- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.801
artık sende bir annesin..
inşlh ikizin olur buraya yatırırsın
kudretımmmmmmm ınan ya kendım kadar sevındım sana faceden yazdıgında bana elım ayagıma dolastıı sakamı yapıo bu kız bana dedımmm ama ınann cok gusel bı mutluluk bana umut oldun yaaaa bugun kan testın tavan yapmiş olsun inşşş haydı kızlarrrrrr cosalımmm vedamız hamılee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasositosositosositososito:lepi:
elindeki test doğru söylemiş 10 gün geçmiş adetini benim adetime 2 gün kala çıkmıştı tebrikler
yafrummmmmmmmm
tekrar tekrar tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:zemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:
vedacım cnmmmm çk tebrik ederim.Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.yanlış hatırlamıyosam senin eşinin değerleride düşüktü dimiCADIARZUbu ay klomen fln kullanmışmıydın....cnm...tekrar tebrik edeirmne gzl ya
canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim en kısa zamanda hepinizin olur inşallah hep dua ediyorum
ayyy canım yaa o kadar sevindim ki ne söyleyeceğimi bilemiyorum.. Sanki ben hamile kalmışım gibi heyecanladımm.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alıp kokusunu duymanı nasip etsin inşallah...:saruboceq:
kudretciimmmmmmmmmmm sositososito şeniz hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:
Kıs o kadar sevindim ki anlatamam sana yaaaaaaa
allahım acısını göstemesin allahım sağlıklı sıhatli kucağına alıp koklamayı nasip etsin
ya kıslar harikasınız sizler ya
oa kadar duygulandımki inanın ağlıyorum şu anda
ne kadar güzel dualar onlar öyle
hele gülercimmmmmmmmmm
canım benim
kudret için yazdıkalarına ben dayanamadım valla
allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür...
Ay sizleri tanıdığım için o kadar mutluyum kiii anlatamama yaa
mürvetim, sevalcim, gülerim, kadriyecim, bilgem, cananım, çiğdemcim, kudretcim, nilüferim, ayşecim daha aklıma gelmeyen bi sürü kiş var nolur kusuruma bakmasınlar
hepinizi çok ama çokkkkkkkkkkk seviyorum ben opuyorumnanaktan
zemuszemus:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Bende katılıyorummm halaya veda cımmmmın bebişi geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
vedacım canım benim çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...tebrik ederim canım.
ay kızlar kudret hamişmişçok sevindim yaaaaaa zemuszemus gruptan birinin hamiş çıkması beni inanılmaz mutlu ettiii kaydirigubbakcemile5 hepinizi çok seviyorum ben yaaaa.....kudretim yeğenim için halay çekiyom kısssss :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
vedacım gözün aydın canım allah sağlıkla tamamına erdirsin...
Darısı tüm isteyen kardeşlerimizin başına inşallah...
selam kızlar nasılsınız veda çok tebrik ederim canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canımm isteyen herkeside evlat sahibi etsin inşallah kızlarrr folikleri içtinizmiiii
kudretçiğim canım çok sevindim canım benim ne diyeceğimi bilemiyyorum canan söyledi banada süper bi haber hadi bakalım teker teker hepimiz arkandan geliriz inşallah canım
vedacım hayırlı olsun
veda hamileymiş çok sevindim rabbim inş bu haberi burdan vermeyi bize de nasip eder vedacığım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vedacım ben daha şimdi gördüm ne güzel haber allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:saruboceq:
kızlarrrr şimdi nilüferi aradım merak ettim 2 gündür yok
eltisindeymişş dün gece orda kalmışş bu akşam eve geçecekmiş
Vedacımm selam söyledi sana veee çok çok tebrik ediyorr
yazamadım eltimden okuyorum ama yazamıyorum dedi..
akşama girer zatenn dur kıs birde halay çek dedi benim yerime kaydirigubbakcemile3 çekeyim barii
CANIM BENİM YA SİZİNLE PAYLAŞMAK DAHA Bİ MUTLU ETTİ BENİ NASIL GÜZEL BİŞEY ANLATAMAM DUYGULANDIM İNANKİ GÖZLERİM DOLUYO SİZ BÖYLE YAPINCA BENDE BURDAN Bİ HAMİLE HABERİ DUYUNCA ÇOK SEVİNİYODUM KENDİM OLMUŞ GİBİ KARDEŞ OLDUK HEPİMİZ KİMSEYE DİYEMEDİKLERİMİZİ SÖYLEDİK BİRBİRİMİZE AĞLADIK GÜLDÜK OYNADIK BUNDAN SONRADA YÜZÜMÜZ HEP GÜLER SİZİN HABERLERİNİZİ OKURUM BURDAN İNŞALLAH HER GÜN YALVARIYORUM ALLAHIMA KARDEŞLERİMEDE VER DİYE SİZİ ÇOK ÇOK AMA ÇOMÇOK SEVİYORUMMMMMMMM
geldiiim bidenemmmopuyorumnanaktanGÜlerİm gelmİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Yalnız kızlar sÜreklİ adet olucalmıŞım gİbİ karnım aĞrıyo belİm kopuyo bİrde Çok ÜŞÜyorum Özellİkle ayaklarım Çorap ve terlİk gİymem raĞmen acaba normalmİ
Bu arada akŞam doktoruma gİttİm mayısta aŞılama tutmayınca ara vermİŞtİm yİne tedavİ İÇİn gİttİĞİmİ sandı hamİle olduĞumu sÖyledİm yanındakİ bayan ve kendİsİ Çok sevİndİ ultrasonda baktı alttan İzİn vermedİm korktum bİŞey olur dİye Üstten baktı bÖyle daha kÜÇÜk olduĞu İÇİn gÖzÜkmez dedİ alttan daha net gÖrÜnÜrmÜŞ bırakmadım bİr hafta ongÜn sonra gel dedİ kalp atıŞlarınıda duyarsınız dedİ nasıl heyecanlandım anlatamam
delikafadulden bende heyecan yaptım şimdi.. sen anlatırken yaşıyormuş gibi oldum..
inşlh kesenin içindeki o küçücük pıt pıt larıda duymak nasip olur:Saruboceq:
kız naber nasıl gidiyor bakalım canım benim.ben evde istirahat ediyorum bebişimin suyu azalmış nazar değdi kuzuma. şimdi suyun tekrar yerine gelmesini bekliyorum.kendine iyi bak öpüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?