- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.501
herkese günaydınlarrr...
bilgem sanada günaydııınopuyorumnanaktan
bende bu sabaha kanlı revanlı başladımkaydirigubbakcemile3 eee benimki belliydi zati..:hulya: ohh geldide iyi oldu.. gerçi ağrılı sancılı geldi ama geldi işte.. artık yeni aya başlıycaz hayırlısla..
hoopaa azcıık çalkalayamda iyica sökülsün..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Nurten kıss hala olmadın mı regli benneyaptımkiamannnnnnn hadi gözün aydın canım
kıs birlikte o kadar ip atladık bak benimki gelmediklava:
hadi darısı bana inşallahhh delikafadulden
karın ağrımı saymazsak iyiyim.. gece çok fenaydım yanlız..
benimki genelde tam gününde gelir bu ay 3gün geçti. dün sağlık ocağında test yaptım(ilkkez gittim sırf beleş diyekaydirigubbakcemile3 ) tabikiii (-----)
bu ay biraz geçti diyemi bilmem neredeyse gecenin bi yarısı kocişe acile götürtçektim kendimi. o derece yani.. bide sıtma ve ter boşandı hiç sorma gecem çok fenaydı ama sabahım iyiydi..:hulya:
yeni kalktım(ağrılarım hafifleyince uyumuşum) kahvaltımı yapmadım daha.. buyur gel ballı ekmek sürem sana.. çayda var..
Nurten kıss hala olmadın mı regli benneyaptımki
ohhhhhhhhh afiyet olsun canım
ben orucum ramazandan sonara gelirim olurmu
benimde normalde adetim sancılı olur her ay
doktor bi-profenid diye bi ilaç vermişti bana
her ay ağrı başlıcanı anladığımda kullanırım anında kesiyo
süper bişi tavsiye ederim canım
aaa bende kullanam bari... bazen ağrıdan bayılacak gibi oluyom.. 500mg lık minoset içiyom rahatlatıyo.. ama genelde mümkünse ilaç içmemeye çalışıyom..
ama seninkinide alcam koycam kenara... kadın doğumcularmı yazıyo yoksam sağlık ocağından yazdırabilirmiyim.. yani uzman dr un yazması şartmı..
alıp kaçma kıs sakın paraları :roflol:sağol yavru kuşuuumopuyorumnanaktan
krediyi çektik allaha bin şükür.. bi miktarını kredi kartımızı kapatmak için ayırdık.. büyük miktarınıda benim üstüme yatırdık.. kocişe diyom "artık ben zengin bi gacıyım seni tınlamam artık peeehh":umursamaz:kaydirigubbakcemile3
aaa bende kullanam bari... bazen ağrıdan bayılacak gibi oluyom.. 500mg lık minoset içiyom rahatlatıyo.. ama genelde mümkünse ilaç içmemeye çalışıyom..
ama seninkinide alcam koycam kenara... kadın doğumcularmı yazıyo yoksam sağlık ocağından yazdırabilirmiyim.. yani uzman dr un yazması şartmı..
sağol yavru kuşuuumopuyorumnanaktan
krediyi çektik allaha bin şükür.. bi miktarını kredi kartımızı kapatmak için ayırdık.. büyük miktarınıda benim üstüme yatırdık.. kocişe diyom "artık ben zengin bi gacıyım seni tınlamam artık peeehh":umursamaz:kaydirigubbakcemile3
ohhhhhhhhh afiyet olsun canım
ben orucum ramazandan sonara gelirim olurmu
benimde normalde adetim sancılı olur her ay
doktor bi-profenid diye bi ilaç vermişti bana
her ay ağrı başlıcanı anladığımda kullanırım anında kesiyo
süper bişi tavsiye ederim canım
merhabalar ben sitenize yeni üyeyim benimde adet tarihim 1 ekim eklermisiniz rica etsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?