Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet ya nerde bizim çocukluğumuzun bayramları
şimdi bayramda herkes tatile kaçıyo
bi yaşlıları ziyater edelim bayramda eş dost akramanın gönlünü hoş edelim diyen yok malesef

bende diyodum beni kim anıyo böyle.. :hulya: kulaklarımda bir çınlama bir çınlama..
rep olayını arıyodum bende ana sayfada.. bayram bitti puanlarda gittii:a015:

şimdi gördüm gitmiş ya kızlar bazen çok üzülüyorum helede benimle birlikte evlenenlerin çocuğunu görünce kıskanmıyorum ama benimde olsun istiyorum artık şu morfolojimiz %4 nasıl yükselecek ya bilen varsa anlatsın

sağol kuşuum seninde kutlu olsun..a.s.
nasılsın görüşmeyeli.. bayramın nasıl geçti bakemopuyorumnanaktan

canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın gülerim epeydir görüşemedik bende 2.aşılamaya geçmeyi düşünüyorum bişey soracağım senin 1 aşılama kaça mal oldu kayınvalidem yazlıktaydı bizde oraya gittik denize girdik falan bayram gibi değilde tatildi bizimki çok tuhaftı yani ben bişey anlamadım:1hug::1hug::1hug:

deniz + kum ne güzel tam tatil olmuş işte.. moral açısından iyi gelmiştir sana.. bana suya girmek çok iyi geliyo.. insanın negatif enerjisini alıyo su...
aşılamaya biraz zam gelmiş.. son aşılamam 500tl ilaçlar hariç tabi.. evde iğnem ve progestoron hapım vardı bitek çatlatmayı aldık.. özelde oldu aşılamam..

demek 2. için niyetine girdiniz. hayırlısı olsun canım. inşlh rabbim bukez yüzünü güldürür daha fazla bekletmez..

canım evde olan testten yaptım ama hassas değil
(wondfo) negatif çıktı.bilmiyorum hayırlısı.2 gün yatılı misafirim var belki pazartsei tekrar yaparım ya da kan testi yaptırırım.sıkıldım bu bekleyişten yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…