- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.821
selamlar millet bende ekim gibi hamiş kalmayı planlıyorum.ama yinede bazen çok kararsızlaşıyorum acaba daha erkenmi? diye.2 senelik evliyim.hem istiyorum,hem korkuyorum.sizede böyle bir korku oluyormu? çoçuk yapmak konusunda anne adayları...??? eşimde artık tamam bu kadar sene diyor.bende öyle ama içimdeki çok değişik bir duygu.sanki hamile olunca farklı biri olacakmışım gibi geliyor..korkularım var ama anne olarak aranızada katılmaktanda vazgeçmemeliyim dimi?*...:ecrin_bebek: :CüvCüv: ??? nasıl bir duygu onu hissetmek acaba yaşayıp göreceğiz..:1hug:
allah seni ne yapmaya emi:roflol:gunaydın kızlar murvetım uzukdum cnm senın adına ama sankı daha vardı senın gunune yaaa:sinifsinif:
kızz bılgee senı ruyamda gordumm bıze gelmişin ben resım cekınmeye urasıyorumm nıufere gosterıp kıskandıralım dıye :roflol:ay allahım ya o kadar cok etkısı kalmıskı bende ruyama bıle gırmıs :roflol:
kız çek şunun fotosunu:roflol::roflol:delüü gel ben seni bol bol çekeyim
canım bende pkoyum malesef bende o ilaçtan içiyorum içmeni tavsiye ederim:çok üzgünüm:slm kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum 2 yıllık evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı inş bu ay olur pco luyum glukofen kullanıyorum aranızda kullanan var mı inş. bu ay çift çizgiyi görürüz olmazsa aşılama dedi dr listeye beni de eklerseniz sevinirim...:kedi:
anlamıyorum ben bu insanları ya bunları terihten silmek lazımbenim şirketten arkadaşım 7 haftalık hamile
cuma öğrenmiş
daha öncesinde ilk çocuğunu 7 yıl beklemiş
tam tüp e gideceklerken bebişi olmuş kızı var 5 yaşında
ama bu bebeği aldıracak cuma günü çok üzüldüm
eşi istemiyormuş üstelik tekrar tedavi gördü üstüne
oldu şimdi kayınvalidesi bakmam diye karışıp duruyormuş
kocasını da etkilemiş aldıracak bebişini
dua ettim Rabbim bize isteyenlere ver yazık günah dedim
inşallah bizlere de versin mafoldumben
canım aklımdanda sen geçmiştin biliyormusun bence bir test yap:CüvCüv:kızlar sizi arıyordum bende
hala adet olmadım
ağrı sancı yok
gaz ve şişkinlik var
bebiş var mıdır sizce
canım öyle şeyler getirme aklına benim teyze kızında da vardı normal hamile kaldı sadece normal doğum yapamadı onunda rahminin girişindeydi yüreğini ferah tut :teselli:tedavisi yok dedi büyürse alırız dedi nasıl bişey bu anlamadımm sabahtan beri nette okuyorum bu sebepten rahimi bile alınanlar varmışş
Kızlar ben halen hastalanmadım beklemedeyİm 10 gÜn oldu bu akŞam test alıyorum kesİn busabah oda arkadaŞımın hamİle olduĞunu ÖĞrendİm meĞer bÜtÜn İŞ arkadaŞlarım bİlİyomuŞ benden gİzlemİŞler ÜzÜlÜrÜm dİye ama bunu ÖĞrenİnce daha Çok ÜzÜldÜm 10 aylık evlİydİ arkadaŞım onun adına Çok sevİndİm allah bİlİyo ya
canım ya bak burada üzüntünü nasıl dile getirmişsin ama hediyenide almışsınŞenizŞİmdİde sevk alıp keseyİ gÖrmeye gİttİ eŞİyle darısı bİzlerİn baŞına İnŞallah ne gÜzel bİ duygudur kİm bİlİr
kızlar kimse yokmu test yaptım veeeeeeeee
elimdeki teste göre hamileyim yarabbim şükürler olsun çift çizgiyi gördüm kalbim duracak allahım inşallah doğrudur
nerdesiniz ne olur gelin
sabaha kadar nasıl dayanırım ben test doğrumu dayanamadım sabah erken yapıcaktım ilk defa çift çizgi belirgin çıktı
canımın içi çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına peşime sizide bekliyorum yarın kesinleşince ilk size haber vericem merak etmeyin diye içim içime sığmıyo eşim halen şokta gelip gelip sarılıyo ayağına terlik giy diyo daha ilk dakikadan
kadriyecim nasılsın
iyiym canım sğl sen nasılsın:1hug:
Bu arada akŞam doktoruma gİttİm mayısta aŞılama tutmayınca ara vermİŞtİm yİne tedavİ İÇİn gİttİĞİmİ sandı hamİle olduĞumu sÖyledİm yanındakİ bayan ve kendİsİ Çok sevİndİ ultrasonda baktı alttan İzİn vermedİm korktum bİŞey olur dİye Üstten baktı bÖyle daha kÜÇÜk olduĞu İÇİn gÖzÜkmez dedİ alttan daha net gÖrÜnÜrmÜŞ bırakmadım bİr hafta ongÜn sonra gel dedİ kalp atıŞlarınıda duyarsınız dedİ nasıl heyecanlandım anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?