Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

slm kızlar ne haber doktordan geliyorum kan testi yaptırdım 5 haftalık hamileyim yani kesinleşti artık inşallah darısı sizlerin başına en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum..:cüvcüv:

canım az önce bende yazdım esrayı merak ediyorum diye iyi hadi tekrar gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada bilgede hamile aynı anda doğururuz artık

testin resmini ekledim
ancak orda göründüğünden daha net çizgi var elimde burda çekerrken parlamış
kızlarrrrrrrr hamilemiyimmm yaaa :sinifsinif:
:teytey::teytey::teytey::dance::sm_cool::roflol::teytey::teytey::teytey::teytey:
bilgecim çok sevindim senin adına inşallah kesinleşir benimkide test öyle olmuştu canım sen de hamilesiiiin oleeeeeeeeeeey

canım az önce bende yazdım esrayı merak ediyorum diye iyi hadi tekrar gözün aydın allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada bilgede hamile aynı anda doğururuz artık

teşekürler canım inşallah diğer arkadaşlarımızdan da güzel haberleri duyar seviniriz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayyy canım çoook çoook çoook sevindim. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir, kucağına alırsın meleğini

bizlere de dua et tatlım nooolur :)

BMEN SENı BEKLıYORUZ HADı YAP ŞU TESTı TOPıĞıMıZ ŞENLENSıN
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:

BMEN SENİ BEKLİYORUZ HADİ YAP ŞU TESTİ TOPİĞİMİZ ŞENLENSİN
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:

ayyy bilgeee hamiş misinnnn...kıs çoooookkk çok sevindimmm...innnşşş kucağına alırsın bebişini sağlıcakla

diğer akdaşları tanımıyorum amaaynı dilekler onlar için de geçerli

kaydirigubbakcemile3 ay hemşom yaaa hakikaten çok sevindim...

kadriye darısı ilk başta sana zemuszemus ve tüm isteyenlere

slm kızlar ne haber doktordan geliyorum kan testi yaptırdım 5 haftalık hamileyim yani kesinleşti artık inşallah darısı sizlerin başına en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum..:CüvCüv:

ayy hayırlı olsun kuşuum. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.dua et emi bizim için. darısı başımıza artık.hihoyyyt

ayy hayırlı olsun kuşuum. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.dua et emi bizim için. darısı başımıza artık.hihoyyyt

teşekürler canım amin inşallah en kısa zamanda sizlerinde bu sevinci tatmanız için çok dua ediyorum Allah dualarımızı kabul etisn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar ben geldim ya ben ne kadar şanssızım kan testi yapmak için hastaneye gittim ve makina bozukmuş yarın gel dedi çok sinirlendim yarına kaldı artık

slm kızlar ne haber doktordan geliyorum kan testi yaptırdım 5 haftalık hamileyim yani kesinleşti artık inşallah darısı sizlerin başına en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum..:CüvCüv:

canım daha önceden tebrik etmiştim ama yeniden daha yürekten tebrik ederim
kesinleşmesine çok sevindim
önce bilge sonra sen inşallah onunda sonucu iyi gelirde bugün çifte düğün yaparız
halay başları vardı zaten bende katılayım onlara
bu arada ayağınızı iyi sürüyünde listedeki herkes arkanızdan gelsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bebişkom canım benim adetim düzensiz olduğu için değişiyordu
34 gündede oldum 26 dıda o yüzden kaçırmayayım diye 8.günümde başladım 12.günümde koyu çizgiyi yakladım bir ay kaybetmektense bi kaç test boşa gitsin umrumda değildi
sende 10. gününde başlarsan regl olduğun günün çok rfahat yakalrsın muhtemel 16. gün filan olur
umarım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…