- 27 Ocak 2009
- 2.127
- 11
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.761
canım kadriyemin adeti gecikiyor test yapıyor idrarda pozitif tabi çok seviniyorlar ailelere haber ediyorlar :çok üzgünüm:
sonra hastaneye gidiyorlar kanda negatif :çok üzgünüm:
ne güzel yaaa Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nesip etsin inşallah
darısı bizeeee:Saruboceq:
ne sıkması çok duygulandım canım yaaa inş sağlıklı bir hamilelikle alırsın bebeğini kucağına benimde 12 eylül belirtiler tam ama pazartesiyi bekleyip kan testi yaptırcam Allahım hepimize bu duyguyu yaşatsın inş
ayy canım inş.güzel sonuçlar alırsın rabbim gönlüne göre versin sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
bu oruç olayını merak ettim 7 gün oruç tuttuğumda çok afedersiniz 7 gün mü beraber olacağız..yapılamayacak bişey değil ki ramazandayız fırsat bence allah razı olsun canım paylaştığın için..her konuda allah a sığınıyoruz ondan gelen herşeye razıyız..allaha emanet ol...
mehtapumut canım allahım sana veriyor bebişini bak ne güzel..
ukla saol canım inşallah verecek allahım...
kızlar test yaptım 2.cızgı sılıkte olsa cıktı.hala ınanamıyorum.1.5 yıldır ugrasıyoduk.o gun hıc gelmıcek sanıyodum ama geldı.kan testı verdım yarın cıkacak.dua edın dogru olsun
Kızlar doktoragıtım buugn bılıyosunz 11gunluk bİ egcıkmem vardı burda ayzmadım kımseyı umıtlendırmk İstemedım Çunku .
İdrra tetsı pozİtİfsonuÇ verdı ve bıkaÇ gundur eŞİmle ayakarımz yerden kesılmİŞtİ adeta
ama buugn kantetsı yaptırdık sonuÇ negatİf doktor test yanlıŞtır dıyorr.ve buayda bÖle gectı yanı
bİd ekıst oluŞlmuŞ deİd solda kıst varmıŞ onun İÇİn İlaÇ verdİ adetın 5.gunukullancakmİŞİm baŞlıcakmİŞm yanı.
AŞılayı buayda erteledı yyoksa buay aŞılamaya gİtcektık nese vardır bundada bı ahyır
eŞİm Çok uuzldu ben en Çok eŞİm İÇİn uuzldum teld etumgun onu tesellı etmeye calıŞtım
gercı benıkım tesellı etcek bİlemİyorum
İŞİn garİbİ annemlere kayınvalİdmelre ve kankamıza sÖlemİŞtİk eŞİme sÖyleme dedİm bÖle guzel hhber sÖylenmezmİdedİ
bbamın gÖzlerİ doldu bugun oda tum gun yanımdyadı canım babcım benım .
Olsun kızım dıyor bız sneı sevıyrouz dıyo sen uzulme dıyor ..
Daha neelr nelr naıl tesellİ etcegını bılemdı benı ablamda vardı bugun yanımda.
Buarad hastad aoldumzaten sabh bıkaÇdmala kan geldı doktor hemn gel dedİbız hala yerelŞme kanıdır faln dıye umıt edıyroduk doktrumzda dsahıl ama kantestını gÖrunce
Önumzdekı aydna umıdm yok aÇıkcası ama bu ugurlu lİstede adım olsun İsİtİyorum ve eklıycem kendımıde.
Ee hadİ yenı hamİŞler gelsİn bakalım
gurbetcim hoş geldin sen nasılsın
Kızlar doktoragıtım buugn bılıyosunz 11gunluk bİ egcıkmem vardı burda ayzmadım kımseyı umıtlendırmk İstemedım Çunku .
İdrra tetsı pozİtİfsonuÇ verdı ve bıkaÇ gundur eŞİmle ayakarımz yerden kesılmİŞtİ adeta
ama buugn kantetsı yaptırdık sonuÇ negatİf doktor test yanlıŞtır dıyorr.ve buayda bÖle gectı yanı
bİd ekıst oluŞlmuŞ deİd solda kıst varmıŞ onun İÇİn İlaÇ verdİ adetın 5.gunukullancakmİŞİm baŞlıcakmİŞm yanı.
AŞılayı buayda erteledı yyoksa buay aŞılamaya gİtcektık nese vardır bundada bı ahyır
eŞİm Çok uuzldu ben en Çok eŞİm İÇİn uuzldum teld etumgun onu tesellı etmeye calıŞtım
gercı benıkım tesellı etcek bİlemİyorum
İŞİn garİbİ annemlere kayınvalİdmelre ve kankamıza sÖlemİŞtİk eŞİme sÖyleme dedİm bÖle guzel hhber sÖylenmezmİdedİ
bbamın gÖzlerİ doldu bugun oda tum gun yanımdyadı canım babcım benım .
Olsun kızım dıyor bız sneı sevıyrouz dıyo sen uzulme dıyor ..
Daha neelr nelr naıl tesellİ etcegını bılemdı benı ablamda vardı bugun yanımda.
Buarad hastad aoldumzaten sabh bıkaÇdmala kan geldı doktor hemn gel dedİbız hala yerelŞme kanıdır faln dıye umıt edıyroduk doktrumzda dsahıl ama kantestını gÖrunce
Önumzdekı aydna umıdm yok aÇıkcası ama bu ugurlu lİstede adım olsun İsİtİyorum ve eklıycem kendımıde.
Ee hadİ yenı hamİŞler gelsİn bakalım
KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE ÇOK GÜZEL Bİ HABERİM VAR TEST YAPTIM AKŞAM VE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIM TEZ ZAMANDA BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNNNNNNNNNN
canım allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun...
bende test yaptım sabah 2.çizgi silik belli ama net değil sağlık ocağına götürdüm ilk hemşire hamilesin dedi diğer arkadaşa göster dedi o günün geçti mi dedi 26.gün yazdım günün geçince yap bi daha dedikafamı karıştırdı değilmiyim ki...neyse öyleişte benimde allahım iinş.bebeğim gelmiştr...
Kızlar günaydın hepinize size çok güzel bi haberim var test yaptım akşam ve çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım tez zamanda bekleyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn
benimde adetime 2 gün kala idrarda çıktı hamileyim kan tahliliyaptır canm tebrikler:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE SİZE ÇOK GÜZEL Bİ HABERİM VAR TEST YAPTIM AKŞAM VE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIM TEZ ZAMANDA BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?