Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım benım ne demek her zmn yanındayızzz bız bırbırıme destek için burdayız ve ınanılmaz gusel dostluklar kurduk burda telf nuumaralarımız bıle var bişi oldugunda ulaşabılırız ya ne bılım cok sevıyom kızlar sızı yaaaaaaaaam cok duygulandım bak sımdımafoldumben

kaç aylık oldunki yerinden kalkamıyorsun çokmu kilo aldın bitanem

yok bitanem aksine kilo verdim
galiba benim hamileliğimin ilk 2 3 ayı zor geçiyor
üstümden motor geçmiş gibi rahatsız ve yorgun oluyorum
dökülüyor heryanım
bu ağrılardan yeni yeni kurtuluyorum
yoksa daha 11 hafta 4 günlük bebek

Evet seval okudm zatı :.)
ya uzgun olduugm ıÇın deĞıldı gırıŞım bugun ıkındıye akdr hastanedeydık soıonra eve egldık baktım anahtarım yoka nnemelre gttım ord aanahtar var yedek annemde onu almıŞpazra gıtmıŞ Öle olunca 5bucuka kadr beklemk zorunda kaldım sonra eŞım geldı yemk yoktu akaŞam bıeyre ıftara davetlıydık gıtmedık ee mutfaga gırdım yeemk hazırladım derken kanaklar bızden haber beklıyordu dun akaŞm da oanlrla dılŞarda ıftar yaptık duramdık orda sÖlemıŞtıks ankı akesın hamıleymıŞım gıbı.Öle olunc aoanrda bugun doktora gıtcem dıye bılıyalardı.onalra hber ettık duurmu sÖledık onalrda akŞama geelım oturalım dedıelr eŞımınd edogum gunuolunca pasat almıŞla roturduk Öle gıremdım oyuzden

senın dedıkodunu yatık kadriş nıluferımle :roflol:

hem ağlarım hem gülerim diyorsun yani :roflol::roflol::roflol::roflol:
senağlamasenağlamasenağlama

hastane olayını anlayamadım
geçmiş olsun canım neyin vardı:uhm:
kusurumada kalma gülüm yazını okuyamadımda biraz:sinifsinif:

ayy ne güzel valla bende zayıflasam keşkeeeeee sositososito

hastane olayını anlayamadım
geçmiş olsun canım neyin vardı:uhm:
kusurumada kalma gülüm yazını okuyamadımda biraz:sinifsinif:

canım kadriyemin adeti gecikiyor test yapıyor idrarda pozitif tabi çok seviniyorlar ailelere haber ediyorlar :çok üzgünüm:
sonra hastaneye gidiyorlar kanda negatif :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…