Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. bizde 2 aydır bebek istiyoruz adetim cumartesi bitmesi gerekiyodu normalde hep 5 gün sürer ama bu ay hala damla damla iç çamaşırımda lekeler oluyo bi anlam veremedim bu konda bilgisi olan varmı.

slm arkadaşlar bende normalde eylülün 8 inde adet olmam lazımdı ama olmadım hala test yaptım kızlar ama negatif çıktı acaba geç yumurtlama olmuş olabilir mi acayip derece de göğüslerim ağrıyo adet olucakmışım gibi ağrım var midem bulanıyo iki gündür de geçen hatalarda da sol kasımda kramp gibi ağrı oluyordu ağzımın içi kuruyo sanki ya ne yahpmalıyım sizce

kızlar ya ama cok tuhaf böle akıntıyla beraber geldı kan cok az yanı damla gıbı degıl akıntıyla beraber kan cok az anlamadım nekı bu şimdi

ya kızlar ben dostinex kullanmaya başladım bu ay ve bir ay sonra hamile kalır mıyım acaba çok sıtres yapıyorum ya bir düşük yaşadığım için hamilelik hemen gerçekleşsin istiyorum

selam kızlarrr ben geldi,mmm
ayyy dün gece hiç uyuyamadım sahurdan sonraa öldüm valla bi uykum v ar anlatamam
işlerde yoğun Allahtan yarım gün bitti sayılrı acıkmayada başladım
ee napıyosunuzzz bakem

ya arkadaşlar kimse benim durumumu yaşamadı mı neden bana cevap vermiyosunuz. çok endişeliyim bide ben çook bebek istiyorum..

(mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. bizde 2 aydır bebek istiyoruz adetim cumartesi bitmesi gerekiyodu normalde hep 5 gün sürer ama bu ay hala damla damla iç çamaşırımda lekeler oluyo bi anlam veremedim bu konda bilgisi olanmı) diye sormuştum cnm

(mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. bizde 2 aydır bebek istiyoruz adetim cumartesi bitmesi gerekiyodu normalde hep 5 gün sürer ama bu ay hala damla damla iç çamaşırımda lekeler oluyo bi anlam veremedim bu konda bilgisi olan varmı. ) diye sormuştum ukla cım

olabilir canım bence normal benimde hep uzun sürer sonrasında da az az gelir
ama önceden lekelenme oluyorsa bir test yap canım belki yerleşme kanaması olabilir..buyrunnnnnnnnn

ya arkadaşlar bende normalde eylülün 8 inde olmam lazımdı ama olmadım hala negatif çıktı test yaptım ama acayip göğüslerim açıyo ve iki gündür midem bulanıyo sizce döllenme geç olmuş olibilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…