Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

berrakcım ben izmire yeni tayin oldum il emrine daha okulum belli değil....çeşme yakınları olursa süper olacak.....
daha önce idarecilik yaptım bakalım kaçları verecekler.....

mhtpcım o zaman umarım rabbim yardımcımız olur .Ve hayırlı haberler veririz birbirimize :) Bende bu ayın 16.sını bekliyorum :)

inşallah hayırlı hberlerle......ben 29bekliyorum 28 de benim doğum günüm kuzum gelirse doğum günü hediyem olacak inşallah.......

berrakcım ben izmire yeni tayin oldum il emrine daha okulum belli değil....çeşme yakınları olursa süper olacak.....
daha önce idarecilik yaptım bakalım kaçları verecekler.....

valla süper olur çok rahat edersin bebişin rahat büyür. inş. hayırlısı olsun canım.
ben izmirliyim ve tam bir izmir aşıgıyım:)

slm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum 6 günüm kaldı belim çok ağrıyo inş.bebşim annesiyledr...çünkü annesinin ona çok ihtiyacı var :gitme:

gurbetten inşallah canım :) zemuszemus
ben bide tekstilciyim yurtdışına bebek kıyafetleri yapıyoruz .Allahım bi görseniz modelleri iyice coşturdu beni delikafadulden

güzel anne adayları merhaba hepinize opuyorumnanaktan
beni tanıyanlar hatırlayacaktır haziran ayı hamilelerindenim bende.bebeğim melek kokulum 4 aylık oldu teyzeleri cinsiyetinide sonunda gösterdi bize.erkek geliyo gamyoncuiremsu.
bu topikte çok güzel zamanlar geçirdim.mutlulukları,üzüntüleri hep birlikte yaşadım buradaki arkadaşlarımla.herzaman dua ediyorum sizlere.allahım gönlünüze göre versin ve en kısa zamanda sizlerde anne olun.
sevgiyle kalın güzellerim.

az kalmış senin gurbetten....inşallah bebeğin göbüşündedir..
ayy inş.gerçekten ona çok ihtiyacım var..allah isteyen herkese nasip etsin..
inş. canım hepizin bebişiolsun sağlıkla..
gurbetten inşallah canım :) zemuszemus
ben bide tekstilciyim yurtdışına bebek kıyafetleri yapıyoruz .Allahım bi görseniz modelleri iyice coşturdu beni delikafadulden

ayy bende çok heveslenirim bebşşş giyisilerine hele de kızlar içinn oyyy ölürümmm kaydirigubbakcemile3

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağlıkla büyüt inş
darısı başımıza
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

berragım valla cnm yumurtlama ne kadar surer bılmıyorum ben:sinifsinif:

cnım sumıferımm oy kusum yerım ben onu ya erkegımız mı oluyoo hadı hayırlısı bakalımm drisi bızlere inş

bacım sen erken gebelik testini ancak netten sipariş verirsin oralarda bulunmaz..tecrübem var.....

bacım sen erken gebelik testini ancak netten sipariş verirsin oralarda bulunmaz..tecrübem var.....

haklısın canım
normalini bulsam razıyım o bile yok
bende netten vericem sipariş ama hangisini alsam diye sordum
biraz pahalı malum ondan kullananlardan bilgi alayım dedim

bilgeciğim gülerciğim mürvetciğim
hepinize günaydın canişkolar
naıslsınız görüşmeyeli
ben hala adetimi bekliyorum doktor adet söktürücü verdi ama kullanmayı istemiyorum kendi olsun diye
canım bence kulanma söktürücüyü bırak kendisi gelsin patlat iki tane:mymeka:
bellimi olur gülercim bu iş için 3 atış bile fazla olduktan sonra bir tanede yetiyor :kedi:
bu arada ben bu forumda yeniyim. cok sevdim bu forumu her kes o kadar icten ki, bazilari ben gebe kalamicam derken gebe haberini gorunce kendimi tutamayip agliyorum bazen. hepiniz icin dua ediyorum :Saruboceq:
canım çok sağol rabbim seninde muradını versin a.s
selam kızlarr..
ben bu aydan çok umutluyum inş. bebişim gelirrrr.
hepimizin tabi...herkese duacıyım....
ayy inşallah berrakcım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ALLAH her iki türlüde yardımcın olsun arkadaşım inşallah dediğin gibi meleğin seninledir :1hug:
bazen erken yumurtlama oluyor yumurtluyorsundur bu 4-5 günü iyi değerlendir a.s
sevalcim komşum biraz sıktı canımı ama şimdi iyiyim canım.sagolasın.
sen nasılsın
bu arada
bişi sorucam yumurtlama dönemi ne kadar sürer?
ayyy o komşuyu bana yolla :mymeka: ssaçını başını yolayım -tatlicadiarzu-
ayy ben bunu yapamam :kedi:
canım sakın öyle birşey yapmayı düşünme korkunun ecele faydası yok rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız o yüzden şifamızı aramak zorundayız inşallah hamile kalır sağlık bir hamilelik geçirirsin :teselli:

çok güzel bir haber bu :teytey: canım inşallah kucağına da alırsın bizim içinde cennet kokusunu koklarsın :1hug:

valla ben kullanmadım...yumurtlamadan 7 gün sonra yapılıyo herhalde...birkaçgün daha bekle diğer testten yap derim ben.....25-30 tl fiyatları şimdi baktım bende...boşuna verme derim birde kargo falan vereceksin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…