Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ne güzel yaaa Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nesip etsin inşallah
darısı bizeeee:Saruboceq:

işte geldim burrdayımmm, ben bu iştee ustayımmm
uzun zamandır girmiyordum..sonraları dolanmaya başladım kk da...bende gene tık yok ...sel felaketi ve şehit haberlerine bakıp şükrediyorum...topikte var mı gelişmeler

canım sorma bende çok üzüldüm ne kötü görüntüler öyle dahada yağacak deniyor Allah yardımcıları olsun zor durumda olanların. :1shok:
topikde hamilelerimiz var tabi ağustos da 7 tane hamiş çıkardık (olimpiyatlar gibi oldu kaydirigubbakcemile3)ama sen kimleri soruyosun söyleyeyim
en eskimiz bumuyaniden şu an için haber yok ama inşallah bu ay gelir bebeği

selected ve wintersun dan var mı güzel haberler

selectedde bi şey yok maalesef bu ay pek umudu yoktu zaten az çalışmış akannehir
iremde pek girmiyor dün mesajlaştık o da aynı maalesef biz demirbaşız kısım topike yeni gelenler hamile kalıp gidiyor bizde bi numara yok yani laelaelaelaelae

kadriye ile arada görüşüyorum, Allah hayırlısıyla müjdelerinizi gönderir canım inşallah...demirbaş yok burada, hepimizin bir günü var onu bekliyoruz :))

ne sıkması çok duygulandım canım yaaa inş sağlıklı bir hamilelikle alırsın bebeğini kucağına benimde 12 eylül belirtiler tam ama pazartesiyi bekleyip kan testi yaptırcam Allahım hepimize bu duyguyu yaşatsın inş

ayy canım inş.güzel sonuçlar alırsın rabbim gönlüne göre versin sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
bu oruç olayını merak ettim 7 gün oruç tuttuğumda çok afedersiniz 7 gün mü beraber olacağız..yapılamayacak bişey değil ki ramazandayız fırsat bence allah razı olsun canım paylaştığın için..her konuda allah a sığınıyoruz ondan gelen herşeye razıyız..allaha emanet ol...

kızlar benim son 5 günüm bu sabah kalktığımda sanki adet olacak mışım gibiydi bende siz gibi çatlıyorum meraktan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…