Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım gözün aydın
Allah isteyen herkese versin aminnnnnn
sen tedavi görmüştün demi

saolun kızlar evet cnm bende tedavı gordum bu 2 ayımdı klomende rabbım nasıp ettı hayırlısı isteyen herkese nasıp etsin amın

elimdeki teste göre hamileyim yarabbim şükürler olsun çift çizgiyi gördüm kalbim duracak allahım inşallah doğrudur

nerdesiniz ne olur gelin
sabaha kadar nasıl dayanırım ben test doğrumu dayanamadım sabah erken yapıcaktım ilk defa çift çizgi belirgin çıktı

tatlım analı bablı büyütsün ınsallah
test dogrudur 10günde gecmıs havalara uc bakalım senhihoyyythihoyyyt

slm ben 9 aylık evlıym hıç kornmadgm halde gebelık olşmadı dktora gttm amaprblem yok ıstedgn zamn gebe kalabılırsn dedı folık ast verdı adetm çok dzenlıydı 3 yakadr 3 aydr erken oluyorm her gecen ay gunlerm daha kısalıyo daha erken oluyorm annem teyzem çevremdekıler rahmın gebelıge hazrlanıyo dyo blgnız olan var mı

vedacıgım ekleyebılırsen ekle gercektende
bıde nezmaandır beklıyodun herhangı bısıy kullandınmı
bızede anlatta umut olsun cnm

Canlarım benım allahım ısteyen herkese versın yarabbım benım bua ya Ümıdım hıÇ yoktu ramazan dolayısıyla demekkı rabbım ol derse herŞey oluyomuŞ bu gÜn ıŞ yerınde oda arkadaŞımın hamılelık haberını aldım benden saklamıŞlar ÜzÜlmeyeyım dıye allahım eĞer test doĞruysa banada nasıp ettı

slm kızlarrrrrrrrrrr valla bebegım olsun ben hergun calısmaya razıyım esım artık benle goz goze gelmıo hehe korkuo tecavuzcuuuuuuuuuuuuuuuuuu varrrrrr dıye evde kosuyo kaydirigubbakcemile3

ne güzel haber canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:Saruboceq:

kızlar dün gece pemke azıcık akıntı geldi peçeteye...bugün açık kahverengi reskte kokulu akıntı geldi sonra hiçbişey yok...ağrım var batma var vee çooook midem bulanıyor....bugün günüm ..
nie böle oluyor fikri olan var mı??
birde ben yeni günümü hesaplarken neye göre hesaplıcamşimdi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…