Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

amannnnnnn hadi gözün aydın canım
kıs birlikte o kadar ip atladık bak benimki gelmedi klava:
hadi darısı bana inşallahhh delikafadulden

karın ağrımı saymazsak iyiyim.. gece çok fenaydım yanlız..
benimki genelde tam gününde gelir bu ay 3gün geçti. dün sağlık ocağında test yaptım(ilkkez gittim sırf beleş diyekaydirigubbakcemile3 ) tabikiii (-----)
bu ay biraz geçti diyemi bilmem neredeyse gecenin bi yarısı kocişe acile götürtçektim kendimi. o derece yani.. bide sıtma ve ter boşandı hiç sorma gecem çok fenaydı ama sabahım iyiydi..:hulya:
yeni kalktım(ağrılarım hafifleyince uyumuşum) kahvaltımı yapmadım daha.. buyur gel ballı ekmek sürem sana.. çayda var..

sağol kuşuum. darısı başına.(kırmızılar iöçin böyle bişey diyeceğimde allahtan aklıma gelmedi hiç)
sen atlamaya devam et bak bende işe yaradı vallahakaydirigubbakcemile2

Gülerim günaydın canım
Yeni ay yeni umut hadi bakalım kredi işini ne yaptınız??

sağol yavru kuşuuumopuyorumnanaktan
krediyi çektik allaha bin şükür.. bi miktarını kredi kartımızı kapatmak için ayırdık.. büyük miktarınıda benim üstüme yatırdık.. kocişe diyom "artık ben zengin bi gacıyım seni tınlamam artık peeehh":umursamaz:kaydirigubbakcemile3

ohhhhhhhhh afiyet olsun canım
ben orucum ramazandan sonara gelirim olurmu
benimde normalde adetim sancılı olur her ay
doktor bi-profenid diye bi ilaç vermişti bana
her ay ağrı başlıcanı anladığımda kullanırım anında kesiyo
süper bişi tavsiye ederim canım

kızlar aşağıda bi misafir görünüyo.. hadi onuda alın gelin bana.. kahvaltıya...

:kedi:ayyyy çok özür dilerim ben orç değilim diye sizide öyle sandımmmm. çok pardooon:kedi:

Nurten kıss hala olmadın mı regli benneyaptımki

malesef canım yaaaa
adette olamadım
gebelik belirtisi heç yok
bayramdan sonra bi kan testi daha yapıp söktürücü içicem artık
bölemi yapim gülercim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

aaa bende kullanam bari... bazen ağrıdan bayılacak gibi oluyom.. 500mg lık minoset içiyom rahatlatıyo.. ama genelde mümkünse ilaç içmemeye çalışıyom..

ama seninkinide alcam koycam kenara... kadın doğumcularmı yazıyo yoksam sağlık ocağından yazdırabilirmiyim.. yani uzman dr un yazması şartmı..

kıslar ya patron odasına çağırıyo
2 satten aşşa bırakmaz
şu şölemi bu bölemi anlat dur artık
ben gelirim gene
kaçmaya çalışıcam hadi hoşçakalın şimdilik öpüldünüz şekerlerrrrr opuyorumnanaktan

ben accık çıkıyom.. döncem ben size..
eferin bacım ahanda üleee
dur bende sana eşlik edemde gitsin bu ağrı sancı, hava-civalarkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bana ilk seferde kadın doğum uzmanı yazmıştı
ama şimdi eşimin işyerinde doktor var
ona ismini veriyorum doktora yazdırıyo
sırf karın ağrısına kullanılan bi ağrı kesici
ama emin ol çok çabuk geçiyo ve adet oldunu bile unutuyon bazen

alıp kaçma kıs sakın paraları :roflol:

ben ilaç içince hemen kesiliyo kızlar yaa:sm_confused:

günaydın kızlar,

Allah ödeme kolaylığı versin canım...
benim regl baya söküldü kızlar,, akşam sahura kadar kasık ağrısı vardı, sahurdan sonra ağrı azaldı, bende rahat uyudum.

ağrı kesicimi bu ilaç,
bende alayım.

selam kızlar....selected cnm adet olmuşsun hayırlısı olsun cnmmbnmde öyle nasıl ağrılı olur dikkat et kendi sıcak tut ayaklarını sıcak bişiler iç...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…