- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.681
kızlar dün gece pemke azıcık akıntı geldi peçeteye...bugün açık kahverengi reskte kokulu akıntı geldi sonra hiçbişey yok...ağrım var batma var vee çooook midem bulanıyor....bugün günüm ..
nie böle oluyor fikri olan var mı??
birde ben yeni günümü hesaplarken neye göre hesaplıcamşimdi????
cnm cok dıkkat et cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bunlar dusuk belırtısı gıbı allah korurusun
allah korusun ....
ama ben düşük yaptım daha önce hiç böyle olmadı..
kopma hissettim ve kanama oldu...bu sefer başka herhalde...
bugünkü akıntı kan değildi ama...birde 4 gün önce test negatif çıkmıştı..
canım tebrik ederim..slm kızlar bı kac kez topıgınıze takıldım bende eylulde çift cızgıyı gordum ve sızınle paylaşmak istedım gec döllenme olmuş daha 3 haftalık keseyı ayın 8 de görucem inşallah rabbım iteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın amin:Saruboceq::lepi:delikafaduldenhihoyyyt
vedacıgım heyecandan benım sorularımıda görmedınopuyorumnanaktan
kudretimm yavrummmmmsositosositoopuyorumnanaktandelikafadulden:lepi::sm_cool::sm_cool:hihoyyytelimdeki teste göre hamileyim yarabbim şükürler olsun çift çizgiyi gördüm kalbim duracak allahım inşallah doğrudur
kudretimm yavrummmmmsositosositoopuyorumnanaktandelikafadulden:lepi::sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
canım faceden yazdım ama tebriklerrrr
Allahım inşallah sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin temiz yürekli arkadaşım benimmm:sm_cool::sm_coolpuyorumnanaktan:teytey::dance:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?