Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlarrrr şimdi nilüferi aradım merak ettim 2 gündür yok
eltisindeymişş dün gece orda kalmışş bu akşam eve geçecekmiş

Vedacımm selam söyledi sana veee çok çok tebrik ediyorr
yazamadım eltimden okuyorum ama yazamıyorum dedi..
akşama girer zatenn dur kıs birde halay çek dedi benim yerime kaydirigubbakcemile3 çekeyim barii
:teytey:

benim halaylar aşağıya doğru oluyo yaw stilmi değişti ne :roflol::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

veda hamileymiş çok sevindim Rabbim inş bu haberi burdan vermeyi bize de nasip eder vedacığım tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gördüm yaa
valla Adıvar a söledim aynısın iki tane üstelik gelin burda devam edelim felan yazmış olduuu

artık sende bir annesin..

inşlh ikizin olur buraya yatırırsın

elindeki test doğru söylemiş 10 gün geçmiş adetini benim adetime 2 gün kala çıkmıştı tebrikler

yafrummmmmmmmm
tekrar tekrar tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:zemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:

canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim en kısa zamanda hepinizin olur inşallah hep dua ediyorum

zemuszemus:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Bende katılıyorummm halaya veda cımmmmın bebişi geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

vedacım canım benim çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...tebrik ederim canım.

vedacım gözün aydın canım allah sağlıkla tamamına erdirsin...

Darısı tüm isteyen kardeşlerimizin başına inşallah...

selam kızlar nasılsınız veda çok tebrik ederim canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canımm isteyen herkeside evlat sahibi etsin inşallah kızlarrr folikleri içtinizmiiii

kudretçiğim canım çok sevindim canım benim ne diyeceğimi bilemiyyorum canan söyledi banada süper bi haber hadi bakalım teker teker hepimiz arkandan geliriz inşallah canım

vedacım hayırlı olsun

veda hamileymiş çok sevindim rabbim inş bu haberi burdan vermeyi bize de nasip eder vedacığım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vedacım ben daha şimdi gördüm ne güzel haber allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:saruboceq:

canlarım benim hepinizi çok seviyorum bu güne kadar üzüntülerimi sevinçlerimi benimle paylaştığınız bu mutlu günümde de beni yine yanlız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum allahımdan tek dileğim hepinizi kucağını doldursun boş bırakmasın rabbim bu temzi duyguyu herkese yaşatsın sabrımın mükafatını ben aldım inşallah sizde kavuşursunuz arkamdan gelin yanlız kalmayayım

Yalnız kızlar sÜreklı adet olucalmıŞım gıbı karnım aĞrıyo belım kopuyo bırde Çok ÜŞÜyorum Özellıkle ayaklarım Çorap ve terlık gıymem raĞmen acaba normalmı

Bu arada akŞam doktoruma gıttım mayısta aŞılama tutmayınca ara vermıŞtım yıne tedavı ıÇın gıttıĞımı sandı hamıle olduĞumu sÖyledım yanındakı bayan ve kendısı Çok sevındı ultrasonda baktı alttan ızın vermedım korktum bıŞey olur dıye Üstten baktı bÖyle daha kÜÇÜk olduĞu ıÇın gÖzÜkmez dedı alttan daha net gÖrÜnÜrmÜŞ bırakmadım bır hafta ongÜn sonra gel dedı kalp atıŞlarınıda duyarsınız dedı nasıl heyecanlandım anlatamam

Neyse canlar ben bıraz uzanmaya gıdıyorum Çok yorgunum sonra gelırım ÖpÜyorum hepınızı bal yanaklarınızdan

GÜlerİm gelmİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
geldiiim bidenemmmopuyorumnanaktan

Yalnız kızlar sÜreklİ adet olucalmıŞım gİbİ karnım aĞrıyo belİm kopuyo bİrde Çok ÜŞÜyorum Özellİkle ayaklarım Çorap ve terlİk gİymem raĞmen acaba normalmİ

zaten hamişlik belirtisiyle adet belirtisi aynıymış.. sen koru kendini eşini dinle
bak ne güzel demiş eniştem ayağına terliklerini giy diye.. bitanecik eniştem koruyor arkadaşımı ve meleğini

onada burdan hürmetler enişteezemuszemus

delikafadulden bende heyecan yaptım şimdi.. sen anlatırken yaşıyormuş gibi oldum..

inşlh kesenin içindeki o küçücük pıt pıt larıda duymak nasip olur:Saruboceq:

delikafadulden bende heyecan yaptım şimdi.. sen anlatırken yaşıyormuş gibi oldum..

inşlh kesenin içindeki o küçücük pıt pıt larıda duymak nasip olur:Saruboceq:

kız naber nasıl gidiyor bakalım canım benim.ben evde istirahat ediyorum bebişimin suyu azalmış nazar değdi kuzuma. şimdi suyun tekrar yerine gelmesini bekliyorum.kendine iyi bak öpüyorum canım

kız naber nasıl gidiyor bakalım canım benim.ben evde istirahat ediyorum bebişimin suyu azalmış nazar değdi kuzuma. şimdi suyun tekrar yerine gelmesini bekliyorum.kendine iyi bak öpüyorum canım

yaa çok geçmiş olsuuun..
kimmiş bakem o nazar değdiren göster bakiim sen banaklava:

dualrım seninle canım.. inşlh tez zamanda normle dönersiniz.. allah sizi kem gözlerden korusun..
bak bu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…