Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

napıonuz kızlar benım bugun temızlık gunum temızlık yapıorummm ayy ldum yaww ya kızlar ben şimdi orucumu bozıyım mı azıcık bı akıntıyla kan geldı demıstım yaaa

cnm bnmde adetım gectı test yaptım negatıf ama benımde goguslerım hala acıyo ve bnm adet olucagım zmn asla gogus acım olmazdı umıtlenmıstım ama malesef beklenmeyen adet geldııı

svlkb canm blmiyorum ya 6 gün geçti hala olmadım kendimi hic iyi hissetmiyorum mdmede bir şişkinlik kabzlık var birde sürekli ağzım kuruyo ya bu tür belirtiler olabilir mi adet öncesi bilgin varmısenin

sevalim orucunu bozma lekelenme sonuçta şuan o özür sayılır baktın şiddetleniyor baya ozaman bozarsın
lavanta canım seninde geç döllenme olabilir bence kan testi yaptır eğer idrar yaptırdıysan

saol canım. hayırlısı bakalım. her ay ümitlenmicem oluruna bırakcam diyorum ama olmuyor. hele de testte çift çizgiyi görünce napayım çok umutlanmıştım

tesekkur ederim canım. bi blog vardı şimdi bulamıyorum. idrarda çift çizgi görüp kanda negatif olanların bir listesini yapıyolardı. o blogu hatırlıyormusunuz

günaydın kızlar
nasıslız bu sabah kırmızıları gören arkadaşlarıma geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanı daha ii bilir ama insanız üzülüyoruz e yapalım bende temizliğe girştim ama hiç keyfim yok kırmızı kartı görmeme 4 günüm var stresi sardı şimdiden

güya bu ay oluruna bırakacaktık lafını bile etmiyoruz eşimle bayramdan sonra doktora gitmeyi planladık...ikimizdede sorun olmadığı için 6 ay bekledik
kısmet olmadı bakalım bi sorun mu oluşmuş...en iyisi uzman yardımı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…