Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

cnm cok dıkkat et cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bunlar dusuk belırtısı gıbı allah korurusun

cnm ılk once lınk halıne gtırcen ondan sonra bu msj butonu varya ordan soldan 7 seyı tıklayıp lınkı oraya yapıstır tamam yap cıkar resım

cnm cok dıkkat et cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bunlar dusuk belırtısı gıbı allah korurusun

allah korusun ....
ama ben düşük yaptım daha önce hiç böyle olmadı..
kopma hissettim ve kanama oldu...bu sefer başka herhalde...
bugünkü akıntı kan değildi ama...birde 4 gün önce test negatif çıkmıştı..

cnm dınlen bol bol aman haaaaa sakın kalkma bende dusuk yaptım bendede aynı seyler oldu o yuzden korkuyorum dıkkat et cnm ne olurrrr ALLAHIM BEBEGINI SANA BAGISLASIN

AMA NASIL ENGATIC CIKTI ANLAMADIM KAC AYLIK KI TEST YANLISTIR

mızmız canım bugün adet günüm..yani adetten 4 gün önce test yaptım ben..hamile değilim hamilelik içn uğraşanlardanım....

valla mide bulantısından yemek masasını bbile toplamadım uzanıyorum...

canım tebrik ederim..

vedacıgım heyecandan benım sorularımıda görmedınopuyorumnanaktan

becanım günüm 10 gün geçti en son mayıs ayında aşılama yaptırmıştım olmadı ara verdim temmuzdada soğan suyu içtim başka bişey yapmadım birde glukopaj diye anti diyabetik ilaç vardı onu kullandım bu ay düzenli inşallah darısı sizin başınıza

elimdeki teste göre hamileyim yarabbim şükürler olsun çift çizgiyi gördüm kalbim duracak allahım inşallah doğrudur
kudretimm yavrummmmmsositosositoopuyorumnanaktandelikafadulden:lepi::sm_cool::sm_cool:hihoyyyt
canım faceden yazdım ama tebriklerrrr
Allahım inşallah sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin temiz yürekli arkadaşım benimmm:sm_cool::sm_coolpuyorumnanaktan:teytey::dance:a.s.

canımın içi çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına peşime sizide bekliyorum yarın kesinleşince ilk size haber vericem merak etmeyin diye içim içime sığmıyo eşim halen şokta gelip gelip sarılıyo ayağına terlik giy diyo daha ilk dakikadan

Canlarım benım ıyı dıleklerınız ıÇın Çok saĞolun benım ıÇın dua edın yarın kandada pozıtıf Çıksın ne olur ben kaÇ yıldır bu gÜnÜ beklıyodum ama halen adet sancısı var gÖĞÜslerım Çok acıyo

git canım git dinlen
olabilir regl sancısı olur gibi oluyormuş kasıklar ağrıyomuş
göğüste şişme varmı acıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…