Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bana mı yazdın anlamadım. bekar dı az önce bende fakredip evli diye değiştirdim profilimi.
benim 13 eylüldü hala olmadımmmmm. inş. hamilesindir cnm

evet canım san yazdım ama alıntı yapmaya kalkınca bayya bekliyorum bende direk yazdım...rastgele sitelere gire çıka virüs doldurmuşum bilgisayara kociş format atacak fırsat bulursa çok yavaş çalışıyo gelmiyo sayfalar

adet oldum ama göğüs uçlarım hala çok acıyor bu normalmidir? normalde adet olunca geçerdi. inanılmaz başım ağrıyor.. (

doktorlar 1 sene olmasını istiyorlar, bir sene kendiliğinden olmazsa o zaman kontrel altına alıyorlar, bizim doktor öyle yapmıştı. bende pko da var, yumurtlamam kontrol altındaydı. şimdide doğum yapalı 4 ay oldu. doktorum 4 ay korunun ondan sonra 4 ay kendiniz deneyin olmazsa gene klomene başlıcaz canım.

( malesef oldummm (

kuşum geçmişi okuya okuya düne şimdi geldim canını sıktım kusura bakma bende yarın adet olacam inşallah olmam... benden 3 ay önce evlenen amca kızım şimdi hamile ama benim düğünümden 1 ay sonra öğrendi hamile olduğunu...allah tamamına erdirsin o da çok zor bi hamilelik geçiriyo sürekli hasta vs...insanın canı sıkılıyor nede olsa ...rabbim tez zamanda verecek inşallah hepimize

inşallah canım ya:Saruboceq: yaşam gayemiz bu oldu.. Rabbim tez vakitte hayırlısını ve sağlıklısını gönderir inşallah isteyen herkese..

biliyorum canım ama benim yaşım 32 bu kadar beklemek bana fyda getirmeyecek bir an önce başlamam lazım tedaviye bebiş istyorum ve yaşımda gerilemiyor maalesef...bende kendi başıma uğraşmaktan sıkıldım bi uzman desteği rahatlatacak beni

biz üçümüz kalmışız sadece kızlar siz başka yerden mi konuşuyosunuz anlamdım çoğu kişi cepten msn den devam ediyo galiba

doğru söylüyorsun canım, bencede hemen bi doktor takviyesi al. Ve sakın hamile kalayım diye de sürekli düşünme. Çünkü stresli olduğumuz için bu konuda ondanda kalamıyor olabiliriz.
benimde yaşım 30 oldu. bende çok istiyorum. bende rahim ağzı gevşekliği var, hamile kalınrsam 12.. haftada rahim ağzını dikecekler..

yok ben 7 aylık evliyim düğünden önce muayene olduk sorunumuz yok denildi bayramdan sonra başlayacalağız inşallah kocam çok rahat olur merak etme bi sıkıntımız yok diyor ..ama yaşım 32 olduğu için sadece yumurtlama takibi yoluyla olmasa tedavi neymiş bakacağız inşallah

bende 31 yaşındayım tedaviye başlayalı yani bir kadın doğumcuya görünmeye karar vereli sadece 2-3 ay olduu utandığım için gidemedim bunca yıl öyle pişmanım ki (

yoo ben işyerinden bilgisayardan konuşuyorum canım.

alemsin samyeli valla
ben evdeyim çalışmıyorum hala...kociş benim yerime de çalışıyor saolsun ramazandada iftara yetişemiyordu akşamları da özel ders veriyor saolsun...hafta sonları da bi kursta ders veriyor...hiç tatili yok aşkımın....bi de ben çalışırsam köşe oluruz herhalde

huuuuuuuuuuuu
kızlar ben çıkıyorum işim çok yarına misafirim var iftara temziliğimi vede tatlımı yapmam lazım ben kaçar
yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…