Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

banada öyle geliyo sanki haftasonunu iyi değerlendirmek gerekiyor
inşallah üçümüz hamile kalırız ben çok istiyorum
aslında 2 aylık evliyim ama istiyorum işte
siz ne zamandır uğraşıyorsunuz ilk bebeğinizmi?

ah gülüm beni hiç sorma..
4 yıllık evliyim son 2 yıldır istiyoruz..ilk bebeğim alındı dr kararıyla..2. dşükle son buldu..3. de 2 ay önce 24 haftalık erken doğumla sadece 12 saat yaşadı.....((((( acı çok bende......(((

canım çok ama çok üzüldüm
şu mübarek ayda Rabbim inş hayırlı bi bebek güzel bi hamilelik süreci ve sağlıklı bir bebek nasip etsin sana da tüm isteyenlerede
aslında ben 1 2 sene olmasın evliliğimizin tadını çıkaralım diye düşünüyodum ama plana uymuyor bazen ya olmazsa diye korktum kendimide hazır hissediyorum bebeğimlede tadını çıkarırım dedim artık istiyorum
bu arada bende izmirliyim

hazır hissediyosan bekleme derim..ben bekledim bizde doğudaydık bu nedenle beklemiştik zaten...ama insan neler yaşayacağını bilemiyor...bebek hemen olmuyor.....bu süreçlerigöremiyor insan bekleyelim diyor....2 sene yeter dedik bir 2 sene daha oldu kucağımız boşşşşş...

ben hazirandan beri istiyorum canım ama olmadı(
2 yıllık evliyim.
inş. bu ay tutar

canım çok üzüldüm gerçekten inş. aen kısa zamanda kavuşursun bebegine.
bende doguda görev yaptıgım için ve evliligimin tadını çıkarıyım diye düşündügüm için ilk 2 sene istemedim ama
ne evliligin tadı biter ne de yakın zamanda dogudan ayrılabilirim o yüzden yaz başı bebege karar verdik...ama daha çift çizgiyi göremedim

ya bişi sorcam kızlar valla iyiki varsınız :lepi:
ben şimdi 2 düşük yaşadım ya (sebebi yok ) .Bu defa hamile kalırsam bir süre kimseye söylemicem ve doktorada 2..ayda gitmek istiyorum Folik asit zaten alıyorum 2 aydır .
Yani normal hiçbişey olmamış gibi davranmak istiyorum .Yapabilirmiyim ? Sizce ne kadar doğru ?
Akşam akşam çokmu saçma soru oldu kafamçokkarıştı

hayırlısı kızlar....sağlıklıca kucağımıza alalım da geç gelsin farketmez...inanın olup da kaybetmek daha zor......
berrakcım branşın ne ben sınıfçıyım.......branşsan erken kaçarsın ama sınıfçıysan işin zor canım.....

esracım 2 ay dr gitmicekmisin yani anlamadım...sakın böyle bişey yapma hamileliğiöğrenir öğrenmez dr gidilmesi taraftarıyım ben......
dış gebelik falan olabilir allah korusun düşük tehlikesi olursada dr önlem alabilir......

mhtpcım korkuyorum belkide 2 vukuattan sonra hep o anları yaşayacak gibi oluyorum . Kötü haber verilecek diye tedirgin oluyorum :sinifsinif:

canım benim korkunun ecele faydası yok derler ne olacaksa olacak zaten insanoğluna seyretmek kalıyor.......bak ben 3 vukuat yaşadım en acısıyla.......
kötü haber yerine kötü durumu iyiye çevirmek için dr gitmelisin..zaten hamileliği öğrenince bu korkuyla istemesende ayakların tıpış tıpış götürüyo seni dr......

canım ben ing. ögretmeniyim.
çalışma saatlerim iyi allahtan 12 de bitiyor.
kaçları okutuyosun canım bu sene?

bana mı yazdın bilemedimama üstüme alınıp cevaplıyorum..
bu ay yeniden deniyorum bebeği......inşallah allahım boş kucağımı sağlıklı vaktinde gelen bebekle doldurur.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…