- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.501
inşallah hayırlı hberlerle......ben 29bekliyorum 28 de benim doğum günüm kuzum gelirse doğum günü hediyem olacak inşallah.......
berrakcım ben izmire yeni tayin oldum il emrine daha okulum belli değil....çeşme yakınları olursa süper olacak.....
daha önce idarecilik yaptım bakalım kaçları verecekler.....
slm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum 6 günüm kaldı belim çok ağrıyo inş.bebşim annesiyledr...çünkü annesinin ona çok ihtiyacı var :gitme:
ayy inş.gerçekten ona çok ihtiyacım var..allah isteyen herkese nasip etsin..az kalmış senin gurbetten....inşallah bebeğin göbüşündedir..
inş. canım hepizin bebişiolsun sağlıkla..inş. canım
gurbetten inşallah canım :) zemuszemus
ben bide tekstilciyim yurtdışına bebek kıyafetleri yapıyoruz .Allahım bi görseniz modelleri iyice coşturdu beni delikafadulden
güzel anne adayları merhaba hepinize opuyorumnanaktan
beni tanıyanlar hatırlayacaktır haziran ayı hamilelerindenim bende.bebeğim melek kokulum 4 aylık oldu teyzeleri cinsiyetinide sonunda gösterdi bize.erkek geliyo gamyoncuiremsu.
bu topikte çok güzel zamanlar geçirdim.mutlulukları,üzüntüleri hep birlikte yaşadım buradaki arkadaşlarımla.herzaman dua ediyorum sizlere.allahım gönlünüze göre versin ve en kısa zamanda sizlerde anne olun.
sevgiyle kalın güzellerim.
bacım sen erken gebelik testini ancak netten sipariş verirsin oralarda bulunmaz..tecrübem var.....
canım bence kulanma söktürücüyü bırak kendisi gelsin patlat iki tane:mymeka:bilgeciğim gülerciğim mürvetciğim
hepinize günaydın canişkolar
naıslsınız görüşmeyeli
ben hala adetimi bekliyorum doktor adet söktürücü verdi ama kullanmayı istemiyorum kendi olsun diye
bellimi olur gülercim bu iş için 3 atış bile fazla olduktan sonra bir tanede yetiyor :kedi:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizde yumurtlama dönemlerinde hep yoğun çalışmak için kociş peşinden koşan ben.. bu ay ramazanı bahane edip ben kaçtım kocişten hepkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu ay 3 atış yaptık.. devamlı çalışıp tutturamayan biz.. 3defada tututursak tam bi mucize olur valla delikafadulden delikafadulden
canım çok sağol rabbim seninde muradını versin a.sbu arada ben bu forumda yeniyim. cok sevdim bu forumu her kes o kadar icten ki, bazilari ben gebe kalamicam derken gebe haberini gorunce kendimi tutamayip agliyorum bazen. hepiniz icin dua ediyorum :Saruboceq:
ayy inşallah berrakcım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:selam kızlarr..
ben bu aydan çok umutluyum inş. bebişim gelirrrr.
hepimizin tabi...herkese duacıyım....
ALLAH her iki türlüde yardımcın olsun arkadaşım inşallah dediğin gibi meleğin seninledir :1hug:kızlar bugün moralim çok bozuldu yaa hiçbişey yoluna girmiyo yeni ev yaptırmıştık 25000 borcumuz vardı bi akrabaya oda ev almaya karar vermiş hemen istiyo parayı kredi çeksek taksidi çok ödeyemices mecburen arabayı satcas arabada eşimin herşeyi bebek olsa bile bunun üzüntüsünden bebeği bile görmez gerçi daha 4 gün var adetime bende varmış gibi konuştum:çok üzgünüm:
bazen erken yumurtlama oluyor yumurtluyorsundur bu 4-5 günü iyi değerlendir a.skızlar herkese merhaba
kızlar sanırım yumurtluyorum:)
kasığımda ve göğüslerimde inanılmaz bir ağrı var ve şiştiler
sat 30 ağustos sizce olabilirmi yada başka ne şekilde anlayabilirim
ovülasyon günlerimi sektirmeden geçirmek istiyorum
ayyy o komşuyu bana yolla :mymeka: ssaçını başını yolayım -tatlicadiarzu-sevalcim komşum biraz sıktı canımı ama şimdi iyiyim canım.sagolasın.
sen nasılsın
bu arada
bişi sorucam yumurtlama dönemi ne kadar sürer?
ayy ben bunu yapamam :kedi:vajinaya parmak sokularak rahim ağzından bir parça mukus alınır ve iki parmak arasında yoğunluğu ve uzama miktarı kontrol edilir.siklusunun başında mukus kalın,mat,esnekliği azdır.yumurtlamadan 1-2 gün önce berrak,kaygan ve elastik bir mukus oluşur.kadın mukuslu parmak arasına aldığında kayganlığı hisseder.işaret ve baş parmak arasında mukus varken parmaklarını açtığında mukus 5-10 cm kadar uzayacaktır.yumurtlamadan sonra mukus kaba ve hamur gibi yapışkan hal alır.
canım sakın öyle birşey yapmayı düşünme korkunun ecele faydası yok rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız o yüzden şifamızı aramak zorundayız inşallah hamile kalır sağlık bir hamilelik geçirirsin :teselli:ya bişi sorcam kızlar valla iyiki varsınız :lepi:
ben şimdi 2 düşük yaşadım ya (sebebi yok ) .Bu defa hamile kalırsam bir süre kimseye söylemicem ve doktorada 2..ayda gitmek istiyorumFolik asit zaten alıyorum 2 aydır .
Yani normal hiçbişey olmamış gibi davranmak istiyorum .Yapabilirmiyim ? Sizce ne kadar doğru ?
Akşam akşam çokmu saçma soru oldu kafamçokkarıştı
güzel anne adayları merhaba hepinize opuyorumnanaktan
beni tanıyanlar hatırlayacaktır haziran ayı hamilelerindenim bende.bebeğim melek kokulum 4 aylık oldu teyzeleri cinsiyetinide sonunda gösterdi bize.erkek geliyo gamyoncuiremsu.
bu topikte çok güzel zamanlar geçirdim.mutlulukları,üzüntüleri hep birlikte yaşadım buradaki arkadaşlarımla.herzaman dua ediyorum sizlere.allahım gönlünüze göre versin ve en kısa zamanda sizlerde anne olun.
sevgiyle kalın güzellerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?