Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slm kızlar nasılsınız..çalışmalar ne alemde??
ben yumurtlama günü haricinde çalıştım bakalım tutacak mı??
maşallah sayfa çok hızlı ilşerliyor takipte zorlanıyorum valla...

kzlar yardım edin (afedersiniz)idrarımı yapamıyorum acayaip ağrım oluoyrmafoldumben sanki içerlerim dışarı çıkacakmış gibimafoldumben cam sildim üşüttüm heralde mafoldumben

tuvalete gitmek istemiyorum ama idrar sıkıştırıyor beni ağrı yapıyor gidip yapıyorum yaparken sanki canım çıkıyor çok fenayım yaptıktan sonra sanki yapmamışım gi genen ağrı devam ediyor

canım dr git..gitmeyeceksen bile sıcak su torbasını bacaklarının arsına koy biraz ısın..çok iyi geliyor ..bazen benimde olur öyle hemen sıcak su torbası yada ısıtıcının önüne bacaklarımı açıp otururum..çok iyi geliyor..dene...geçmiş olsun..

bende ekliyorum ekim ayını bekliyorum sonuç için arkadaşlar aranıza katılmak isterim allah hepimizin yardımcısı olsun

slm arkadaşlar! benim beklenen tarihim 10 eylüldü ve 1 hafta geçti. ama test yapmaya korkuyorum.
2-3 gün daha beklicem sanırım.

sevgili papatyanil üşütmüşsün sen canım Çok üzgünüm çoook geçen hafta benim başımdan geçti aynı şikayetler ve tuvalete gitmek kabus gibiydi off allahımmm
Mhtp ın dediği gibi sıcak su koy ve yarın ilk işin doktora gitmek olsun antibiyotik veriyolar .Boşuna ağrı çekme canım benim

istemezmiyim canım ya. zaten bu yüzden test yapamıyorum. hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum sanırım. biraz akıntım var regl oldum sanıp devamlı tuvalete koşuyorum

aa kahve lokum. çok hoş oldu bu. esra cım 2-3 gün beklicm.sanırım o zaman kesin sonuç alırım. tabi o zamana kadar regl olmazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…