- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.941
bide geçen gün onlardan biriyle msnde tartıştık.. ben çok havalıymışım kimseyi beğenmiyormuşum...çok kızdım yaa.. demekki 1yılldır beni hiç tanımamış veya görmek istediği gibi beni görmüş..:çok sukur benım gun yaptıgım insanlar hep annemın aRKADASI OLGU İNSANLAR YANI HİÇ ÖLE BİRBİRLERİNİ KONUŞMÖAZLAR YARDIM EDERLER EBNIDE ÇOCUKLUKTAN EBRİTANIYAOLRYA SEN ARTIK AVRAT OLMUŞSUN DERLER TAKDIR EDERLER OGUZEL İNSNALRIN TAKDIRINI ALMAKTA HOŞUMA GIDIYOR TABİ BENIMDE:)
EVET YA EV SAHIBI TUM GUN YORULMUŞ ZATEN İKRAMAHZIRLAMIŞ YERI GELDIYSE TEMIZLIKYAPMIŞ BACAK BACAK USTUNE ATIP OTURMK AYIP BIYERDEDE YA:sinifsinif:
ama ondan sonra ister istemez kendimi eleştirdim belkimde dışardan öyle duruyomdur..
öylemiyim hakkeetnde yaa. açık olun lütfen.
seni anlıyorum bencede biraz ara vermek en iyisi.. en önemlisi senin kendini hazır hisettmen..:1hug:canım sana neden tüp dedi ki spermde mi sorun var bizimde morfoljide var normal %4 bizim 14 olması gerekliymiş ama %1ilede hamile kalan varmış ne bileyim ya kafam karışıyo bize tüpe gerek yok dedi ama aşılama ile kalırsın dedi ben zaten ilk aşılamadan sonra hiç gitmedim gitmek istemiyorum ya ne zaor şeymiş demi
galiba evet:kedi:kaydirigubbakcemile3Kudrett Şampuan kokusu senden mı gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar benide listenize ekleyin bu ay klomen kullandım yumurtalarım biri 20mm diğeri ise 15mm olmuş dünde çatlatma iğnesi oldum yarın sabah 10:30 da aşılamam olucak hayırlısı bakalım. inş. hamiş olurum. bana dua edin olurmu. Allah çocuk isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir durum.
canım benımtesekkur ederımyok be cnm neden bu kadar stres yapıosun senn emınım muhtesem seyer yaparsın her zmn oldugu gıbııı zemuszemus
aaa kudretımden gelebılır evettt sampuan kokusuu genellıkle buralarda gecelerı duyulurdu o sampuan kokusu ama bır haftadr gormuyorarmıs bırırlerınııı olcak o kadar
evt dımı canımya malzeme varsa yapması kolay allah olmayanlarada versın.gulum sne bakma o patavatsızinsnalra allah a havale et onları sen emı boşvergülüm ben sana güveniyorum.. Eminim yine güzel şeyler döktürürsün..
Benim misafir geleceği zaman en büyük korkum elektirik kesintisi olur kızlar.. Elektirik varsa vede tabiki evde bişeyler yapmaya malzeme gerisi kolay..
gulerım bak seval ne güzel söylemişvalla cnm bız tanıslaı bır sene olmadı yuzyuze gorusmedık ama sonucta yuzyzue gorusmesekte karsıdakı ınsanın naısl bı karakterde oldugunu anlarız az cok bana hıc öle gelmedı aksıne cok sıcaksın sen sakraksın o halt yemıssopuyorumnanaktan
demetçim o arkadaş şuan çevirim dışı oyüzden sorunu ben cvplayım..
aşılama olmak için öncelikle en az 3yılık evli olmak gerek... sende bu tamam
sonra belirli ilaçları belirli miktarda kullanmak gerek (klomen vs..)
rahim filmi çekilmek mutlaka gerekli
şuan aklıma gelenler bunlar..
guler aşılaa için 3yıl gerekmıyokı tup için 3yıl gerekıyor ben öle biliyorum
güler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?