasında mukus varken parmaklarını açtığında mukus 5-10 cm kadar uzayacaktır.yumurtlamadan sonra mukus kaba ve hamur gibi yapışkan hal alır.

canım ben daha yumurtlamadım sanırım ama yakındır
reglim 6 sında bitti hemen çalışmalara başladım :)
reglim düzensiz erken mi yumurtlarım geçmi bilemiyorum
çokta sabırsızım beklemek çok zor
gün aşırı ilişkiyi öneriyorlar ama eşimin işinden dolayı 2 gün çalışma bir gün dinlenem şeklinde gidiyor
inş bu ay tutar sen ne zamandır istiyosun ve ilkmi?

bunu yapabilen varmı acaba ?
ben yapamam sanırım bu ay tutmazsa önümüzdeki ay ovülasyon testi alırım diyorum
o daha kolay

otomatik hesaplayıcılara bakın kızlaryardımcı olur.....
üçümüzde aynı günleri beklicez hayırlısı..hadi inşallah...
bende çalışıyorum ama yumurtlamadım daha...hafta sonu yumurtlucam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…