- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.761
yarın adet günüm bugün test yapsam çıkar mı?
canım inankı bılmıyorum hastaneye ve dokrora verılecek bı 360ytl yı bılıyoruz onun harııcinde ilaçlarda var toplam e olur bılmıyoruz[/QUOTE]birşey sorcam arkadaşım ya.. aşılama ücreti ne kadar ?
canım yarın yada öbür gün yapp ama yinede sen bilirsinn
hoşgeldinn canım nasılsınnn nurten sen nasılsın canımm kadriyecimm sana bu günlerde baya iş düştü maşallah bugünlerde güsel hamile haberleri aldık bol boll Allah devamını getirsin inşallahhhihoyyyt
ya canım bişey sorucamm :kedi: yumurtalam zamanınızı nasıl anlıyorsunuz belirti olarak yani ben anlamıyomda :bbo: anlayışım kıt galibaa
canım dikkat et benimde aynıydı adetime yakın kasıklarım ve belim çok ağrıyodu iki de bir lavoboya gidiyodum adet oldum diye ama hamilelik belirtisiymiş dikkat et kocanın sözünü dinle inşallah seninki de hamilelik belirtisidir canımmmm ne güzel olur bu güzel haberi senden ve sizlerden de duysak dualarım sizinle canlarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm arkadaşlar nasılsınız
yarın adet günüm bugün test yapsam çıkar mı?
canum sağol iyiyim
sen nasılsın
benim yumurta zamanımda ağrım oluyo kasıklarıma batmalar oluyo çiğdemcim
bi de beyaz yapışkan akıntım oluyo
ve bu ay tam zamanımda oldu ve çok yoğun hissettim
bende her ay bu kadar hissedemiyodum
bilmiyorum esracım inşallah öyledir.
Diilse de üzülmicem zaten bu ay fazla pozitifim nedense
içimde hiç sıkıntı yok üzüntü stres hiçbişi yok
dün komşum sen hamilemisin dedi bana
yoo dedim nerden çıktı dedim
yüzün gözün ayrı bi güzelleşmiş az da kilo almışın dedi
bende yok beeee çok yemek yiyom ondandır dedim
gülüştük geçti bugünde kociş aynı şeyi dedi bilmiyorum ki canım ya
1 haftadır vardı bel ve kasık ağrım ama bugün daha bi fazla
sanki adet olcam gibi bakalım 17 ekimi beklicem
diğer hamileliğim de de midem feci ağrıyodu ve göğüslerim onlar olmadığından ihtimal veremiyorum
hayırlısı olsun artık napallı
amaaaaaaaaaaaannnn amma çok konuştum yaw :kedi:
Sağol canım iyiyiz sen nasılsın
canımmmmmmmmmmm
inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr
çiçekçik de hamileymişşş
cosmopolide hamileymişşş
ne bereketli ayyy maşallahhh
çiğdemım naparsın be yaa
iyimısın de çiğdemım
kıs istermisin bu ay güler kadriye mürvet çiğdem canan seval nilüfer olcay eyşe esra sema başka kim vardı kıssss ve aklıma gelmeyen tüm kıslar hamile kalıyomuş hepisi birden
ayyyyy ne büyük bi sevinç olurrrr ne süper bişey olur yaaaa Allahım duy sesimi inşallah Ya Rabbim sen büyüksün Ol deyip olduransın Ol dede şu aciz kullarına kucaklarımız boş kalmasın Allahım Amin
kıs istermisin bu ay güler kadriye mürvet çiğdem canan seval nilüfer olcay eyşe esra sema başka kim vardı kıssss ve aklıma gelmeyen tüm kıslar hamile kalıyomuş hepisi birden
ayyyyy ne büyük bi sevinç olurrrr ne süper bişey olur yaaaa Allahım duy sesimi inşallah Ya Rabbim sen büyüksün Ol deyip olduransın Ol dede şu aciz kullarına kucaklarımız boş kalmasın Allahım Amin
bugün daha iyiyim belki bebişimiz bayram hediyesi gelir yani bir ay sonra
iyiyim şükür beyaa sen nabıyonn şekerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?