Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gurbetten inşallah canım :) zemuszemus
ben bide tekstilciyim yurtdışına bebek kıyafetleri yapıyoruz .Allahım bi görseniz modelleri iyice coşturdu beni delikafadulden

ayy canım senin işin çok zormuş valla hergün gör hayal kur olacak iş değil :gitme:
ALLAH yardımcın olsun :gitme:
ben bile mağazada kataloglarda görünce dalıyorum hülyalara sonra gözümden yaşlar akıyor gidiyor :gitme:
seni düşünemiyorum bile

iyiyim sevalim sen nasılsın bugün misafirliğe kimseyi almadım eşim bile gelmedi ütü yapacam dedim ama ne ütü yapabildim ne yemek yatıp uyumuşum akannehir
:roflol::roflol:

evt cnm öle bugun yayla corbası mantarlı et sote pilav salata falan yaptım işte bugun annemler geldı o yuzden fazla yogun bişi yapmaım babam cunku hersey yemez benımmm eti bıle yemedı yanıı:gitme:

arkadaşlar bugün bende iftardan sonra kırmızı kartı yedim ((
ya bişi sorcam bilgisi olan varmı?ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bu ay?
hangi marka iyi bide nasıl kullanılıyor .

LÜTFEN OKUYUUUUN...slm kızlar ben siteye henüz alışamadığım için sizlerle çok muhabbet edemiyorum ama bugün herkesle paylaşmak istediğim bikaç şey var,hikayem biraz uzun ama anlatıcam,ben nişanlıyken böbrek tüberkülözü geçirdim 1 yıl tedavi gördüm drlar hamile kalamama ihtimalim olduğunu sölediler çünkü bu hastalık rahime çok zarar verip tüpleri tıkayabiliyormuş(bu arada bekarkende adet sorunu yaşıyordum 3-4 yıl d.kontrol hapı kullandım bu hastalık çıkınca bıraktım zaten tedavi sürecinde adetlerim normale bindi)herşeyime bakıldı rahim fikmim çekildi çok şükür hiçbi sıkıntı yok ama 11 ay oldu hamile kalamadım,öncelikle size şiddetle tavsiye edeceğim bi kitap var SECRET okuyan varmı bilmiyorum ama muhakkak okumalısınız hayatınızın hemde her konuda değişeceğine eminim psikolojiniz düzelecek en azından garantisini veriyorum,sonrada anladığım kadarıyla hepimiz inançlı insanlarız benim bi dua kitabım var orda şöyle bi başlık var çocuk için yanıp tutuşanlar yapsın(yani bizler)erkek 3 gün kadın 7 gün oruç tutup iftarda bi bardak suya 21 kereYA MUSAVVıR diyip orucunu öyle açacak ve eşiyle o günlerde birlikte olacak ramazanıda fırsat bilip yapabilirsiniz bana gelince anne olmayı çok istiyorum hayırlısıyla ama biliyorumki önce rabbimin istemesi lazım,rabbim isterse kısırda olsam çocuğum olur bunu biliyor ve buna inanıyorum,drlar,ilaçlar,yumurtlamalar boş aslında bi kerede hamile kalanlar nasıl yapıyo bunu,bıktım artık,tek tek gün hesapla, ateş ölç ,sigara içme kahve içme stres yapma altta kal sırtına yastık koy ayağını havaya dik ........eeeeeee yeter ama dimi nerdeyse amuda kalkacaz nolur yanlış anlamayın bunların hepsini nerdeyse bi senedir yapıyorum.ben 2 ay incir kürü uyguladım eşimede keçi boynuzu pekmezi içirdim geçen ay klomen kullandım,ramazan başladığından beride rabbime yalvarıyorum bide yukarda yazdığım duayı okudum ve bi dilek duası daha peki sonuç mu?12 eylül beklenmeyen adet günümgöğüsler şiş kasıklarda sancı,her ay olduğu gibi dayanamayıp bugün test yaptım idrarda bende gördüğüme inanamadım ama silikçizgi çıktı tabi koşakoşa gidip kan testi yaptırdım değer 6.78 rakam çok küçük drum beklicez dedi kolay ya beklemek bende şimdi bekliyorum eğer hamileysem tek sebebi var rabbim,çok sıktım sizi biliyorum ama bitek sizinle paylaşabildim bunları dualarım hepimize hakkımızda hayırlısı olur inş.bu mubarek gecede allah hepimizin gönlüne göre verir inş.öpüyorum hepinizi.......

canım hamilelik için en iyi vakti siklusuna göre ayarlamalısın mesala kaç günde bir adet oluyorsun ? son 3 adetine bakarak bul 2 si arasındaki zamanın ortası senin yumurtalama gününün başlangıcı oluyor zaten 24-36 saat içinde yumurtlayıp çatlıyorlaryerimseniben

canım çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebeğin olur :Saruboceq:

arkadaşlar bugün bende iftardan sonra kırmızı kartı yedim ((
ya bişi sorcam bilgisi olan varmı?ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bu ay?
hangi marka iyi bide nasıl kullanılıyor .
ben bu ay aldım yeni geldi internetten belli bir markası yok 22 adet ovülasyon testi ve 4 adet gebelik testi 22 tl di reglim bitsin başlayacağım idrara batırıyorsun C ve T de çizgi çıkması lazım ama T çizgisi daha belirgin olmalıymış şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…