Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkadaşlar merhabalar ben bugun ovulasyon testi siparişi verdım 29 gunde bır adet oluyorum ne zaman calışmam gerekiyor kımı 2 gunde bır yapın dıyor kımı 1 gun arayla kafayı yıyıcem ya yardım ltfen

cnm pozıtıfı gorunce gun asırı dıye duydum ben nerden sıpariş verdın bende ıstıyorum onu ve nekadar cnm özelden msj atarmısın bana

olabilir uklacım bugün niyetliyim yarın niyetlenmiyim gideyip doktora o zaman kan aldırmak orucu bozuyo değilmi
ya canım az bekle az sabret gitmeya ramazanda tutmadığın orucu ömür boyu oruç tutsan o sevapta olmuyor
birde ben kan aldırmak oruçö bozmaz diye biliyorum ama genede islami formlarda sor öğren canım ama bence bekle sabret şimdi beklemesini sabretmesini bilemezsek hayat bize ne imtihanlar gösterecek canım
lafı çok güzel gediğine oturtmuşsun :roflol:
beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar:roflol:
canım rahim duvarın kalınlaşmış dediyse ilacını iç derim ben hatta adet oluncada adet bitene kadar adaçayı :çok üzgünüm:

2 tane bebeğimi 5,5 aylıkken düşürdüm. rahimağzı sorunum var. 2. bebeğimi mayıs ayında kaybettim. doktorum 4 ay korunun dedi. bu ay son kez korunduk.ekimde çalışmalara başlıcaz.
kısaca sorunum bu..
canım ALLAH yardımcın olsun inşallah kucağına hayırlısıyla almayıda nasip etsin bende pko yum ama 1 kere hamile kalabildi o da düştü dahada kalamıyorum:çok üzgünüm:
rabbim hepimize yardım etsin

canım ya bir tlf trafiğine tutuldumki sorma bir teyze aradı beni bana bir bağırıyorki sorma ay sen kimsin ben yanlışmı aradım sonra diyorum yanlış aradın ya sen kimsin dedim teyze sen kimsin hem yanlış arıyorsun hemde beni azarlıyorsun:roflol:

yok kız normalde ıftardan snra acmıyodu ama sımdı acıcak malum bayram gelıyo ya alısverıs olur cnm o yuzdennn gec gelıcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…