- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.541
bana mı yazdın anlamadım. bekar dı az önce bende fakredip evli diye değiştirdim profilimi.
benim 13 eylüldü hala olmadımmmmm. inş. hamilesindir cnm
canım benim senin adet tarihin bugün dü ne oldu oldun mu adet lütfen hayır olmadım de
düğünden 2 hafta önce gittim tam tarihi hatırlamıyorum yumurtalıklarımın çok ii çalıştığını söledi ultrasondan bakınca...tam zamnında gitmişim düğünümden 3 gün önce adet oldum çünkü...doktor hanım çok ilgilendi saolsun ikiz geblik şansımın çok yüksek olduğunu da söledi eşimde aynı dönemde sipermiyogram testi yaptırmıştı sonuçlar normalin 2 katı iyi çıktı...bizim işimiz rabbime kalmış artık.dedik
ama ben dönem dönem miyom ve ii huylu kist tedavsisi de olduğum için ki ilaç tedavisiydi çok şükür.. tekrarlamış olabilir diye düşünüyoruz zamanı geldi artık hamile değilsem yardım alacağız inşaallah bayramdan sonra canım
( malesef oldummm (
kuşum geçmişi okuya okuya düne şimdi geldim canını sıktım kusura bakma bende yarın adet olacam inşallah olmam... benden 3 ay önce evlenen amca kızım şimdi hamile ama benim düğünümden 1 ay sonra öğrendi hamile olduğunu...allah tamamına erdirsin o da çok zor bi hamilelik geçiriyo sürekli hasta vs...insanın canı sıkılıyor nede olsa ...rabbim tez zamanda verecek inşallah hepimize
doktorlar 1 sene olmasını istiyorlar, bir sene kendiliğinden olmazsa o zaman kontrel altına alıyorlar, bizim doktor öyle yapmıştı. bende pko da var, yumurtlamam kontrol altındaydı. şimdide doğum yapalı 4 ay oldu. doktorum 4 ay korunun ondan sonra 4 ay kendiniz deneyin olmazsa gene klomene başlıcaz canım.
biliyorum canım ama benim yaşım 32 bu kadar beklemek bana fyda getirmeyecek bir an önce başlamam lazım tedaviye bebiş istyorum ve yaşımda gerilemiyor maalesef...bende kendi başıma uğraşmaktan sıkıldım bi uzman desteği rahatlatacak beni
yoo ben işyerinden bilgisayardan konuşuyorum canım.
huuuuuuuuuuuu
kızlar ben çıkıyorum işim çok yarına misafirim var iftara temziliğimi vede tatlımı yapmam lazım ben kaçar
yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?