Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriye güler seval nerelere kaçtınız kızzz
yemek tariflerine bakıyoduuuuuuuumm..
sesleniyorum derinlerden..

bugün iftara davetliyiz giderken alıcam ne zaman yapiyim sabah aç karnınamı yapmalıyım cnm
çıkar canım.. aç tok far etmez yeterki sabahki ilk idrarınla yap bitanem hadi inşlh çitf çizgiyi görürsün..:Saruboceq:

kıslar çok korkuyorum değerim çok mu düşük yok sa sınırda mı herkes bekle heveslneme diyo korkuyorummm 17.85 bu kaça tekabül ediyor yani 1785 mi yani 1500 aşmış mı o mu demek oluyo bi şii deyinn

rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 eylül(klomen +çatlatma ignesi)
bumuyani canım bu ay çörekotu bal tarçın yapmadım ben

merhaba kızlar benim de bugündü tarihim ama gelmedi. inşallah kist falan değil de bebiş vardır. adet belirtileri var göğüs şişmesi, gaz, karında sertlik ama biliyorumki bunlar aynı zamanda hamiş belirtisi. offf

selam arkiler nasılsınız zemuszemus
korkma sevalim ya kafaya taktıkça daha çok gecikiyor bence birtest daha yap bir kaçgün sonra kaydirigubbakcemile2

geldim sevalim geldim komşum geldi lafa daldık gitti işlerimi hallettim geldim zemuszemus
yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim daha kociş gelmedi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…