Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yok be cnm neden bu kadar stres yapıosun senn emınım muhtesem seyer yaparsın her zmn oldugu gıbııı zemuszemus
aaa kudretımden gelebılır evettt sampuan kokusuu genellıkle buralarda gecelerı duyulurdu o sampuan kokusu ama bır haftadr gormuyorarmıs bırırlerınııı olcak o kadar

gülüm ben sana güveniyorum.. eminim yine güzel şeyler döktürürsün..
benim misafir geleceği zaman en büyük korkum elektirik kesintisi olur kızlar.. elektirik varsa vede tabiki evde bişeyler yapmaya malzeme gerisi kolay..

valla cnm bız tanıslaı bır sene olmadı yuzyuze gorusmedık ama sonucta yuzyzue gorusmesekte karsıdakı ınsanın naısl bı karakterde oldugunu anlarız az cok bana hıc öle gelmedı aksıne cok sıcaksın sen sakraksın o halt yemıssopuyorumnanaktan

sağol sevalim.. bende senin için aynı şeyleri düşüyorum gerçekten
nebilim o öyle deyince kendime özeleştiri yaptım..
yani bilmem kibirliymişim ve kimseyle muhatapıma almıyormuşum ba ba bak.. bende onun için aynı şeyleri düşünüyorum ne tesadüf..

canım hoş geldin aramıza Allah inşallah gönlüne göre verir bebişinin alırsın kucağına bir şey sormak istiyorum ilk aşılamanmı benim adt tarihim 16 eylül eğer bebiş olmzsa bu ay aşılma düşünüyoruz biz 5 yıldır bekliyoruz sizin ne kadar süre oldu aşılmaya karar vermek içn

demetçim o arkadaş şuan çevirim dışı oyüzden sorunu ben cvplayım..
aşılama olmak için öncelikle en az 3yılık evli olmak gerek... sende bu tamam
sonra belirli ilaçları belirli miktarda kullanmak gerek (klomen vs..)
rahim filmi çekilmek mutlaka gerekli
şuan aklıma gelenler bunlar..

canım benımtesekkur ederım
evt dımı canımya malzeme varsa yapması kolay allah olmayanlarada versın.gulum sne bakma o patavatsızinsnalra allah a havale et onları sen emı boşver
gulerım bak seval ne güzel söylemiş

ilgin için çok teşekkür ederim aşılamadaki başarı ne oranda merak ediyorum yani bu gurup içinde aşılama yaptırıp hamile kalan varmı

demetçim öncelikle şunu söyleyim nasıl bizim bile yarına çıkacağımızın garantisi yoksa bu işinde %100 garantisi yok.. öncelikle drun sana gerekli tahlileri yapacak rahim filmindede herşey yolundaysa(tek tüpün bile açık oması aşılama için yeterli) drlar aşılamayla hamile kalma şansının %15 olduğunu söylüyorlar

tabikide aşılamayla hamiş kalanların pek çok..
peki işlemin nasıl yapıldığını biliyormusun anlattımı dr un

evet gülüm bazı durumlarda aşılamada 3 yıl beklenmeye biliyo..
bazı dr lar biliyosun istediği zaman herşeyi mümkün yapabiliyolar.. yeterki dr la hasta arası iyi olsun geri kalan prosedür..
rahim filmi çekmeden aşılama yapan biçok dr duyuyoruz

Gulerım aŞılamaıÇın 3yıl gerkmıyor 1bucuk yıllıkken aŞılama ayaptıran arkadaŞlrda avr hatta bılge 3yıldan Önce yaptırmamıŞmıydı aŞılamasını

demetçim okuyorsun dimi yazdıklarımızı..

sen daha önce tedavi görmüşmüydün veya rahim filmin falan çekildimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…