- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.521
gurbetten inşallah canım :) zemuszemus
ben bide tekstilciyim yurtdışına bebek kıyafetleri yapıyoruz .Allahım bi görseniz modelleri iyice coşturdu beni delikafadulden
evet ya aynen bende onu merak ediyorum
bi de ne kadar sürer acaba yani hamilelik için en iyi zaman hangisi acaba?
benimde kasıklarım agrıdı ve akıntım oldu 2 gün önce ve bende çalıştım boşdurmadım))
benim ilk adet tarihim de 24 agustostu...seninde 30 uymuş canım demek yaklaşık aynı zamanlarda yumurtladık.
hadi hayırlısı
canım çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebeğin olur :Saruboceq:ah gülüm beni hiç sorma..
4 yıllık evliyim son 2 yıldır istiyoruz..ilk bebeğim alındı dr kararıyla..2. dşükle son buldu..3. de 2 ay önce 24 haftalık erken doğumla sadece 12 saat yaşadı.....((((( acı çok bende...... (((
canım sanada geçmiş olsun Allahım en kısa sürede sanada evlat nasip etsin:Saruboceq:mhtpcım korkuyorum belkide2 vukuattan sonra hep o anları yaşayacak gibi oluyorum . Kötü haber verilecek diye tedirgin oluyorum :sinifsinif:
ben bu ay aldım yeni geldi internetten belli bir markası yok 22 adet ovülasyon testi ve 4 adet gebelik testi 22 tl di reglim bitsin başlayacağım idrara batırıyorsun C ve T de çizgi çıkması lazım ama T çizgisi daha belirgin olmalıymış şutarafagittiarkadaşlar bugün bende iftardan sonra kırmızı kartı yedim((
ya bişi sorcam bilgisi olan varmı?ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum bu ay?
hangi marka iyi bide nasıl kullanılıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?