Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

eşim kan için bekle hayal kırıklığı olmasın dedi...

şimdi farklı bi test aldım onda da 2.çizgi var ama koyu deillll aaaaa manyajk haldeyim

valla canım ben bu testleri anlamıyorum silik çıkıyor bi hamilesin çıkıyor kan da çıkmıyor benimde kafam karışıyorkafamçokkarıştı
bence azcık sabret canım
inşallah pozitif sonucu görürsün tatlım

günaydın kızlarrr nabersiniz dun sızle olamadımbugun su odemelere baktıkdan sonra gelecegım aranıza hem gecmısıde okuyamadım daha çok geri kaldımm çokkkk

yaw niye kimse konuşmuyooo
bi sürü işim var ama benimde sabah sabah çenem düştü..

günaydın kızlar geçmişi okuyorum ama kadriyemin yazdığını okuyunca koptum vallahisenağlama

kadriyem inan çok üzüldüm. ağlıyorum şuan. inan çok üzüldüm.. rabbim bidahaki aya bu üzünütünn 2katı kadar sevindirsin seni canım kankim benim

bilgecim, murvetçim nasılsınız
ben çok üzgünüm yaaa.. ah kadiriyem benim kıyamammm.. senağlama

seval bu sabah test yapacaktı.. inşlh bitanem seninki çift çizgi çıkar vede kan testide tavan yapar:Saruboceq:

canım 2 ayrı test yaptım 2 sinde de öle çıktı ayyy inş. doğrudr
allahım hepimizin gönlüne göre versin kıslar yaaa

kızlar burda arada elektirik kesintisi oluyo.. hatta vodofonda şebeke bile yoktu akşam geldi..
(felekat bölgesine yakınız) varmı aranızda bu taraflara yakın olan..

murvetçim sen istanbuldaydın dimi.. nasıl sizin oralarda varmı hasar..sen eşin ve ailen nasıllar

kızlar gunaydın ben geldım ama daha test yapamadım yaaa kızmayın sakın haaaa herzaman bı kaba koyup yapardım ıdarraı bu sefer yaparken cubuga cekeyım dedım hatta cektıgımı sandım bı hevesle damlatırken cubugu cekmemişim yaaa kaydirigubbakcemile3koptum wcde gulmekten valla dıyorum belkıde rabbım dıyokı bıraz daha heyecanlan nasılsa bu son heyecanlanısın :)

kıs gidip yapsana deli etme adamı klava:
bi sürü işim var hadi meraktan bekliyorum seni

bol bol su iç diycem kaydirigubbakcemile3 ama olmuycak kaydirigubbakcemile3
4 saat bekle bari de ben senden haber alana kadar doğurucam sırnaşık şey burda

sevalim bitanem inan yüreğim ağzımda bekliyorum seninde sonucunu..
inşlh pozatif olur.. :Saruboceq:

ya gulerım bılgem ınanın kzılar bende o kadar heyecanlıyımmm anlatamam suan sıze heyecanımı hangı sınırda oldugunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…