- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.961
GULIRM YANLIŞ ANALAM SENI YALANCI ÇIAKRMK DEĞİL AMACIM BEND EBILMIYORUM TAM OLARKTA OYUZDNE SORUYROUM TEKRAR TEKRRA GERCI BIZIM 4 BITTI BIZ AŞILAMAY GECENE AKLDR 4BUCUKTAA OLURUZ AMANN 5 OLMAYAALIM DA::::)) kaydirigubbakcemile3yapılabiliyo.. illa yapılmaz demiyorumki zaten..
Kudrett Şampuan kokusu senden mı gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
hee tamma canım benımmm :)yok canımın içi benden gelmiyo mübarek ramazan günü olurmu öyle şey niyetliyiz onunda zamanı var elbet kaydirigubbakcemile3
bende yaptım temizlik oyuzdne çıktım kkdan oruçtumya yapamamışltım şimdi reglyim aypım dedım odanın şeklını değiştircektım halıyı kaldıramadım koltukların altını sıldım artıkbu arada hepinize teşkkür ederim kocişi uyuttum temizlik yapıyorum daha uyanmadı of ya susuzluktan ölüyorum temizlikte bitmedi tozları alıcam daha ölüyorummmmmmmm
kızlar günaydın
yumurtlama elirtilerim başladı
sizce hergünmü gün aşırımı ilişkiye girmek gerkiyor
özellikle hamilelerden cevap bekliyorum teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr
cvp yazcaktım ama hamilielrden cvp beklıyomusn vazgectım
benimde 3 gün kala silik çizgi çıktı kanda 6.78 di bu sabah o çizgi daha da silik olmuştu,zaten iftardan sonrada regl oldum çok canım sıkıldı silik çizgi çıkanların nerdeyse yüzde doksanı hamile oluyo ama ben yine olamadım ilk defa görmüştüm silik çizgiyi neyse onu görmekte yetti bu ay gerçi ben hala kendimi hamile hissediyom ama
kızlar günaydın
yumurtlama elirtilerim başladı
sizce hergünmü gün aşırımı ilişkiye girmek gerkiyor
özellikle hamilelerden cevap bekliyorum teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?