- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.921
slm kızlar ne haber doktordan geliyorum kan testi yaptırdım 5 haftalık hamileyim yani kesinleşti artık inşallah darısı sizlerin başına en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum..:cüvcüv:
:teytey::teytey::teytey::dance::sm_cool::roflol:testin resmini ekledim
ancak orda göründüğünden daha net çizgi var elimde burda çekerrken parlamış
kızlarrrrrrrr hamilemiyimmm yaaa :sinifsinif:
canım az önce bende yazdım esrayı merak ediyorum diye iyi hadi tekrar gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada bilgede hamile aynı anda doğururuz artık
canım çok sağol inşallah darısı hepiniz başına ben mayısta aşılama yaptırdım olmadı sonraki ay 27 gün gecikmeli adet oldum soğan suyuna başladım ama fazla içemedim soğan suyunun faydasından herhalde 3 gün erken adet gördüm ramazanda araya girince boş vermiştik bu ay 2. Aşıyı yaptıracaktık çok şükür beklemediğimiz anda kendi kendine gelmiş
ayyy canım çoook çoook çoook sevindim. Inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir, kucağına alırsın meleğini
Bizlere de dua et tatlım nooolur :)
slm kızlar ne haber doktordan geliyorum kan testi yaptırdım 5 haftalık hamileyim yani kesinleşti artık inşallah darısı sizlerin başına en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum..:CüvCüv:
canım etmez olurmuyum hep dua ediyorum hepinize hele şimdi hamileyken daha çok ediyorum
ayy hayırlı olsun kuşuum. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.dua et emi bizim için. darısı başımıza artık.hihoyyyt
slm kızlar ne haber doktordan geliyorum kan testi yaptırdım 5 haftalık hamileyim yani kesinleşti artık inşallah darısı sizlerin başına en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?