- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.521
yada cnm kan testı yaptır kesın ve net sonucc inş bebişin senınledr
amin cnm inş. henüz olmadım 5.gün.
ve tek cvp veren de sensin teşekkürler ilgin için :)
canım benim de buay 10 gün geçikti.
belki hava değişimi yada stres den geçikmiş olabilir...
yada hamilesin:Saruboceq:
Aminn Canım ama test negatif sonuç verdi. Ama hassas testlerden değil, acaba biraz bekleyip yaparsam mı sonuç doğru olur diyorum. Hep günümde olurdum..
Bir de ben 7 ay yasmin kullandım, geçen ay bıraktım. O sebeple gecikmiş olabilir mi?
sanmıyorum, yasmin yumurtlama hapı değilmi,
Bekle ozaman canım, kan testi yaptır bence.
yasmin doğum kontrol hapı.
hapı bırakınca hemen hamile kalanda var aylarca bekleyende.
neyse en iyisi kan testi evet :) sağol cnm
Aminn Canım ama test negatif sonuç verdi. Ama hassas testlerden değil, acaba biraz bekleyip yaparsam mı sonuç doğru olur diyorum. Hep günümde olurdum..
Bir de ben 7 ay yasmin kullandım, geçen ay bıraktım. O sebeple gecikmiş olabilir mi?
hadi hayırlısı canım,, inşallah hamilesinmdir...
kaç senelik evlisiniz.
biz 3 senelik. 2 kere hamile kaldım ama 5,5 aylıkken erken doğumla kaybettim meleklerimi.senin hikayen nasıl?
güzelim sen bebek sahibi olmak sityormuydun yani plalı mı hamileliğin geçmiş okumayı bitiremedim henüz hala okyorum da göremedim
merhaba samyeli hoşgeldin topiğimize rabbim yar vede yardımcın olsun büyük acılar vede imtihanlardan geçmişsin ...bizde bebişlerimizi beklerken destek oluyoruz işte bu şekild birbirimize hayırlısı ben de 7 aylık evliyim ve ilk günden beri çalşıyoruz... bayramdan sonra doktora gideceğiz eşimle tabii adetim gecikirse de gideceğiz ama başka sebebple inşallah ayın 18 i regl günüm çok heyecanlıyım inşallah gelmez kırmızılar
düğünden 2 hafta önce gittim tam tarihi hatırlamıyorum yumurtalıklarımın çok ii çalıştığını söledi ultrasondan bakınca...tam zamnında gitmişim düğünümden 3 gün önce adet oldum çünkü...doktor hanım çok ilgilendi saolsun ikiz geblik şansımın çok yüksek olduğunu da söledi eşimde aynı dönemde sipermiyogram testi yaptırmıştı sonuçlar normalin 2 katı iyi çıktı...bizim işimiz rabbime kalmış artık.dedikteşekkür ederim canım. burda hepimize destek oluyoruz ne güzell. ben de acımı böyle böyle unutmaya çalışıyorum. daha önce hiç doktora gittinmi?
canım benim benim de adet arihim 18 eylül bekliyorum inşallah hala belirtisi yok gibi... bacaklarımda ve belimde ağrı var göğaüslerim hassas 1 haftadır uykulu vede yorgunum sürekli...inşallah hamileyimdir... kusura bakma canım profilinde bekar okudum sandım da o yüzden sordum..rabim kimseye aratmasın nasip etsin hasretini çeken her kuluna inşallah
arkadaşlar ben dün bal-çörekotu-tarçın karışımına başladım. inşallah faydası olur..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?