Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yaa çok geçmiş olsuuun..
kimmiş bakem o nazar değdiren göster bakiim sen banaklava:

dualrım seninle canım.. inşlh tez zamanda normle dönersiniz.. allah sizi kem gözlerden korusun..
bak bu sana

sağol canım. karnım fazla çıkmayınca herkes aaaa hiç karnın yok kilo almamışsın diyor bi maşallah demiyorlar canım ya.inşallah sen iyisindir

veda 84 canım ya hayırlı uğurlu olsun bebişin rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin

canım benım nasılsın 30haftalık oldunmu be masallah az kalmış :)

arkadaşlar intenete gezinirken eski bir gebelik test yöntemine rastladım ilgimi çekti. belki biliyorsunuz ama sizinle paylaşmak istedim. eskiden hamilelik testleri falan yokken karbonatla hamilelik testi yaparlarmış.plastik bir kabın içine idrar örneği alınıp içine bir miktar karbonat koyulurmuş.Eğer hamileyseniz idrar kabarıp köpürürmüş, değilseniz hiç bir şey olmazmış.BU YÖNTEMı ÖZELLıKLE HAMıLE OLANLAR UYGULARSA NE KADAR DOĞRU ÖĞRENıRıZ. :) veda mesela sen taze hamile olarak :) denesende bizi haberdar etsen olur mu?

kııııısss kadriyeem nirelerdesiiiinn senn..
nasılsın bakeeem...uzat bi nanakta öpem opuyorumnanaktan ohhh.. öptüm kaçtım.. öptüm kaçtım iştee:dance:

eniştem de kıskanırsa kıskansın banane banane :umursamaz:

Son düzenleme:
günaydın kızlar uklacgım kız 5günün kalmıs hadı hayırlısı fıstık umarım hamıssındıropuyorumnanaktan
varmı belırtı falan cnm benıma.s.

blgecim sanki sen hamilesin bana öyle geliyorŞeniz
inşallah tahminşerim doğrudur :Saruboceq::Saruboceq:

aa nerden çıktı kız Allah mı söyletti
en son hanginizdi birine hamile dediniz
o ay hamile çıktıııı inşallah yavrum yaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

kısss 41 kere maaşallahh biz diyelim
çok dolaşma olabilir milletin nazarı değer
gözü kaldırmaz aman haaaa

günaydın kızlar uklacgım kız 5günün kalmıs hadı hayırlısı fıstık umarım hamıssındıropuyorumnanaktan
varmı belırtı falan cnm benıma.s.

günaydın kuzummm yok yaaa ne bilim göğüslerim acıyo ama benim hep acıyo kaydirigubbakcemile3onun dışında bişeyim yok galiba TCA

ayy ne gÜzel ya bugÜn bı pozıtıf oldum aaaaaaaaa

günaydın kk nın güsel bayanları
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

veda cım günaydın
nasıl gidiyor hamişlik
sorulduysa kusuruma bakma
doğal yoldanmı oldu tedaviylemi bebişin

oh kıs ayşe ben evde olsam daha yatardım sabah erkenden kalktın mı
pazar günleri doyamıyom uykuya valla yaaaaaaa
bi debebek olunca ( inşallah ) hasretim iyice uykuya
olsun ama minik mercimeğim gelsinde uykusuzluğa razıyım bennnnnnn

valla canım kocama kahvaltı hazırlayıp onu işe gönderiyorum
sonrada uyumayayım diyorum
bebişim gelsinde ben razıyım inan uykusuzluğa
ben klomen kullanıyorum ikiz olma oranı yüzde 10 muş
inşallah ikiz olurrrrrrrrrrrrrrrrr
ama tekide yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…