- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.261
yaaaaaaaaa beni eylül listesinden çıkarın kırmızı kartı gördüm nasipse bu ay aşılamaya geçeceğiz yarın için randevu aldım moralimm çooooooooooooooook bozuk yeni tarih 11 ekim ilk aşılamam olacak
ya canım az bekle az sabret gitmeya ramazanda tutmadığın orucu ömür boyu oruç tutsan o sevapta olmuyorolabilir uklacım bugün niyetliyim yarın niyetlenmiyim gideyip doktora o zaman kan aldırmak orucu bozuyo değilmi
lafı çok güzel gediğine oturtmuşsun :roflol:ay benimde hafta sonu eşimin amcasıgil bizdeydi
e 2 yıldır ilk kez geldiler ancakkk :)kaydirigubbakcemile3
neyse yendi içildi bitti herşey giderken yengesi kapı ağzından e artık bir dahaki gelişimiz çocuk görmeye olur dedi bende daha çok zaman var ozaman desenize en az 5 yıl düşünmüyoruz dedim :roflol::roflol:
canım rahim duvarın kalınlaşmış dediyse ilacını iç derim ben hatta adet oluncada adet bitene kadar adaçayı :çok üzgünüm:benim normalde 2-3 gibi olmam gerekiyodu canım
baya bi geçti benim
6 sında doktora gitti rahim duvarı kalınlaşmış dedi
ne anlama geliyo bilmiyorum gebelik yok dedi
adet söktürücü verdi ama kullanmadım
beklemedeyim anlıcaan kaydirigubbakcemile2
canım ALLAH yardımcın olsun inşallah kucağına hayırlısıyla almayıda nasip etsin bende pko yum ama 1 kere hamile kalabildi o da düştü dahada kalamıyorum:çok üzgünüm:2 tane bebeğimi 5,5 aylıkken düşürdüm. rahimağzı sorunum var. 2. bebeğimi mayıs ayında kaybettim. doktorum 4 ay korunun dedi. bu ay son kez korunduk.ekimde çalışmalara başlıcaz.
kısaca sorunum bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?